Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (18)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Fetele, pozici AICI.
Ma duc sa le trimit pe contul comun!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Neatza!!!!!
Super pozele, abia astept sa le iau de pe mailul comun, dar deocamdata mi-e lene sa deschid laptopul, abuzez de calculatorul lui tata - internautul. Imi vine sa rad cateodata de el, e emancipat, ce sa mai, de cand cu calculatorul asta, citeste ziarele direct de pe net!!!! Si are 65 de ani, nu m-as fi asteptat la el, si e si autodidact fetelor, eu ii arat in principiu primii pasi, apoi se descurca el singur.

Abia astept si intalneala de azi. La locul stiut - la ora stiuta, fetele??? Eu cu Laura mereu ne intalnim in mijlocul intersectiei

Daria, ma bucur ca mesajul ceniei ti-a facut bine, incearca, nu ai ce sa pierzi.Sunt sigura ca va fii bine!!!

Miss, subscriu la ce zice cleo, cautati cu atentie si faceti cea mai buna alegere. Doamne abia astept si eu sa incep sa va povestesc despre apartamente, sa ma ajutati sa aleg corect (ca doar nu o sa fac ca si cu carutzul - scuzati cacofoniile)

Imi pare rau cand va aud cu durerile de cap. Pe mine m-au mai lasat, cu calciu (sunt la cura) si daca ma doare tare tare iau un paracetamon (ca doar cu astea m-am obisnuit din sarcina si nu mai vreau sa reincep cu alte medicamente - inainte una-doua luam pastile ptr orice si mi-a fost tare greu cand am ramas gravi)

Daaaa, ati vazut, dupa ce am inchis calculatorul aseara a inceput agitatia......... Nu-i corect, am stat aproape singurica ieri aici pe forum, nu-i corect...........

Fug la bebelunika!!!!!

Revin imediat - sper, daca ma lasa

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

buna dimineatsa.
fetelor, am baut un pic de cafea. Si mi s-a dus durere de cap!!!
dew felul meu, am tensiunea mica, si acum cativa ani, am avut un aparat de tensiune acasa, si m-am tot jucat, si am vazut ca de la oboseala, suparare, imi scade si mai rau tensiunea, de aia in momente din astea simteam nevoia sa ma intind putins i sa inchid ochii. Azi, gluma, gluma, dar am baut o guritsa de cafea, ramasa in cana vara mii, de ieri , si mi-e mult mai bine!!!
si de la lipsa de calciu, extenuare sunt posibile aceste dureri, cum ziceti si voi, cu ameteli, senzatia de taiat film!! Doamne, numai cu fata in bratse sa nu ma apuce!!!

daria, Cenia are mare dreptate!!! sfatul asta, cu discutat cu un psiholog, ti l-am dat si acu cateva luni. Din pacate atunci te-ai suparat pe noi. Tu mergi din rau in mai rau, nicio raza de sperantsa nu ti se intrevede, si ai nevoie de o pers. de incredere, pe care sa o asculti. De aceea si atunci iti recomandam noi un psiholog. Hai , moralul sus, o sa fie bine!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Ia uitati fetele
ce baiat mare am!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Woooow, ce frumoooos!!! Vrem si noi!!! Daca nu se screme si Eva sa se ridice in fundulet, ceva de speriat... Dar nu poate ca e mica..... Mai avem putin...

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Cleo,ooof, si eu ma mai simt asa cateodata fara motiv desi mananc f mult - alta data dadeam vina pe mancare...ne epuizeaza alaptatul..nesomnul...etc.

