Nou stil de viata (224)
Raspunsuri - Pagina 15
yubi spune:
Am venit de la sala si am stat 2 ture ,asa cum mi-am propus Eu cand calc stramb ,fac mai mult sport si azi a trebuit pt. ca iar am mancat disociat Zuzi ,merci de felicitari Ma duc sa stau putin la orizontala si apoi ma pregatesc sa plec la servici.Sunt f. grele turele de noapte dar...deja m-am obisnuit Ne auzim maine dimineata
danielag spune:
Buna seara, doamnelor!
Tzuni, am stat cu ochii pe subiect astazi la birou sa vad ce faci! Ti-am mai scris o data, dar nu ma lasa inima sa nu-ti mai spun inca o data: Felicitari si sa te bucuri alaturi de Meri in fiecare zi asa cum te-ai bucurat astazi!
Eu am avut o zi plina la birou, astept sa se termine saptamana asta si sa ajung acasa, la Bucuresti. Is obosita rau. Bine ca maine e vineri . Multumesc celor care au intrebat , sunt mai bine.
CarmenE, felicitari pentru contract! Vezi ce faci la partea financiara .
Carmen, am vazut ca te-ai hotarit pentru tortul zebra al Andei. Sa ne pui si noua poze (ca la poze ma pot uita ).
Gabi, tot la Belgrad?
Lou, am incercat si ceaiul verde cu arome, dar il prefer pe acesta (Oolong), ca macar stiu ce e in el (adica doar ceai ). Mi-am luat de la Carturesti diverse ceaiuri si negre si verzi, cu diverse arome. (Carturesti e o librarie cu ceaiuri ). Preferatul meu e unul negru cu aroma de portocale. E de-a dreptul divin! Doar ca pe el scrie asa: ceai negru (ok), coji de portocala (ok), aroma de portocala (asta nu mai e ok, ca nu stiu ce e). Si am ajuns la ceaiul acesta verde, care nu are nimic altceva si e foarte placut la gust.
Donna, cata apa ai baut azi? Vezi ca eu is cu ochii pe voi aici. Mi-ar trebui si mie un ochi in weekend, ca nu beau apa suficienta. La birou imi pun sticla langa mine si am zile cand beau doar la birou 2l de apa. Cand sunt acasa... e jale...
Caro, felicitari pentru sport!
Vik, wow, cred ca a fost tare fain la sport azi! Sa stii ca eu astept cumintica reteta de paella , cand ai timp.
Larisa, cand ai avut tresarirea respectiva a fost una de bine, sau una de rau ? Ca eu nu-mi aduc aminte cu placere de perioada respectiva (mai ales de ultimul an acolo, brrrr). Si lasa inghetata , ca nu e buna!
Anda, Mamica dulce si Tumpi, vad ca toate trei aveti un program incarcat rau. Cate o pentru fiecare, sa treaca perioada incarcata mai repede!
Zuzi, felicitari ca te tii de treaba! Cand am citit pe unde te-ai plimbat aseara, mi-am adus aminte cum am luat si eu la picior orasul in care stai (am fost acolo acum 3 ani). Mi-a placut tare, tare mult orasul si am mers foarte mult pe jos (un exemplu: de la Yonge & St. Clair unde stateam pana la Ontario Science Centre - asta dintr-o plimbare). Cel mai dragut lucru: am trecut prin zone unde oamenii m-au salutat pe strada, erau zone din acelea rezidentiale, cu case, si lumea se saluta pe strada. Foarte frumos mi s-a parut orasul ! Si ca sa revenim la dieta, sa stii ca stau cu ochii pe tine! Si te pentru ca stiu ca poti!
Yubi, recidivezi! Si cu sala, ca ai stat de doua ori (felicitari), si cu disociatul !
Va pup pe toate. O seara frumoasa sa aveti!
Daniela
roxana1974 spune:
hola gagiiici, io v-am zis ca-s naspa si intru rar...nici nu am apucat sa citesc tot...
Sa va zic, am si dieta, de la 1 de luni casa-mi iasa mai bine..tin o dieta oarecum disociata si fac si sport, asta v-am zis..sper sa ma tina.
Am slabit pana acum 1kg deci am 61.5 kg. + febra musculara, nu stiu ce m-a apucat, ca nu era prima data cand am mers la sala.
va pup si mai vin!
roxana1974 spune:
whoa! intre timp am citit ce ati mai scris, Tzuni, sunt foarte bucuroasa pentru tine! Sa fie intr-un ceas bun! Numai bine va doresc!
