Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (46)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

just, du-te la "Optiuni" sau ce e acolo jos, acolo e semnatura... Asta dupa ce bagi parola... S-a modificat structura paginii... Si "La Multi Ani" intarziat...

Cine are baietel, ca nu mai stiu, s-o felicit, azi am tras o tura de plans, ca de grabita ce-am fost sa termin o lucrare, am ars mancarea...

jasmi, felicitari pentru bebe jucaus! CADIA, multumesc! Si Daria e tare jucausa uneori...

cu Daria Nandini de 6 luni+

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Multumesc Selene..cred ca am rezolvat

Justme 22+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
http://community.webshots.com/album/565627790XVIufn?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui justme25

Multumesc Selene..cred ca am rezolvat

Justme 22+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
http://community.webshots.com/album/565627790XVIufn?vhost=community

ce burtica frumoasa ai!!!sa iti traiasca bb

19S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Suntem pe aici. Numai ca am avut long wk, si eu in plus am avut si vineri liber. In rest ne-am plimbat nitel si odihnit in wk asta lung. Tare mai prind bine wk-urile lungi:))
Am fost si noi azi la scoala (incep ekindergarten), da mare branza ma cheama la 10 sa mai ne dea o hartie si sa stabilim inca un interviu pt engleza. Vorba unui prieten, poate sa il puna direct la incepatori ca tot aia e.
Bb cel mic misca pe acolo mai mereu, deja parca are ceva program. Si cred ca a fost tare multumit, ca sambata am fost in vizita la cineva si a papat mama o gramada de bunatati:)) Ca eu sunt asa satula de mancarea mea ca abia astept sa mai gust si pe la altii.
In rerst acasa, ma gandesc sa deschid cantina, ca de cand sunt eu nu am gatit atata. Acuma fac si cate 4 feluri de mancare:))) Tot sunt cu stresul ca ajung seara acasa si nu gasesc nimic de papa:))
Felicitari celor care au aflat ce vor avea, si celor care au primit rezultate bune. Ati scris tare mult, si nu mai reusesc sa imi amintesc ce si cum:))
Da stiu ca nu a mai scris nimic ariya. Si Anca tu ne-ai uitat cu pozele?
Ingrid ce inaltime aveti voi? Ca si eu tot asa m-am gandit prima data, ca mai bine ca nu am fata ca s anu fie f. inalta. Eu in copilarie am suferit nitel, dar ma gandesc ca acum nu mai e chiar asa ceva iesit din comun.
Iris bravo ca ati vazut ce este si rusinica fiindca nu ne zici si noua:))) Imi trimiti un pm?:)) Acu parca ma bate gandul sa tin si eu secret, da nu cred ca pot (da daca imi zici tu promit ca nu zic;)))
Miere, dioptriile o sa creasca eventual dupa nastere. Vezi cu tensiunea cum esti si incearca sa te odihnesti nitel.
Aveti grija de voi si bbei

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Daiopri, pai vino si la mine cu felurile alea multe de mancare. Eu m-am sucit si m-am invartit pana am pus de o ciorba.....si i-am zis sa manance cu portia ca alta nu mai fac pana saptamana urmatoare.
Tensiunea am avut-o intotdeauna buna, dar nu stiu...m-am simtit rau ieri, cu ochii, cu durerea de cap, transpirasem toata si ma simteam cam molesita. Si bebe a fost foarte agitat ieri.
Azi vad ca sunt bine, am tinut ochelarii toata ziua si nu am citit nimic fara ei.
Imi facu Luc niste poze mai "artistice" ca sa zic asa, dar mi-e rusine sa ma vaza tot poporul in chiloti. Au iesit misto de tot.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Salutare!
M-am intors si eu de la eco. Suntem relativ bine, cu 3 zile mai mic asa cum stia si mami. Mami are indicii de rezistenta crescuti in artera uterina stanga si cea ombilicala. Dar ce e mai ingrijorator este ca lui bb i s-a gasit un chist coroid de 2,5 mm pe partea dreapta. Dr. a spus ca de obicei dispar intr-o luna.
Am cautat putin pe net, n-am gasit nimic ca lumea, doar forumuri. Se pare ca intr-adevar dispar. Atunci cand insa nu dispar ele sunt asociate cu Trisomia 18. Dar la dublul test mie mi-a iesit risc de 1/1730. Uf, o sa stau cu grija o luna de zile.
In rest bb pare ok, ne-a numarat de ne-a innebunit degetelele de la maini si picioare, desi pe mine nu ma interesa in mod deosebit.
S-a intors de mai multe ori sa vada ce este, ca nu statea favorabil.

Noapte buna tuturor!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200521+
Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna seara!

Mult ati mai scris, fetelor! Inca nu am citit tot... dar am intrat sa va salut, nu de alta, da' pana termin eu de citit merge lumea la culcare.

