Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 74

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Citat:
GArGAritza27
eu sunt de doar 2 sapt pacienta lui Tutu si la mine se pare ca e vorba de menopauza percoce(am 27 ani). M-am dus la el prima data cu analizele pe care le facusem, trimisa fiind de alti doctori, insa nuci nu a vrut sa se uite pe ele, ma pus sa fac un nou set de analize, adaugand unele pe care in trecut nu le facusem niciodata, si mi-a zis ca daca vin cu analize de la alt lab decat de la ISD parca, e cel de pe dobrobanti, nu vrea sa le vada. Asa ca mie mi s-a parut ca are preferinte in materie de laboratoare de analize.
Parera mea e ca mia bine il intrebi unde sa faci analizele.

Deci, la tine, singura optiune ramane FIV? Ufffffffff..... Ha, ha, vorbesc eu, cand si pe noi scrie IA, FIV! Situatia e la fel de neplacuta... Si cand ma gandesc ca pana acum 3 saptamani nici macar nu ma gandeam la copil!

Bun, nu voi face nicio analiza pana nu-mi va cere el! Eu am tot avut herpes, si anul trecut am facut un tratament de vreo 6 luni, si ma gandesc daca n-o avea vreo importanta! E adevarat ca nu mi-a mai aparut de vreo 5 luni, da' nu pot stii daca nu mi-o face vreo surpriza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Lali hip hip ura!pentru motorel si posesoare!si pentru bucuresteni inca un hip!ura!Eu zic ca depande ce vrei tu...eu zic ca avem nevoie de odihnaaaaaaaa cat mai muuuuuuuuuulta,recuperarea-i greaaaaa
Feli ce mi-ar place sa fiu acolo sa filmez faza cu tine si colegu'Merci ca mi-a linistit mintile,credeam ca AA scrie pe mine si ca tre sa ma intorc in Croatia la "detoxifiere"as vrea eu...
Cosi normal sa fie nanaul traumatizat.Recuperare grabnica!

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Pai sa va povestesc cum a fost cu spermograma!

Al meu, o suna pe dr (desi m-a pus si pe mine da' din fericire n-a raspuns, ca zicea biata femeia ca sunt nebuna sa ajung sa-mi programez barbatu'!) si stabileste sa vina cu cutiutza vesela joi dimineatza (sapt trecuta) la ora 8. Intre timp, al meu incepe sa ma prelucreze ca el nu poate intarzia la job, si ca atare, o sa ma duc eu (de parca eu n-as avea serviciu!)
Bun, vine joi dimineatza, asteptam ora 7.15 sa inceapa treaba, in fine, se straduieste sarmanu', mi-i bag la cald, iau un taxi si fuga, fuga la spital!
Bineinteles ca la ora aia, dr Matei nu era, o sun si-mi spune sa-i las infirmierei, ca stie ce are de facut. Asa ca-i las infirmierei ceva si-o intreb cat costa spermograma, si mi-a zis ca 50RON
Nu vad pt ce ar costa mai mult, ca m-am uitat pe diverse site-uri de la clinici private, si variaza intre 30-60RON.
Asa ca m-am intors la pranz, am luat rezultatul, i-am lasat 50RON, si cred ca daca nu era bine, mi-ar fi zis, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Rala , bine ai (re)venit printre noi ! Poate ramai gravi acum , si nu-ti mai trebe nicio laparo

Lalitico , imi pare rau ptr ziua 1 . Te sfatuiesc sa-l suni si sa vorbesti personal cu el ! Macar sa-l faci sa te "retzina" cat de cat . La cate mesaje primeste....Iar in ziua 1 , il suni din nou , sa te programeze . Asa e cel mai bine . Aviz si celorlate , care au aceeasi problema .

Cosicel , poate ti-a propus sa faci stimulare si fara sa faci IA . Prin stimulare , se dezvolta mai multi foliculi , deci mai multe sanse de a ramane gravi . Te va monitoriza in acest timp , si vei face sex programat.. Daca nu iese nici asa , probabil va urma o laparo , apoi IA .
Tutu lucreaza cu IDS , ca laborator de analize . Dar daca nu iti da el sa faci ...si cred ca asa e , inseamna ca , considera ca nu este nevoie . Mergi pe mana lui , stie ce face .
Cat despre analize "de oriunde" , cred ca nici nu se va uita pe ele . Se uita doar in cazul in care iti da EL sa faci ..

