Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(74)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Buna dimineata!
poftiti la cu lapte!
Mikim bine ai venit si sarcina usoara in continuare!
Cherie welcome back, frumoase pozele...primul concediu ce-l vom face va fi cu siguranta acolo..am fi mers si noi anul asta daca mutatul nu ne-ar fi ocupat concediul..
invatatura de minte ..data viitoare prima regula de concediu:lasa acasa socrii! daca ai nevoie de consiliere in leg cu socrii ,cateva dintre fetele de pe forum...in frunte cu Eli(care-i o mica devoratoare de socri) te vor ajuta cu placere
alexa felicitari pt vestile bune aduse de la eco!
andy join the club... eu cred ca o sa innebunesc. saptamana asta luni, trebuia sa vina meseriasul cu gresia..pe care l-am asteptat sa vina din concediu...dar din pacate are probleme de familie si a trebuit sa plece in ro de urgenta asa ca noi...cu casa vraiste, cu stivele de gresie prin casa asteptam nerabdatori revenirea lui...s-ar putea sa vina altcineva, in fct de cat sta tipul acasa...asa ca mai rau de atat nu stiu daca se poate...pur si simplu ne tine pe loc..

Am mai vazut si alte poze,bebecris ai avut o rochie fff frumoasa la nunta,Mav frumoase poze la mare, o burtica frumoasa si o mamica gravi stralucitoare.Lorena pozele tale de la mare nu le-am vazut in schimb am vazut poze cu o motata, miss america etc fff frumoase.
va doresc o zi frumoasa, cu vesti bune!!

27+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

buna dimineata fetelor!
multumesc mult diamisha, elilov3, mamiseli, amalia si tuturor care v- ati gandit la mine.
ieri a fost o zi grea pana cand am putut sa merg la eco dar am reusit sa ma linistesc. concluzia este ca bb e in regula doar ca sta cu spatele la exteriorul burtii mele si are toate membrele spre interior de aceea cand misca il percep mai greu (nu deloc). are 1200 g, inimioara bate cu 149b/min, l- am vazut in toata splendoarea lui . asa sa tot traiesti
va pup pe toate si va doresc o zi minunata!
bebecris bafta la eco !!!

29+ si mamica
AMR 11 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Bun venit mikim. Sa ai sarcina usoara si la termen.

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 24+
AMR 16 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Buna dimineata burtici dragi !

Intru doar 2 minute pentru ca am foarte multe lucrari restante de ieri si trebuie sa le aduc in termen.

Va spun doar vestea cea mare : Eva este in prezentatie craniana ! Restul parametrilor sunt ok.

Multumesc celor care v-ati gandit la mine si mi-ati tinut pumnii!

O mie unu de pupici speciali !

Ma bucur tare mult pentru gravidutele care s-au intors cu vesti bune de la eco sau de la analize. Le pup si le urez sa o tina tot asa.

Ma scuzati ca nu pot raspunde nominal dar voi intra abia in pauza de masa pe forum si daca va fi cazul "unui raspuns cu dedicatie" la o intrebare ce mi-a fost adresata , sigur imi voi gasi un pic de timp.

Spor la treburi !

Mirtha 32+ Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

diamisha ai dreptate, sa bei apa rece are ca efect miscari de bb, merci inca o data

29+ si mamica
AMR 11 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Ne bucuram pentru tine futuremother pentru vestile bune.. Acum te-ai mai linistit... da? Suntem alaturi de tine.....

Felicitari ca ai primit informatii bune despre bebe.

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 24+
AMR 16 saptamani

Mergi la inceput

da monicus, m- am linistit, parca si simt ca misca mai tare
multumesc mult

29+ si mamica
AMR 11 sapt

Mergi la inceput

bravo mirtha, e clar ca asa ramane deci nastere vaginala scrie pe tine. sa fiti sanatoase si bafta multa!

29+ si mamica
AMR 11 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Neatza, ladies!

Multumim pt cafea, Oceanborn!

Futuremother, ma bucur mult ca te-ai linistit si ca bebe e bine...

Mirtha, m-am linistit, credeam ca ai descoperit tu vreo garantie infailibila, pentru ca erai foarte categrica in primul tau mesaj pe acest subiect...inteleg ca tot pe o legatura emotionala/afectiva te bazezi, doar ca tu ai un istoric mai lung si va cunoasteti foarte bine, fapt care iti da mai multa incredere ca lucrurile nu se vor schimba in rau intre voi. Sunt de acord cu tot ce ai scris despre complexitatea relatiilor si a oamenilor, de aceea nici nu intelegeam de unde venea siguranta ta...aaa, si barbatii despre care iti spuneam nu sunt dintre cei care se dau puternici si pe urma se sperie, sunt oameni normali care nu pot sa isi vada sotia suferind, atata tot...Cum spuneam cu toatele, ca sa zic asa, ramane o optiune personala daca partenerul participa efectiv la nastere sau nu...

Sa ne spui cum a fost ieri la control, sper ca e totul in regula!

Va doresc o zi frumoasa, ieri am chiulit, dar azi fug la munca..

Diana

29+ Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Mirtha, cred ca scriam in acelasi timp, am vazut mesajul tau tarziu!
Eva e fata desteapta, nu???? Ma bucur mult ca te-ai linistit!
Sa ne mai dai detalii...

futuremother, cu placere, ma bucur ca mers si la tine...

Diana

29+ Sonia

Mergi la inceput