Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(74)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Buna fetelor

Ma bucura vestile bune pe care le aduceti si le impartasiti.Imi dores ca vesti bune sa pot sa dau si eu dupa eco(sunt programata sambata de dimineta).Am niste emotii...
Diamisha ma bucur ca poti merge la acest curs si ne poti impartasii si noua experientele de acolo. Cu toate ca sunt la a doua nastere am emotii la fel de mari. Poate nu sunt la fel de stresata ca prima data dar...

Va doresc sarcini usoare si la termen
Pupici

Mamica lui Caudiu(6 ani) si sper a unei

Iulia 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

neata.....ce faceti fetelor???? super tare faza cu tatici la cursul de alaptat...nu mi se pare ok sa-l tarasc dupa mine peste tot....nu mi l-a plantat cu forta acolo si nu are nicio vina ca sunt gravi...e o tampenie...lasa-l, frate, sa fie barbat....aa...sunt de acord sa stie sa spele si el bebele...sa ma ajute la diverse..dar ii arat eu...nu il trimit la cursuri...in fine...
eu...dupa balonarea de ieri si senzatia de disconfort...am papt evident struguri si...pepene...iar toata noaptea am avut treaba la WC...am rezolvat pana la urma cu un ceai de menta cu branza si o smecta...of...nu pot sa ma abtin...de la fructe
fetelor: voi va minunati de asa putine kg luate? eu am pus 18 kg...imediat va arat si poze recente.
AICI SUNT POZE RECENTE:
http://good-times.webshots.com/album/565614280kdEpRD

29+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Pentru pompa de san : cele mai multe voturi sunt acordate pompei manuale de la Avent - Isis , din cautarile mele si analiza opiniilor de pe mai multe forumuri cu tematica sarcina - nastere- crestere bebei.
Nici pompele electrice nu au primit bile negre. Din contra cele care au achizitionat produsul au fost multumite indiferent de marca.
Pentru mine pompa de muls este un produs obligatoriu chiar daca voi alapta.
Si in aceste conditii este posibil sa apara un surplus de lapte pe care s-ar putea sau nu sa am indemanarea sa il elimin cu mina. Plus ca pe sanul drept am 3 noduli dintre care unul dublu septat chiar sub mamelon. Pompa mi se mai mai sigura , mai economicoasa ca timp si mai putin traumatizanta decit ce as reusi eu cu mina. In final depinde de dibacia fiecareia dar si de optiunea pur personala.

Mirtha 32+ Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

woooww ce de vesti bine! Felicitari tuturor burticilor care si-au vazut puiutii la eco!!
eu am dormit muuuult mai bine, n-am mai transpirat, azi dimineata am "reusit" si la wc... a functionat si crema de hemoroizi recomandata de dr de fam (Stimuven, cu extract de castan)...
Ieri am primit centura Gerda de la tonuselast, am probat-o prin casa si sunt destul de multumita. dar parca mi-e frica sa strang prea tare, iar daca nu strang un pic, nu simt nici un efect... fetelor care o folositi, cum o reglati ca sa va simtiti bine?
Tot ieri mi-a venit si prima comanda de la redoute (dupa 1 luna), dar sunt f multumita de produse: blugi de gravida, ca vine toamna si chiar daca stau mai mult in pat, tot o sa mai ies la dr; halatul nid d'abeille, foarte fain; doua paturici de bb taaare dulci (atata am avut curaj sa comand pt prima data). Asa ca acum am mai comandat niste lucrusoare, daca iar ajung intr-o luna e numai bine... si inca erau reduceri substantiale la ele.

Nici eu nu stiu nimci despre pompa si sterilizator, dar probabil ca voi lua sterilizator de la Chicco si pompa manuala de la Avent... dar mai e timp...

manu 24+ +

Mergi la inceput

si eu tot de AVENT stiu ca este fff buna..mi-a fost recomandata de farmacista, de o prietena care a nascut in aprilie..manuala...

29+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Mirtha, perfect de acord cu faptul ca este o optiune personala. In mesajul pe care l-am scris, va spuneam ca asa am simtit eu, este doar parerea mea. Dar pentru ca exista si femei ca mine, cred ca trebuie sa existe o optiune, adica un curs de alaptare la care sa participe doar femei si un curs la care sa participe cupluri, si-atunci fiecare decide unde se duce. Cum spuneam, pe mine m-a deranjat prezenta unor barbati straini care erau martorii manevrelor pe care le faceam. Si asa as fi simtit si daca era sotul meu da fata...