Vin si eu cu ale mele... de rasu'-plansu'

Maine merg la control si sper sa fie toate bune. Bebe joaca tontoroiul destul de mult... sa vedeti ce nostim e cand imi trage cate un sut exact cand discut eu chestii serioase cu cate un client la banca. Apropos de banca... ziceti si voi daca nu-i tacanit managerul meu! Maine, dupa cum am zis, am control... la 10:30. Clinica e la 15 minute de casa noastra... baiu e ca eu lucrez in celalalt capat al orasului, la 45-50 de minute cu autobuzul de spital. Programul la banca 9-17 (miercuri de la 9 la 9:45 avem sedinta saptamanala, nici macar nu e program cu publicul). Buuun. Ce ma gandisem eu, sa merg direct la clinica de acasa, de acolo la servici... si nu imi iau pauza de pranz. Da' uite ca musiu Craig are alta parere. Asadar, maine voi veni la banca la 9 dimineata (45 minute cu busul) voi sta pana la 9 jumate, apoi hop iara in bus la clinica (tot asa, cam 45-50 minute cu busul), imi fac facutele la clinica, iar hop in bus si cam pe la 12:30-13 oi ajunge iar la banca. Da' macar o sa ma plimb cu autobuzele sa ma satur. Colegele au sarit in sus cand le-am zis... si m-au sfatuit ca data viitoare sa "incurc" ora de programare... daca e la 10:30 sa zic ca e de la 10. Desi parca vad ca si in cazul ala o sa zica Craig sa vin la servici, sa-i dau buna dimineata si numa' dupa aia sa o iau catinel catre clinica. Vorba ceea, cap mare are, minte ce-i mai trebuie!

Va pup, si ma pun pe citit

Dark Bendis

21+

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Miere, atunci nu ne arata:) Vad ca va tineti de sotii. Bravo voua. Nu vin la tine, ca am zis ca mie nu imi place sa gatesc. Nici nu zic cat astept sa plece bunicul sa nu mai fiu inghesuita asa. Desi cu cate mai imi trazneste ca as manca, tot cred ca o sa mai bucataresc.
Andre-ea si a zis ce e?:)) Sau si tu tii secret? Nu-I frumos… Tztztztz
Dark, colegele tale au dreptate, zi ca e mai devreme, si daca intreaba cum de nu ai ajuns mai repede la sv, zici ca a fost aglomerat. Eu incerc sa imi aleg orele dimineata ca sa merg intai acolo si dupa aia la sv.
Mai vroiam sa zic, Selene sa lasi lumea sa vb. Asta e. Trebuie sa inveti sa te gandesti la tine, la bb si la sanatatea voastra. Eu nu zic nimic de soacra, dar daca mi-as fi pus mintea, acu as fi fost divortata probabil. Vazand ca nu mai ascult, nu mai bate campii asa tare, si eu simt ca o sa traiesc mai mult:)) Mereu m-am gandit de ce sa crap eu si ei (cei ce ma enerveaza) sa traiasca o mie de ani:)))

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Asa-i, Daiopri, si eu incerc sa-mi pun "appointmenturile" ori la prima ora dimineata, ori la sfarsitul programului... dar uite ca nu se poate de fiecare data. Hi-hi da' sa vedeti ce fericit o sa fie managerul cand o sa incep cursurile prenatale, care au loc intre orele 13.00-15.00 (si in 4 zile diferite). Abia astept sa-l anunt cand o sa fie cazu' . Mai ales ca nu este obligat sa ma lase sa plec (Sunt intr-o dispozitie tare sadica, de fapt mai mult fac haz de necaz, ca am calculat si mai am inca 57 de zile de mers la servici bleah)

21+

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Am aparut si eu... am o multime de treaba la servici, recuperez dupa concediu si inca nu am terminat.

Dar am avut si noi weekend prelungit, am lenevit putin, dar ne-am ocupat si de gradina, facut mancare, shopping, pregatit copilu' de scoala - clasa 1.

Azi am fost la scoala, emotii mari, prima zi, era o agitatie acolo, toata lumea cu poze, camere de filmat...copiii emotionati :[)]..Alex era super bucuros...de abia astepta sa inceapa scoala.

Dupa aia am plecat la servici si numai bine am zgariat masina cand am parcat - masina noua, are mai putin de 2 luni de cand am luat-o si apoi i-am dat vestea sotului..tre sa zic ca eu am antecedente - dupa vreo sapt-doua dupa ce ne-am luat casa am intrat cu masina in usa de la garaj - si aia era masina noua de vreo cateva luni...dupa care la scurt timp m-am busit cu vecina de vis-a-vis, dadeam amandoua cu spatele...ce sa mai zic...cand i-am spus sotului azi a zis ca se astepta, ca se intreba cam cat o sa dureze pana la prima lovitura...Acum am treaba cu luat estimaturi de prin service-uri..

In rest bebele e bine, am avut control la doctor, mi-au dat si rezultele de la spina bifida si mai facusem o analiza, am uitat care, au iesit ambele bine...vineri am ecograf si speram sa aflam sexul bebelusului..nu mai am rabdare, abia astept

Ma duc sa mai fac putin treaba si revin..

16+

Mergi la inceput