Mamici norocoase de sept -oct 2008 (139)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Anca, Denisa!

Clau, iti tinem pumnii si asteptam vestile bune!

36+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

intrebare: e vreo burtica pe aici care a depasit dpn-ul? eu deja nu mai am rabdare, insa nici un semn de la urlatica c-ar vrea sa iasa

40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Haide Clau !!!!

Valentina 35 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Codruta - eu am mai pregatit intr-un sertar asa:comprese sterile, ser fiziologic, si alte hainute - in caz ca bb se murdareste des si am nevoie - si stie sotul de ele, daca e nevoie sa mi le aduca - dar le-am pus separat de restul hainutelor sa nu-mi aduca hainutele pt 3 luni

Eu am nevoie de mai multe hainute pt ca la 3 ore dupa nastere il aduce langa mine si il imbraca in hainele mele.
38 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Clau bine ca te-a internat, acum vei sta mai linistita, asteptam vestile bune.

Babytza vinerea asta mergem si noi la monitorizare, tin pumnii sa fie totul bine.
Am vazut pe hartia aia pe care ti-o da la monitorizare ca iti arata doua valori, bataile inimii copilului si contractiile. Desi eu nu simt nimic, la contractii imi apar fluctuatii, linia nu depaseste valoarea de 50, dar ma gandesc, sunt eu asa nesimtitoare sau sunt ele insesizabile la valorile alea?

Anca sa stapaneasca printesa sanatoasa cercelusii si sa-i faci poze dupa ce ii pui s-o vedem si noi.
Codruta eu am pus pt bebe 2 body-uri maneca scurta, 2 maneca lunga, 2 pijamalute cu totul, 4 sosetute, 3 caciulite, 2 perechi manusi, cam atat dar parca as mai lua si niste bluzite cu maneca lunga si pantalonasi cu botosei...a si o paturica de bumbac.

38+ cu Mina Alexandra

AMR 10 zile
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

raportez: adus patut, curatat, montat, pus hainute bb la spalat. brico miine dimineata, ca la ora asta tb sa fie omor sa ma duc in baneasa. si daca tot o sa fiu acolo intr si in mall sa caut pt bagajul meu.
felicic, de aia ti-am si zis de faza cu laptele, mi-era teama sa nu-i dai lui Fox burtiera am avut si eu ff utila mi s-a parut, dar sa stii ca n-am putut s-o pun imediat, abia la vreo 3 zile dupa nastere, fiindca ma jena epiziotomia. nu stiu cit de mult ajuta, fizic, la retragerea uterului, dar, intr-adevar, hainele stau mai bine pe tine.
lucutta, parerea mea e sa astepti sa te vopsesti dupa nastere, nu ca i-ar face rau lui bb, dar, in primul rind e adevarat ca dupa nastere cade parul ca la balamuc si atunci i-ar prinde bine un tuns, o masca si vopsit, iar in al doilea rind, n-ai idee ce bine face la depresia post-natala!
clau, am promis!
babytza, ma duc sa caut tort, gata, pina aici a fost! daca nu, macar o mascota, ceva. si eu am vazut burtiere la Prenatal.

la mine in bloc se dau gari cu bormasina

32+

Mergi la inceput

Andreea nu stiu ce sa zic , mie data trecuta mi s-a intamplat invers, sa am o contractie si sa nu apara nimik pe foaia aia... Si era si moasa langa mine, a vazut ca am contractie... Imi spunea ca e una destul de puternica si ca cele de genul asta ar putea sa rupa membranele...Dar pe foaie nu era nimik... Si mi-a mai spus ca in timpul contractiilor sa nu pun mana pe burtica ca se agita bebe si tine contractia mai mult. Dar sti cum e instinctul,unde doare sa pui mana

Valentina 35 + David

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Ilia ce mamica vrednicuta! Spor la cumparaturi maine!

Babytza ce ciudat, poate nu era senzorul bine pus? La mine nu imi fac probleme prea mari, ar cam fi cazul sa am si eu contractii la 38 saptamani . Nu inteleg cum e cu simtitul, probabil ca de la o anumita intesitate in sus le simti sau eu pur si simplu sunt o nesimtit..oare ca sa nu zic altfel .

Hai ca ma bag sa fac capitol nou.

38+ cu Mina Alexandra

AMR 10 zile
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenyi79 spune:

clau-geo!!!!!!!

LauraY 37+ Daria Maria

Ghemotocul meu

Mai sunt cateva zile pana la marea intalnire cu Dariuta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreea_and

Ilia ce mamica vrednicuta! Spor la cumparaturi maine!

Babytza ce ciudat, poate nu era senzorul bine pus? La mine nu imi fac probleme prea mari, ar cam fi cazul sa am si eu contractii la 38 saptamani . Nu inteleg cum e cu simtitul, probabil ca de la o anumita intesitate in sus le simti sau eu pur si simplu sunt o nesimtit..oare ca sa nu zic altfel .

Hai ca ma bag sa fac capitol nou.

38+ cu Mina Alexandra

AMR 10 zile
Poze

Cred ca asa a fost. Nu era senzorul ala pus bine...Ca altfel nu imi explic.

Valentina 35 + David

poze

Mergi la inceput