Rolo, vad ca ai facut echipa cu Zuzilici si Chriscosty, si ati ales rosu de scorpion ce esti, no, vezz poate nu te tii de treaba! Succes gagicilor! Aveti un suporter
Salutam de noapte buna si serifa!
Pe curand
Roxa
vikinga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tzuni Delidana, prezent! Daca ma lasati in echipa la mijloc, viu! Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog |
rolo spune:
No buna seara fetelor,
Lume noua....serus soro. Mi-era dor de tine.
Zuzi plec pe 13 septembrie, dar ma tin de treaba, cum altfel ca m-a mobilizat postarea Vikingai desi iti era adresata tie.
Da' ma gandesc ca daca facem echipa pot sa ma folosesc si eu de ea. Aaaa si sa nu uit, Vik multzam si d melodii, bestiale. Are Nadja gusuri bune.
Delia nu stiu inca ce fac acolo, nu am primit pana in prezent programul, dar fiing vizita de studiu banui ca o sa vizitam institutii de ale lor sa vedem cum fac ei administratie publica sa invatam de la ei.
Va las, ne vedem maine la cafea.
larissa_79 spune:
danielag, draga mea ma bucur sa te reintalnesc chiar si asa, virtual! A fost o tresarire placuta pentru ca lucrurile frumoase chiar si amestecate cu cele mai putin frumoase, stralucesc! Pentru mine Wiz a fost prima experienta, primul job ( din cele 2 avute pana acum). A fost un punct de plecare fara de care n-as fi ajuns apoi ceea ce mi-am dorit. Si n-a fost o experienta tocmai rea. M-a calit. Eu te-am admirat din umbra, la Wiz pentru seriozitatea cu care lucrai si pentru omul care esti!
Vikinga, te-am admirat si eu in poze. Arati superb! Felicitari!
Eu am terminat "galeata" de inghetata si sunt decisa de maine sa i-au iar taurul de coarne. Am zis ca pana acum am fost in vacanta si m-am cinstit si eu ca omul cu de toate.
Oricum mi-e groaza sa ma urc pe cantar dupa 2 saptamani de dezmat culinar.
Gabriela, am vorbit cu mama Alexiei si conturile sunt ok. Nu stiu de ce nu iti merg. Plus ca multe fete au reusit sa faca donatiile. De cand am venit din concediu nu mi-am facut curaj sa vorbesc cu mama Alexiei. Mi-e frica sa nu aflu vesti rele!
Va imbratisez pe toate si va doresc o seara frumoasa!
Revin maine de dimineata, evident prost dispusa, dupa ce o sa ma urc pe cantar!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
mamica dulce spune:
Mamidulce,bine ai revenit.Fac eu echipa cu tine daca vrei, a si eu la fel de in fuga sunt ca si tine.
Bucuroasa de invitatie, batem palma !
Delidana, normal ca intrebarea iti era si tie adresata, dar avand in vedere ca am avut mai mult contact cu Vik, mi-a cazut mai natural si la indemana sa pomenesc numele ei,ca parte a echipei tale.Nici nu m-am gandit ca nu e de la sine inteles...S-a rezolvat acum, fac echipa cu Tumpi si vine Tzuni la voi,dupa cum doresti.
Ma duc sa ma culc ca-s rupta. Azi am avut doua fetite acasa,prietene de-a lui Marc si am facut o tona de clatite, din care am mancat doar doua..de gust.Maine am iar alergatura..duc consortul la birou,duc copilul la gradi,stau la usa o ora pana face ergoterapia,il duc la logopeda,apoi inapoi la gradi pentru pranz,apoi la 5 karate si la 7 imi ridic si sotzul de la birou.Slava Domnului ca pot lua masina.
V-am pupat!
carina spune:
Lou: asa cum am promis - http://andaoana.blogspot.com/2008/09/aluat-de-pizza-perfect.html
Tumpi: vine si reteta pentru tine. In noaptea asta am de lucru, si cand iau o mica pauza o scriu si dau linkul.
Multam de incurajari pentru perioada ce ma asteapta, dar din pacate sunt obisnuita si parca ma plictisesc daca nu e asa.
Acum e in pregatire asta: http://good-times.webshots.com/photo/2299458690030350511rlDIeD ca sa nu ma plictisesc in timp ce lucrez.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
larissa_79 spune:
carina, si eu lucrez la ora asta! welcome!
Ma lamureste si pe mine cineva ce e cu echipele astea? Si daca e pe echipe, eu cu cine fac echipa? Am ramas pe dinafara?
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!