Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 74
Raspunsuri - Pagina 3
felix76 spune:
Fete dragute, multumesc pentru urari, am facut 32 de ani dar dupa balonelele de sapun pe care le faceam impreuna cu un pusti de 10 ani parca ma simt si eu de vreo 12! Surprizele le astept dupa 8 septembrie, poate nu mai vad rosu macar pentru vreo 9 luni... Dar va anunt, asta cu siguranta!!!
Rocsyca, si tie iti spun sa fii fericita si sanatoasa, cu intarziere ce-i drept ca m-a uitucit concediu si am omis ca pe 21 a fost aniversarea ta!!! Te pupacesc si iti doresc sa vina bebe, la anul de ziua ta sa schimbi scutecele si sa ai titile pline de laptic pentru bebic!!!
Dragutele care fac inseminare, va tin pumnii si va urmaresc din umbra... Asa sucita sunt, acu iar ma bate gandul sa mai fac o inseminare cu Tutu. M-a mai lamurit sosul asta al meu, mi-a zis ca nu-i bai daca nu ne tine la orizontala dupa ce introduce proba. Gigeii care au miscarile ascendente deja au fost preluati de mucoasa uterina si au plecat sa se iubesca cu domnisoara ovula... Deci mai incercam inca o tura cu nasu Tutu si daca nu fonctioneaza ne mutam la ungurieni si stam la patuc dupa fufu cu seringa...
Ramonica bortosica??? Bravo ei! Ii urez sarcina usoara si bebe sanatos! Poate asa devine un pic mai putin scortoasa si ea, acum ca va deveni mama! Avem si noi de castigat!
Va pupacesc pe toate si sa auzim numa de bine!!!
Felix
cosicel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aerlilian cel,daca erai in cabinet cand ma plangeam ca nu e Matei in tara,sigur am si vorbit! |
Nu eram, eu am sters-o repede! Eu eram aia cu blugii in vine...
Da' stai putin, si tu faci inseminare?
Ca si eu tot catre asta ajung, macar spune-mi care-s etapele!
Mie mi-a zis doctoru' ca facem monitorizari 2 luni si apoi inseminare! Da' o sa-mi dea vreun tratament de stimulare ovariana? Pana acum n-am facut nicio analiza...
magdita spune:
Neata fetele mele,
Poftiti la cafelutza, ceiutz, 3in1 si laptic cu cereale .
Eu ieri am luat taurul de coarne ( a se intelege telefonul ) si am trimis sms pentru programare histeroscopie luna viitoare ( Madutz e de vina ). Asa ca planul de bataie ar fi : octombrie histeroscopie si noiembrie IA stimulata cu gonal. Sper ca in decembrie sa primesc cel mai frumos cadou din viata mea .
Va pup si va urez o zi minunata .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
cosicel spune:
citat din mesajul lui magdita Eu ieri am luat taurul de coarne ( a se intelege telefonul ) si am trimis sms pentru programare histeroscopie luna viitoare. Asa ca planul de bataie ar fi : octombrie histeroscopie si noiembrie IA stimulata cu gonal. Sper ca in decembrie sa primesc cel mai frumos cadou din viata mea . |
Pt ce histeroscopie? Pt ce gonal?
Nu te supara pe mine , da' a trecut doar o sapt de cand am intrat in cercul asta, am mai citit una-alta pe net, insa sunt destul de zapauga!
E prima inseminare? Ai mai facut si alte analize?
magdita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cosicel
Pt ce histeroscopie? Pt ce gonal? Nu te supara pe mine , da' a trecut doar o sapt de cand am intrat in cercul asta, am mai citit una-alta pe net, insa sunt destul de zapauga! E prima inseminare? Ai mai facut si alte analize? |
Histeroscopie pentru un polip pe uter depistat la eco si gonal pentru ca nu am reactionat bine la stimularea cu clomifen. Si va fi a doua IA.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
aerlilian spune:
Cosicel ,m-am prins!Ai fost prima,nu/Fetita aceea draguta care nu parea sa aiba mai mult de 16 ani,cu bluzita in carouri.Nu stiu ce sa-ti spun acum despre IA,pt ca se pare ca eu astazi o fac pe prima.Cu siguranta pentru IA iti va da stimulare,pt ca sunt sansele mai mari.
Se pare ca astazi la 13 voi afla ce si cum.Adica voi face IA si mi-a zis Tutu ca o va suna pe dr.Dracea sa ne ajute cu biolog,pt ca Matei vine in tara abia diseara,deci probabil maine ar fi de gasit.Dar pt mine maine e tarziu.
cosicel spune:
Ufffff, incep sa ma panichez!
Eu ma voi vedem vineri cu dr, da' oare imi va spune ce am de facut?
Nu mi-a zis nimic, nici macar daca ovarele sunt in regula, acum macar a aparut foliculul ala puturos (), dar oare sunt suficiente cele 2 monitorizari pt inseminare? Pana acum n-a scos un cuvant despre stimulare...
Am tot bagat nasul pe aici, si de unde eram increzatoare, si ma gandeam ca voi ramane insarcinata prin noiembrie, acum remarc ca-s mult prea multe nereusite... Cred ca daca voi mai citi ceva, se duce pe apa sambetei ovulatia mea!
cosicel spune:
citat din mesajul lui aerlilian cel ,m-am prins!Ai fost prima,nu. Nu stiu ce sa-ti spun acum despre IA,pt ca se pare ca eu astazi o fac pe prima.Cu siguranta pentru IA iti va da stimulare,pt ca sunt sansele mai mari. Se pare ca astazi la 13 voi afla ce si cum.Adica voi face IA si mi-a zis Tutu ca o va suna pe dr.Dracea sa ne ajute cu biolog,pt ca Matei vine in tara abia diseara,deci probabil maine ar fi de gasit.Dar pt mine maine e tarziu. |
Da, eu eram aia! Eram asa agitata incat nu-mi mai nimeream fermoarul! (ca m-a certat Tutu ca nu mi-am dat nadragii jos!).
Bun, si unde faci IA? La cabinet? Spital?
Hi, hi, sa inteleg ca esti cu sotul dupa tine, nu?
Mult noroooooooooooooooooc! Si sa-ti iasa din primaaaaaaaaaaaaa!
Nu's cat de mult chef o sa ai sa scrii prin ce vei trece, insa eu ... astept!
cosicel spune:
Eu m-am speriat rau de tot!
Cine face de fapt inseminarea?
Dr Tutunaru ne trimite la altcineva? Nu formeaza echipa cu dr. Matei?
Am intrat pe un forum mai vechi si m-am ingrozit de ce-am citit vizavi de cuplul Matei-Mihalache! Pai eu am venit la Tutu special pt inseminare, ca monitorizarile le puteam face oriunde altundeva!
Asa, incep sa-mi pun tot mai multe semne de intrebare, deja faptul ca am un sg folicul mi se pare nesemnificativ in momentu' asta!