Voi ce ati face in locul meu?
Raspunsuri - Pagina 4
maru spune:
ocebine, of course we can do that...
dupa categorisirea ta, eu unde m-as incadra? la dulce cu cutitul la spate? sotul meu ar rade cu lacrimi si ti-ar trimite o poza de a mea, sa vezi ca cutitul e chiar in fata, iar eu sunt mai mult de cat sarata...
stiu ca iti faci o opinie despre tipul de postari, ca ajungi sa cunosti stilul celor care posteaza, dar eu refuz sa vad oamenii in alb si negru, 20 si de ani de lucru cu oamenii m-au convins de nuantele personalitatii umane!
hai sa ii dam un sfat cum sa ajute fara sa se implice emotional, cum sa ajute fara sa fie afectata, cat de mult sa ajute fara sa devina o dezamagire...trebuie sa spun ca si eu am aceasta problema...si cel mai bun sfat a fost, retrage-te pentru un timp, mai de la distanta...ca iti pierzi obiectivitatea
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
maru spune:
Lorenyy, nu prea are legatura "bestelirea" mamei cu ce se intampla aici, asa ca...
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
ocebine spune:
Io incerc sa fiu atenta, dar silicoane n-am, BMW nici atit, in Cavalli nu prea incap si e tare greu de manevrat in metrou (basca ca sint pitica si ar atirna rochia pe peron), X5 habar n-am ce e (poate ma luminezi), machiaj permanent si botox, puschea pe limba...
Imi scapa ceva?
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
andrath spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorenyy Andrath,iti bestelesti mama la un alt subiect,apoi ai tupeul sa-mi dai mie sfaturi?Shame on you honey... |
Cand eram io mica, circula o vorba: " poti sa scoti o fata din mahala, dar nu poti scoate mahalaua din fata..." , acu' ca m-am facut mare, vad ca aceasta vorba e din ce in ce mai adevarata....
Si aci se termina interventiile mele....la acest subiect! See ya!
"Sunt inofensiva, dar gandul meu e criminal!!"
Lorenyy spune:
Maru,vizavi cu cele scrise de andrath la inceputul discutiei,ceva de genul,ca-mi barfec amica...
Ocebine,X5 este o masina,luxoasa,jeep(intelegi jeep)foarte scumpa,BMW...te-am scos din ceata?
Andrath,va trebui sa te dezamagesc draga mea,am avut si am o familie de invidiat,nu cred ca are nimic de-aface cu personalitatea mea foarte puternica,ceea ce face atat de bine printre straini...Sunt o femeie puternica,cu un suflet mare,inchid un ochi din cand in cand,in special cand este vb de semenii nostri,Probabil ca tu ai fi persoana de care aminteam mai devreme,mocirla,piciorul,adanc??!!Regaseste-te...
maru spune:
eu ma retrag, prea mult noroi zboara din toate partile, si zau ca doctorul nu mi-a recomandat cura de namol!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
anisiap spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorenyy Maru,vizavi cu cele scrise de andrath la inceputul discutiei,ceva de genul,ca-mi barfec amica... Ocebine,X5 este o masina,luxoasa,jeep(intelegi jeep)foarte scumpa,BMW...te-am scos din ceata? Andrath,va trebui sa te dezamagesc draga mea,am avut si am o familie de invidiat,nu cred ca are nimic de-aface cu personalitatea mea foarte puternica,ceea ce face atat de bine printre straini...Sunt o femeie puternica,cu un suflet mare,inchid un ochi din cand in cand,in special cand este vb de semenii nostri,Probabil ca tu ai fi persoana de care aminteam mai devreme,mocirla,piciorul,adanc??!!Regaseste-te... |