Dar am o curiozitate...de ce esti atat de sigura ca prezenta sotului tau la nasterea propriu-zisa nu va va afecta in niciun fel relatia intima? As vrea sa fiu la fel de sigura ca tine, mai ales ca am vorbit cu barbati care au trecut prin asta si au ramas cu sechele clare, lucru care m-a destabilizat putin...Sotul meu este 100 la suta langa mine si, daca i-as cere sa nasc cu el de mana, ar face-o fara sa ezite, indiferent ce simte el, dar am decis sa nu i-o cer...Nu cred ca stie nimeni cum se va simti si care va fi impactul asupra sa...si, sincer, eu nu vreau sa se reduca in vreun fel atractia fizica dintre mine si sotul meu, doar pentru ca el ma vede la nastere...nu cred ca poate sa ofere cineva o garantie certa ca nu se va schimba nimic si nu-mi ajunge ca sotul meu sa fie doar persoana in care am cea mai multa incredere...emotionalul uman nu este matematica si nu-i poti comanda sufletului sa faca ceva, asa ca pt mine nu este un risc acceptabil pentru felul in care eu vad viata in cuplu...

Din nou, pentru a nu fi gresit inteleasa, este doar parerea mea, fiecare face cum simte...nu cred ca ce simt eu este adevarul universal, dar nici nu m-a convins nimeni pana acum ca invers e mai bine...aaaa, si nu judec pe nimeni, crede-ma, sunt una dintre cele mai tolerante persoane, libertatea noastra de optiune si de opinie este cel mai important lucru pentru mine...incepe sa ma deranjeze doar atunci cand libertatea unuia intra peste libertatea celuilalt...e loc pentru toata lumea sub soare, nu?

Imi plac aceste dezbateri, imi mai stimuleaza neuronul usor prafuit de cand sunt gravida...
Sper ca nu te deranjeaza in vreun fel, pt tine ca esti atat de curajoasa!

Succes la controalele de azi, sa te-ntorci cu vesti bune!

Diana

29+ Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Am uitat fir-ar sa fie : nu am cumparat sterilizator si inca sunt in dubii daca sa cumpar sau nu. Mi se par foarte practice solutiile de sterilizare (fie lichide , fie pastile - sunt o varfietate)si am deja o sticla de solutie de la Chicco. Daca ar fi fost sa cumpar probabil as fimers pe Chicco sau Avent .Odata ce am optat pt. sterlizare la rece - cu solutie nu m-am straduit sa analizez diferenta dintre metodele de sterilizare cu abur sau microunde.Sigur veti gasi discutii pe aceasta tema la Parintii intreaba sau chiar Femina Intim.

Cherie bine ai revenit . A fost recent o discutie despre socrime....Ai pierdut-o dar dupa cum vad te regasesti in postura majoritatii dintre cele care au scris.

Mirtha 32+ Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Bebecris vreau sa vad si eu pozele cu tine, dar nu merge sa deschid webshot de la munca si acasa nu am calculator pana martea viitoare...

Diamisha la ineputul sarcinii luam in calcul nasterea in apa si tot uitandu-ma pe site-uri am vazut poze cu gravidutze in apa si cu sotii langa ele tot in piscina. Si l-am intrebat pe sot daca ar vrea sa asiste la nastere, iar raspunsul lui a fost un NU categoric, argumentand ca nu vrea sa-i ramana imaginea aceea intiparita in minte. Si asta in conditiile in care facem cam totul impreuna. Nu m-am suparat, chiar i-am inteles punctul de vedere.

Babyzapi fericita 28+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Diamisha, multumim de informatii.

Fetelor, am sunat la Filantropia sa intreb de cursurile prenatale. Cursul este de 4 sedinte, cate o sedinta/saptamana (miercurea de la ora 17:00). Astazi incepe un nou curs, deci urmatorul (la care intentionez sa merg si eu) va incepe pe 1 octombrie. Nu e nevoie de inscriere prealabila.
Eu m-am inscris si la firstbebe, astazi am primit e-mailul de confirmare, prin urmare luna asta particip la cursurile de la firstbebe (pachetul standard, cel gratuit). Luni este prima sedinta, am sa va povestesc cum a fost.

Mirela 23+

Mergi la inceput

pai si cum sa facem?
le vezi saptam viitoare ...mai este un pic...o s ama vezi live, maine cand ne vedem la ora 9.

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Bebecris vreau sa vad si eu pozele cu tine, dar nu merge sa deschid webshot de la munca si acasa nu am calculator pana martea viitoare...

Diamisha la ineputul sarcinii luam in calcul nasterea in apa si tot uitandu-ma pe site-uri am vazut poze cu gravidutze in apa si cu sotii langa ele tot in piscina. Si l-am intrebat pe sot daca ar vrea sa asiste la nastere, iar raspunsul lui a fost un NU categoric, argumentand ca nu vrea sa-i ramana imaginea aceea intiparita in minte. Si asta in conditiile in care facem cam totul impreuna. Nu m-am suparat, chiar i-am inteles punctul de vedere.

Babyzapi fericita 28+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

29+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput