Puiuti de Randunici 2008!! (91)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Buna fetele! am reusit cat de cat sa va ajung din urma
Cand citesc ce fac puii vostri incep sa ma gandesc ca Diana e cam lenesa, ea nu se intoarce nici acum de pe burta pe spate, nu da semne ca ar vrea sa mearga de-a busilea si chiar si cu dintisorii a ramas in acelasi stadiu, desi gingia de sus e plina de guguloaie albe. De cateva zile am inceput s-o punem in fundulet dar nu prea pare incantata, sta mai mult sustinuta sau se lasa direct pe spate, cred ca e mai comod sa fie tinuta in brate
Am o intrebare: de cand a inceput sa manance face kk si de 4 ori pe zi, dar foarte putin, ca niste guguloaie. E normal sa faca asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Cami frumoasa foc scolarita ta! Vorba lui Mimo, sa vezi ce o sa mai plangi pe 15

Lyvy champion from Toplita Felicitari pentru inimoara lui Iris.

Tuchi deci si tu ai de tras o portie de plans pe 15...! Succes cu gradi!

Gecko ce tare e Patrick la masa.

Stela eu zic sa faci cum simti tu cu diversificarea. Cerealele, da, cica pufesc, si daca bebe corespunde greutatii nu e nevoie sa-i dai. DAR asta nu inseamna ca nu trebuie sa-i dai deloc. Eu ii dau cereale seara in bibe, si din cand in cand in castronel cu lingurita, dar nu in fiecare zi.

Mimo deci a avut succes Mili. Bravo!

Eeeee! S-a intors Simo din vacanta! Hai la povesti, spune-ne cum a fost, cum ati petrecut. Si vrem si poze!

Tuchi nici nu vreau sa ma gandesc cat de emotionata esti!

Cleme, da, si Sanziana face des asa - de mai mult ori pe zi, si cate putin. Dar niste guguloaie, de zici ca e argila

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Mda, dupa 3 zile de tipat continuu - nu din cauza ca ar fi avut ceva, din simpla placere de a se auzi, fii-mea a trecut la scuipat. Foarte frumos, n-am ce zice , ma intreb ce va urma dupa asta.
Simo, bine ai revenit.
Kya asa e si al Dianei, inseamna ca o fi din cauza mancarii cu care inca nu s-a obisnuit stomacul.
A, am pus-o pe Diana pe jos in timp ce va scriam si am constatat ca nu e chiar asa puturoasa, se impinge in picioare si merge inapoi ca racul desi jucariile sunt in fata ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

cleme f tare diana! Amira a inceput sa faca baloane, exact cum facea sanziana cand ne-am intalnit. numai ca ea face baloane din orice: saliva, piure, lapte!

mimo in afara de tortul ala cu piersicute nu am mai facut nik de la bubu...dar o sa fac. daca imi iese va arat. in schimb a facut aseara randunoiul o placinte cu carne de pui si ciuperci, o pozez si va arat. super buna, am papat de dimineatza un pic.

tuchi hai cu trebile mai repede ca itzi vine familionul!!!

symo bine v-ati intors! vrem detalii!!!! si poze!!!!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Ciorba de " verisoare" la foc, legumele lui Seb la foc, eu sunt extrem de astenica! Mi s-a terminat magneziul, trebuie sa ma duc sa-mi cumpar !si pentru prima data ma gandesc ca ar trebui sa iau niste fier, pentru ca am o astenie suspecta, si n-ar fi de mirare sa nu mai am depozite de fier, la ce hemoragii menstruale am!

Cleme, cu cat o sa o lasi mai mult pe Diana pe burta cu atat o sa se dezvolte motor mai repede!
Am vazut la tv mai de mult o emisiune cu o dr neurolog pediatru, care zicea ca cel mai imoprtant pentru stimularea dezvoltarii neuromotorie a bebelusilor este pusul pe burta! Logic si firesc, ca isi utilizeaza extensorii, care ii vor ajuta la mentinerea pozitiei ortostatice!

Nu m-am gandit nicodata la treaba asta si nici nimeni nu mi-a zis, pe Ilinca n-o lasam dloc pe burta, pe Seb l-am lasta foarte mult si el e mult mai dezvoltat neuromotor decat era Ilinca la varsta lui!
ma rog, e si baiat, dar un lucru am invatat si eu in facultate, de la profu de psihologie, ca " functia creeaza organul!" ( valabil pentru absolut toate organele!)

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata pe la pranz!
Acum am vazut tobele lui Gecko...dar la ora aia...sforaiam toti! la 9 ne-am trezit!
Sa stii ca merge super cu capsuni si piureul iese la fel de subtire din orice fructe, dar nu-i obligatoriu sa pui, poti sa pui mai multe fructe in crema. Eu am facut diplomat cu capsuni si e bestial! Asta cu piureul e inventia mea si vad ca e cooool

Mai nene, mi-am facut niste nervi...am plecat la 11 cu Stefanoi sa iau banii pe trusou. Buun, ajung acolo, vreo 6 persoane in fata mea, toate bune...cand mai erau 2 persoane in fata mea, tzac, se inchide casieria si pleaca cucoana la trezorerie ca ramasese fara bani Am stat o ora in picioare, nu mai puteam de spate, in soare...noroc ca Stefanoi a dormit o gramada si s-a trezit cand incasam banii...muuulti rau! dar din ambitie am stat, mama lor de hoti!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

.....tare asta! are dreptate omu' !

Citat:
citat din mesajul lui tuchita
" functia creeaza organul!" ( valabil pentru absolut toate organele!)
Catalina, mami de [red][b]

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Gata, am teminat masa - 100 ml piure de legume (dovlecel, morcov, patrunjel, rosie) + 170 ml laptic.
Ma declar multumita!

Acum ma duc sa fac papa si pentru oamenii mari - salata de spanac proaspat si paste cu sos pesto.

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ce scolarita superba am vazut! Cami, e o dulce Alexuca! mamaaa, chiar ca emotii!

Mimo, n-ai pus poze de la mare?

Livi, ma bucur ca Iris e ok cu inimioara si te-ai linistit!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Kya, mai exista spanac proaspat? Nu de alta, dar am vazut poza cu omleta lui Bubu cu spanac si numa' la ea ma gandesc!

Si mi-am amintit ca nu ne-ai mai povestit cum a iesit pilaful facut de randunoi!

Eu nu inteleg de ce va luati atat de tarziu banii pentru trusou? Sau poate pentru ca Seb e cel mai mare mi se pare mie ca i-am luat de foarte mult timp?

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput