***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (76)***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Didi, da, pai avem de gand sa mergem si la al treilea, dar problema e: daca ne spune cu totul altceva? Stii cum e, cate capete, mai multe pareri .

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Graviduta

Didi, da, pai avem de gand sa mergem si la al treilea, dar problema e: daca ne spune cu totul altceva? Stii cum e, cate capete, mai multe pareri .

Graviduta, dar unde consulta Alexandre Thierry?

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Kid,
ok, atunci ne vedem in weekend sa-ti dau veste.

Arcadia,
am vazut pozele; ce bine seamana cu tine Calinut, mai ales ochii.

Catalina,
ce veste minunata! Felicitari!
cred ca ti-e putin teama dar io cred ca va fi bine pana la urma.

Gravi,
si noua ne-a zis un dr ca calca nu stiu cum cu un picior si sa-i punem talonete, bla, bla; Taropa de la CMU ne-a zis sa stam fara grija, ca mersul se formeaza pana la 3 ani si ca pana atunci poti avea impresia ca cel mic merge stramb; la fel mi-a zis de talonete, ca sunt niste prostii.
Si eu care ii judecasem pe astia de la PRIMIGI, ca i-am luat lui fara talonete si am zis , ia uite ditamai brand de incaltari si nu stiu sa faca cu talonete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

si mie mi a zis un dr din pitesti(in iunie) sa vin cu bi in septembrie sa i puna ghips ca nu stiu cum calca....eram disperata... urmaream toti copii din cartier sa vad cum merg; si bia mea nu avea un mers altfel....
si dr ei a zis categoric nu... a zis ca i prea devreme sa si dea seama si ca n are o pb vizibila; a zis sa o tin afara cat mai mult, sa o duc la mare(vara) si totul se rezolva;

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina_b spune:

Multumesc mult pentru felicitari si incurajari.

Doxinu, pot spune ca bebe a fost partial planificat, in sensul ca am hotarat ca lucrurile sa mearga de la sine pana la anul, cand voi implini 35 de ani (nu ne-am protejat), cand as fi apelat la sterilet sau alte forme de protectie pentru ca dupa 35 de ani nu as mai fi vrut o noua sarcina.

Dar avand in vedere ca in cazul Evei am reusit sa raman insarcinata dupa 7 ani de incercari, acum am cam fost luati prin surprindere. Oricum, ne doream al doilea copil, dar nu ne-am asteptat.

Catalina, mamica de Eva (01.06.2007) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Alexandru Thiery - Cbinet particular RECOVER, Calea Calarasi nr. 300, bl. S20, ap. 35, sector 3, tel 0723.686.560/031.807.34.31
www.recover.com.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Vine lumea din concediu

Catalina felicitari !

Ella, ce misto e poza cu Bob in halat pe plaja ! Tu, draga mea, mai pune poze cu tine la costum de baie, ca asa mai reusesc sa fac si eu dieta... Numai de n-ar mai fi ciocolata asta finlandeza, Fazer

Ma duc sa ma mai uit pe la poze!

Mamica lui ELIAS - poze din vara 2008( 31.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Catalina, felicitari pentru burtica!

Ce capsunei frumosi Calinut si Elias!

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Scuze fetelor.
Am scris o intreaga polologhie si s-a sters tot, n-a mai aparut decat linkul cu poze.
Acum s-a trezit piticul asa ca nu va spun acum decat ca ne-am intorc din mult asteptata vacanta si ca parca tot mai bine era acolo desi cam asteptam sa ajungem si acasa.Suntem bine, sanatosi si f bronzati.
Va pupam si promitem sa povestim mai mult zilele viitoare si sa mai venim cu poze.
pupici la capsunei.

PETRECEREA DE 1 ANISOR

PAPA BUN

Mergi la inceput