Felix , ...eu fac bine :)) ! Dupa cum am mai scris , astept maine sau duminica sa fac IA . Number 4..
Cat despre "Cronici..." , eu n-am vazut nimic la usa . Poate a luat "dosarul" Tutu in cabinet . Intelesesem ca vroia si Ramona sa-l citeasca , poate si Tutu ,...asa ca nu stiu cand o sa-l putem gasi pe sala . Oricum , nu cred ca va sta asa...la discretie , poate il ia Tutu sa-l pastreze ..

Ladyxe , clinica inca nu a deschis-o . Am vorbit cu el despre asta , si mi-a spus , f suparat , ca INCA mai asteapta niste aparatura , mai precis cateva microscoape . Cine stie de unde ar trebui sa vina si alea.. Deci nu depinde de el .
Oricum , mai trebe cateva lucruri puse la punct , si ii va da drumul si la clinica . Acolo va face FIV-urile doar , asa am inteles . Inseminarile le poate face si la cabinet .

Fetele , ma dor ovarele si mai tare , dupa ce-am facut inca 2 gonal ! Au produs la greu :)) , si sunt in continua crestere micutii ..
Abia astept sa ajung maine la 9 .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Multumesc tuturor pentru primire. Desi citesc de muuuuulte capitole incoace odisea tutunareselor, m-am tot abtinut sa scriu, parca de frica sa recunosc ca sunt o "aspiranta". Am tot sperat sa tzopai direct la odisee. Mi-e rusine de mine acum .
Sunt curioasa sa vad ce plan vede pentru mine Dr.T. Va tin la curent.
P.S. va rog sa ma puneti si pe mine pe lista.

...pararea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

anaconda, bag de seama ca tu clocesti acolo la outze muulte si bune. Sa dea DD sa fie cu cati mai multi ochisori...minim doi...maxim cat vrei tu.

cum ar veni, io ar trebui acu sa-l sun pe Tutu si sa-i zic ca luni i-am trimis sms pentru programare la laparo+histero si ca azi mi-a venit ciclul, deci sa ma ia in seama pentru perioada 14-18 sept, ca oricum mi-a venit ciclul mai repede, ca acum m-am uitat mai bine pe calendar si am vazut ca mi-a venit mai repede ciclul cu 2 zile nu cu una cum am crezut eu. Imi este asa o tarsa sa-l sun, mai ales ca e la cabinet si nu stiu daca o fi si liber sa vb cu mine.

Mergi la inceput

E foarte posibil sa-mi faca stimulare pt a simula IA!
O sa-l sun peste 2 saptamani si sper sa ma lamureasca!
Oricum voi avea lista de intrebari langa telefon!

lalitica2000 Glumesti, nu? Lasa jena si sunaaaaaaaaaaa! Doar n-o sa pierzi o luna pt ca dr a uitat sa-ti raspunda la sms!
Si nu-ti fa pb daca nu raspunde, insista pana ii auzi vocea! Pana la urma, vrei sa fii mamica cat mai curand, nu? Io zic ca merita sa risti sa-l auzi, chiar putin nervos, pt bebele ce va aparea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Rala, esti pe listuta.
Anaconda, sper sa vii cu cele mai bune vesti.
Lucic, scuza-ma iubita. Nu esti zapacita, ci putin "nebunatica". Merge sau mai caut ?
Felicic, de-abia venisi si pleci iar? Deja mi-e dor de tine .
Lali, buna vestea cu scuterul. Ma gandesc ca poate la tine dureaza mai mult cu programarea pentru ca e vorba de laparo. Nu stiu ce sa zic. Tin pumnii sa primesti vesti in curand.
Madutz, Rocsy, Tamy, Crisarh si toate celelalte fete

Va urez un week-end excelent fetele mele .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

Fetelor , va doresc un weekend relaxant si minunat sa veniti luni cu vesti minunate (II).

sper viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Lalitico , eu vreau o (una) fata :)) ! Esti ziua 1 , ...l-ai sunat ??

Cosicel , nu are cum sa-ti faca stimulare ptr a "simula" o IA .
La IA , stii bine cred , ca arunca cu gigeii direct in uter . Ori daca iti face stimulare fara IA , ai sanse de mai multi foliculi , insa sperma ramane dupa contact in vagin . Deci gigeii trebe sa caute singuri drumul spre...
Trebuie sa-l intrebi oricum ce are de gand sa-ti faca . Stimulare cu monito , sau stimulare ptr IA .

Magdita , mercic pentru majorete :)) ! Cred eu ca am mari sanse , cu atatia foliculi , care mai de care ...mai frumosi si aratosi :)) . Acum timming-ul este cel mai important , si bineinteles , si Matei .

Mergi la inceput