mama mea - soacra de cosmar!!!
Raspunsuri - Pagina 11

petrean spune:
Mi-am facut si eu "curaj"sa trec pe aici...si vad ca nu sunt singura cu o mama....de neimaginat. Pe soacra am pus-o la punct dupa ce s-a nascut primul nostru copil..ca se tot oferea sa dea sfaturi aiurea..de multe ori invinovatindu-ma pe mine pentru ca era copilul bolnav, sau ca nu e bine cum il crestem...
Acum..dupa ce am nascut...gemenii s-a agravat relatia cu mama..care niciodata nu a fost roz, nici macar atunci cand nu eram casatorita. A ajuns de un egoism iesit din comun...vine la noi in vizita(venea..ca acum are off), si incepe si comenteaza..orasul asta e de rahat(fata de baia mare..care e oras metropola in viziunea ei cred)....nu e bun ca nu avem real, metro...billa..si alte magazine unde ea sa-si faca cumparaturile....de fandosita...nu e bun ca sotul meu dupa ce vine de la servici....nu face toata treaba in casa...mancare, spalat, calcat, curat...si dc s-ar putea sa plimbe si toti 3 copiii ar fi extraordinar, nu e bun ca merge la pescuit..ca deh..de ce sa aiba omul un hobby..tb tinut legat de pat...ca sa ai ba dc sa te insele cu prima nepricopsita....
Am ajuns in asa "relatii"cu ea..ca a trebuit sa o trimit acasa la ea...ajunsese sa ma faca in tot felul de fata cu prieteni, rude, nu mai conta...sa spuna ca nu ne crestem copiii cum trebuie...ca nu stim sa vorbim..vezi doamne..dc vorbesti cum se vorbeste in Banat..si nu vb ca in Ardeal..esti analfabet...si cate si mai cate. Am trimis-o aksa..si tin sa va spun....ca de atunci..linistea domneste la noi in casa, si chiar m-am ingrasat 3 kg...cand e aici..slabesc 1 kg pe saptamana..si stau cu dureri de cap si nervii intinsi la maxim..parca stau sa ma rup ca o coarda.
Asta e viata..ea niciodata nu a vrut sa accepte ca m-am casatorit..si mai ales in Resita...ca mi-am luat un inginer..si poate nu un bancher...nu a vrut sa accepte ca eu sunt fericita...si ea a fost o frustrata toata viata...
ah..si mai niste "chestiute"...sa vedeti ce mama am..care se martirizeaza..si nu e tratata cum trebuie...a venit sa ma ajute din Decembrie 2008...ca deh..eram gravida..cu o burta imensa...si...in 3 luni pana am nascut nu a sters odata praful, nu a dat odata cu aspiratorul...sau sa faca mancare...spunand ca asta e treaba sotului meu...va imaginati cum poate gandi???Aica tu, femeie...nu esti in stare sa afci curat, sa-ti ajuti fata..mai bine belesti ochii la Kanal D la telenovele..si astepti sa fii servita..de fie-ta in luna a 9-a....si astepti sa vina ginerele(pe care nu-l inghiti deloc)de la lucru la ora 4 rupt de oboseala...si sa-l vezi cum aspira..sau sterge praful..ca mama...mare satisfactie iti da postura asta....Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
POZE

andrath spune:
Situatia la mine e la fel. Acum e iarasi suparata, fiindca isi inchipuie tampenii. Asteapta sa o sun, sa o impac ( a avut grija sa-mi transmita prin intermediari - surorile mele).
Nu mai pot sa o sun! Simt o reactie fizica de respingere ca imi amintesc de asta. Nu stiu ce naiba o sa fac pana la urma! Ca nu suport nici sa fie suparata asa la nesfarsit!