YlariNu o sa ajung azi!! . sunt intr-o superviteza sa termin mancarea, si nu stiu daca reusesc pana la 11 ca puiul e maici.
Mai am de facut si aranjarea invitatilor pe mese la botez si tr sa mergem pe la 3 sa comandam tortul...
As fi incercat sa vin, dar nu vreau sa incurc...ca nu stiu cand termin...daca e te sun, imi lasi si mie nr pe pm, pls????
Dar cel mai probabil maine, aceleasi coordonate. Daca vrei, incercam si morarilor.pupici multi

POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Cleo,ooof, si eu ma mai simt asa cateodata fara motiv desi mananc f mult - alta data dadeam vina pe mancare...ne epuizeaza alaptatul..nesomnul...etc.

YlariNu o sa ajung azi!! . sunt intr-o superviteza sa termin mancarea, si nu stiu daca reusesc pana la 11 ca puiul e maici.
Mai am de facut si aranjarea invitatilor pe mese la botez si tr sa mergem pe la 3 sa comandam tortul...
As fi incercat sa vin, dar nu vreau sa incurc...ca nu stiu cand termin...daca e te sun, imi lasi si mie nr pe pm, pls????
Dar cel mai probabil maine, aceleasi coordonate. Daca vrei, incercam si morarilor.pupici multi

POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

OK, lasam pe maine, iti voi trimite imediat nr pe PM oricum...

Cred ca merg in Morarilor azi ca sa testez terenul.

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

neatza fetele acu imi beau caffeaua ce se mau discuta pe aici inafara de dureri de cap ,,???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

neata mamici!

am si io o pb si habar nu am cum sa o rezolv...Eli vrea numai de la san...pb e ca nu am lapte...insa ea refuza biberonul...chiar daca e cu lapte de al meu de la congelator...mi se pare ca a slabit...si ma dispera ca papa putin...Cand era mica papa din bibe...dar de la un timp nu vrea nimic din biberon...Ce sa fac? O sa schimb si biberonul, si laptele (acumam Nan)...voi ati avut pb de genul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

de cat timp se intampla asta???
poate sa aibe ceva nu vreau sa te sperii o mamica amica cu mine a patit asa de la mucozitati care se adunau in stomac si creea senzatia de plin sau de la candida ciuperca aia banala sa nu dai cu rosii da poate trebuie un pic infometata ca sa accepte formula daca zici ca tu nu ai lapte normal ca era mai bun la gust pt ea
ai vorbit cu pediatru el ce te sfatuieste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

'Neatza!

Noi suntem agitati...pentru duminica. Am reusit acum sa ajung la zi cu cititul.

Scurt sa zic cate ceva:

Cleo superb v-a iesit petrecerea. Abia astept sa terminam si noi si sa ne vedem sa povestim.

Lori

Mihaser am mai scris pe aici sfaturi de luat bibe refuzat pe motiv de preferat san. Incerca sa o pui la san, sa o lasi sa suga putin si apoi in aceeasi pozitie sa ii scoti sanul si sa ii bagi bibe in gutitza. Apoi incet, incet o pui pe antebrat ca sa poti sa i-l pozitionezi cum trebuie.

Alt sfat..incearca mai multe bibe si mai multe tetine..latex/silicon.

Imi spunea cineva ca a avut aceeasi problema si ca a vrut pana la urma cu cele de la Nuk.

Eu una nu stiu ce sa zic...din pacate Iasmi a fost obisnuita din maternitate cu bibe. Asa ca ea le vrea pe toate: suge si la san (si eu am ff putin....cred ca in curand se duce...), apoi ia si bibe...ii place si suzeta! Copil model, deh...! Mai ales ca de la mine nu-si ia mai nimic. Dar nu se enerveaza deloc. Sta la san cat o las, apoi ia biberonul imediat. Noi folosim Avent de cand ne stim!

Alte sfaturi nu mai am de dat...va las.

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

fetele va multumesc! am incercat cam tot...tot bibe nuk i-am dat...am si avent...o sa incerc si pe el...la dr inca nu am fost, insa cred ca o sa merg daca o tine tot asa.
sotul crede ca e cat de cat satula si de aia face nazuri...off greu mai e cu gandacii astia!

Mergi la inceput