Puiuti de Randunici 2008!! (91)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Bubule, tu nu il dai pe Vlad la gradi?

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Pupici multi, fetelor
Parca m-am emotionat si mai tare cand v-am "auzit" aprecierile...nici nu vreau sa-mi inchipui ce va fi pe 15...bocete, nu alta. Si Clau imi va fi colega de suferinta

Bestial ursuletzul razacios, ce-i facea taticu' de radea asa??? Dulce rauuuuuuuu
Bubu, bine ca ai reusit sa iei banii intr-un final. Eu am fost de vreo 3 ori si ultima data m-au programat pt 8 sept
Kya, bravo pt Sanziana-papacioasa!!
Stelutz, eu votez pt cereale simple pt inceput(adica nu cu fructe)
As vrea sa incep sa-i dau si eu puiului cereale, am luat "porumb si orez" de la Milupa dar nu stiu cand/cat/cum sa-i dau

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

POZE NOI
pozici

Mergi la inceput

Cami, ii dai un pic, la inceput subtire, apoi din ce in ce mai grosut, cu lingurita, da? La masa la care e cel mai bine dispus, linistit, calm( si cand esti si tu la fel!)

M-a sunat Ilinca, sunt la Sinaia, si vrea sa vina repede sa se dea pe un "bobogan galben-galben"! si m-a intrebat daca am invatat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Tuchi
Ce dulce Ilincuta cu "boboganul" . Alex spunea "botogan"

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

POZE NOI
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Multumesc de reprimirea frumoasa!
Cu povesti si poze vin deseara sau maine.....ca azi am multa treaba!ma iertati..dar,ma simt cam aiurea sa va zic ce am facut pe acolo caci noi nu am fost cu Barosanelul si .....am fost doar cu David si poate nu va intereseaza......asa ca,nu vreau sa va plicisesc !

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Tuchi da, exista in piata.

Pilaful randunoiului... hm... pai eu stiam ca intr-un pilaf se pune niste ceapa, niste morcov, niste delicat, daca nu ai zeama de carne, macar un cub, eu i-as fi pus si niste ciuperci...
Dar, cum el s-a dat cocos ca stie mai bine, l-a facut simplu simplu. Pana si el s-a strambat cand a gustat. Concluzia? Boring!

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo27
Cu povesti si poze vin deseara sau maine.....ca azi am multa treaba!ma iertati..dar,ma simt cam aiurea sa va zic ce am facut pe acolo caci noi nu am fost cu Barosanelul si .....am fost doar cu David si poate nu va intereseaza......asa ca,nu vreau sa va plicisesc !

Ei lasa, tu plictiseste-ne! Ce daca nu ai fost cu Barosanelul? Ai fost tu in calitate de randunica!

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Hai, ma , Simo, tu nu vezi ca si eu mai mult de Ili zic? acuma nici nu mi-a zis cineva daca se plictiseste sau ba....

Il intreb pe randunoi de cate ori s-au oprit pana acum- cica de cinci ori! Din cauza cui- cica 2 la 2! Pai si a cincea oara? Din cauza lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mai, ce de achizitii pt. Vladulet dintzos din Titan! Bravo, sa le foloseasca sanatos!
Mimo, tot la cumnatica merg la nunta, saptamana trecuta fu-se cununia si peste o saptamana e nunta

Mihutza, sar’na de pupici! Uite si de la mine ! Am vazut-o si eu pe Andra in filmulete, dar cred ca am mai zis…

Stela, vreau si eu sa te vad la nunta!
-Pt. gingiute e mai bun Dentinoxul decat Calgelul
-Cereale doar n-o manca o tona, poti sa-i dai linistita! Eu ii pun 2 cupe in fructe, 2 cupe in lapte seara si o cupa in piure la pranz. Folosesc cupe de la laptele praf.
-Poti sa-i iei de care vrei, cu lapte sau fara, iar daca ii dai completare intr-o zi din alt tip de lapte nu-i nimic!

Ee, uite ce frumos a zis Tuchi! Si mie mi se pare super aiurea sa spui ca cerealele ingrasa, doar nu mananca o cutie odata! si cu zeama chioara de legume la fel...mie mi-a zis din prima sa-i fac supa-cream apoi piure.
Moama, si ce harnicuta-albinuta , curatenie, papica! Cred ca abia astepti sa se umple casa diseara!

Simo de Bv, bine ai venit acasica!

Cleme, eu zic sa stai linistita cu kk, e ok. Si Stefan face de 3-4 ori, dimineata gasesc gloante, apoi incepe sa faca mai consistent spre cremos .

Tuchi, eu am depus dosarul in mai si tocmai acum m-au sunat sa iau banii pe trusou…iar pt. prima aia de 2 mil pe 22 septembrie…cica la sectorul 4 ar merge mult mai greu decat la alte sectoare
Mmm, iti place omleta cu spanac? E delicioasa! Era o reteta in tr-un “Practic”, s-o caut si v-o scriu! E belea!
Cu gradi ne gandeam sa-l dam pe Vlad, dar am amanat…cred ca la primavara sau daca nu la anul, la toamna. Mi-e teama cu bolile astea de la gradi, sa nu ia si Stefanoi ceva…una e sa se imbolnaveasc ala 5 luni, alta la 1 an...oricum e nasol cu astea, dar n-avem ce face...

Hi, hi, mi-am adus aminte, apropos de tobogan, cand era Vlad mai mic si vedea parcul zicea “baganeeee”, adica tobogane!

Ce scrisorica lunga

Sa va zic si de Stefan, care papa super bine legumele, nu se mai stramba, mananca 120 de legume si apoi 100 de laptic. O sa-i pun fasole verde zilele astea, cu rosia mai astept.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Simo, chiar asa, de ce sa ne plictisesti? nu vezi ca scriem de toate? tu baga povestirea!

Tuchi, hai ca mai au putin! si piticii stau singurei in spate in scaunele?

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput