Regasiri (24)
Raspunsuri - Pagina 15
Mirona spune:
vazut pozele - super super - Oana ce-imai slabit draga. Alex e un scump si-ti seamana mult. Ce ochi frumosi aveti .... Pe la Timisoara cand mai veniti? Sa ma suni daca veniti.
Adina - frumoase si pozele voastre. Ale e o minune de fetita. sa va traiasca.
Angy noi papam bucatele de foarte mult timp - dar este vb de fructe si legume in general -de carne nu vorbim aici. Asta pana am dus-o la gradi. Prima intrebare a pshihologului a fost daca mesteca carnea ... eu am statputin sa ma gandesc si nu stiam ce sa zic - ea continua - adica - o ia in gurita si incepe s-o mute de la o masea la alta? adica o mesteca? am zis intr-o doara DA - dar abia apoi m-am gandit si-am cugetat - ca noi papam legumele bucati - dar carnea este inca trecuta prin blender. Asa ca - din aceea searaam inceput cu gratarelele. Sunt convinsa ca nu e suficienta carne in portile pe care le papa la gradi - asa ca din cand in cand ii fac seara gratar de pui cu pireu. Sau ii dau bucata in mana s-o pape singura - sau ii tai bucatele mici - si ii place tare mult sa-i arat cum se mesteca si cum trec eu carnea de la o masea la alta - normal - eu simulez - clampaind din dinti.
Pana saptamana trecuta lua in gurita felul 2 si mesteca - in momentul in care simtea carne - mai mesteca de 2 ori si scuipa afara tot ce avea in gurita. Acum suntem la stadiul de a si inghiti dupa ce a mestecat dumicatul. Deci a durat cca 6 zile - dar au contat foarte mult si ceilalti copii - vazandu-i pe ei cum fac ... face si ea la fel.
De pe la 1 ansi 2 luni Karina a respins biberonul - asa ca noi cinam cu ea la masa si apoi isi bea laptele - din cana -cu lingura de supa - mai nou - de cand suntem la gradi - ia cana frumos in mana si bea la felca noi. LA inceput am avut ceva probleme pana sa-si dea seama ca-i mult lapte in cana si sa nu-l dea peste cap - deci s-a mai si manjit - dar acum e din ce in ce mai bine.
Din nou - un mare plus sa vada copiii la gradi ca ei asa beau - asa bea si ea acum.
dupa o juma de ora de la cina - facem baita si apoi mergem la nani- mami/tati pe jos langa patutz - ea in pat cu Porky in brate si cu suzi in gurita.
Azi noapte pe la 3 mi s-a facut frig - si m-am dus pana la ea sa vad daca e descoperita - s-o acopar - ea era bine merci pe jos - are langa pat perne in caz ca pica - ea era pe ele pe burta si dormea ... nevoie mare. E greatrecerea de la 1.60/2 m la patutzul ei mic.
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
dayanara spune:
miro, cum il vad pe tatal karinnei ii spun sa ia legatura cu tine, pt ca pe mama, pe anda n.o mai vad deloc, mi.a zis el ieri ca a inceput munca
exact cum spune koko cu acelasi cuvinte m.a gandit si ti.am zis ieri dspre kara, ma bucur mult ca se obisnuieste si ea si david si asta imi da curaj cu ivan
se vede ca iar am pierdut din citiri, eu pe roana n.am vazut.o in poze, ma duc sa caut
roxana cu adapostul pt animale sa ma iei si pe mine la socoteala
si o admir pe koko ca se duce la astfel de adaposturi, eu nu pot, ma doare sufletul
angi ivan la pranz mananca pasat cu blenderu, eu zic merci ca mi.am invins teama si ii dau biscuiti , fructe etc, dar eu ma multumesc sa.i pasez legumele si carnea deorece nepasate nu va manca niciodata ce.i pun eu in piure si toata cantitatea
dolores, dbunny, marani, miki, dastefa, mephala, violeta
ivan si dayanara
kokorina spune:
MIKI....si acu ce-i dai sa-i treava alergia de la antibiotice???chiar sant cuzrioasa cum trece o alergie de la antibiotice...sa va faceti bine cat mai repede!
MIRO...da eu intrebam,ca si eu ii duc de la 7.30(as putea de la 8,dar vreau sa-i invat sa se trezeasca dimineata)...pana la 12.30 si pana pe la 1 ii poate tine sa pot sa-i iau...
ANGI....noi mancam de multa vreme bucati mari,carnea nu am dat-o prin blender niciodata.ei au mancat la borcanele(deci aia era data prin blender) cand nu aveau dinti.dar in momentul in care am vazut(si jur ca nu-mi mai aduc aminte de cand au inceput cu bucatelele)ca pot rupe cu dintii,le-am dat legume bucati si carnea in fasii facuta cu furculita.eu le dau copanele de pui in mana si mananca singuri,carnea de vita o tai direct in bucati mici inainte de a o gati...trecerea a fost brusca,cu pascal am avut mai multe temeri ca rupea ca ciobanu dintr-un biscuite jumate,dau exemplu...si nu mai putea sa si-l dea la malaxor in gura.sophia rupea atat cat ii trebuia,o lady ce mai.ma bucur ca nu mai am si stresul de a blendui,ca au trecut singuri la a manca bucati si singuri,ceea ce va doresc si voua...
fetelor nu mai plangeti,cand va sant copii la gradinita.asteptati-ma si pe mine sa ma alatur....noi vom plange aici in cor si ei se vor simti super ok acolo,sant sigura.eu m-am gandit ce fac cat copchii sant la gradinita sa nu ma mai gandesc prea mult la asta,adica sa nu plang prea mult,ci mai putin si mai pe la colturi.chiar azi am fost la firma la care am lucrat si am vorbit cu seful meu daca ma pot intoarce la munca(de intors ma pot intoarce sigur,dar depind de programul copchiilor)....l-am intrebat daca pot venbi la munca in zilele de marti si joi a cate 4 ore,plus o sambata lunga si una libera.am facut altfel.are nevoie joia,vinerea,si sambata(una libera,un la munca)....si am zis ca vin si martea,ca daca tot am copchii la gradi.eu ce sa fac?asa ca in curand...ma intorc la munca.va trebui sa mai astept insa pana la finelem lui octombrie.nu-i bai,ca oricum eu pana in octombrie(aici e de 2 ani durata de stat acasa cu copchii)sant in concediu,am prelungit inca jumatate de an,ca ai voie daca vrei...suma care o primeam pana la 2 ani,o primesc pana la 2 ani jumate...dar vreau sa merg la munca in timpul cat am copchii la gradi.vinerea sotul are ziua de birou,si cum biroul lui e acasa...e ok.deci martea,joia,vinerea si o sambata da,o sambata nu...la munca.sant bucuroasa de numai!
noi joi plecam in concediu,dar sant prinsa pana peste urechi cu bagaje,calcat,plus sa las si putina curatenie...dar ma intru cand mai fac cate o pauza....ce sa va aduc din grecia?
angi_m spune:
Marani, vreau si eu sa vad poze cu voi, dar nu mai sunt pe public. Te rog, trimite-mi si mie o invitatie sa le vad
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal
angi_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kokorina ....ce sa va aduc din grecia? |
Eu vreau un yaht si o insula mica mica
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal
dayanara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kokorina ROANA....ohohoooo!!!!dar cine are costum de baie ciclame?care-mi place si arati foarte bine,mai ales bronzata...dar unde plecai cu vaporul???sau iaht:)?vreo petrecere privata?haiducul tau iti seaman leit,in poza unde aveti fetele apropiate si tu zambesti,e bucatica din tine.ptiuuu,frumosi santeti! Pascal si Sophia www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM fetelor, va rog din suflet sa va uitati la clipul asta. www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D" target="_blank">http://www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D |
pozele sunt pe album public sau email, ale roanei ?
ivan si dayanara
dolores spune:
fetele mele dragi, cine imi trimite si mie pe mess sau mail niste "baby einstein"? pls pls pls
dolores si David Cristian -22.11.2006-
"Planteaza un cuvānt de iubire adānc īn inima unui om. Hraneste-l cu un zāmbet si cu o rugaciune si priveste ce se īntampla."
andaramona spune:
No seara buna fetele..
Mirona am primit mesajul de la dayanara...da si tu un id de mess sa ne prindem mai repede... ma tot intrebam cine e Karina cealalta de la gradi ca nu va prind deloc acolo...
Va pup, o seara buna