Mamici in Germania
Raspunsuri - Pagina 6
ioana_olaf spune:
claudia eu vorbesc serios suntem din eberbach chiar te rog sa-mi dai nr doctorului. am fost si noi cateva seri la rand la fest si la artificii a fost super ma bucur ca suntem in apropiere

Claudi@ spune:
Mai dati o cafea? Chiar daca e amiaza eu tot adormita sunt.
Mai eu nu mai stiu ce sa fac cu fimiu, cum sa-l dezvat de dormit la noi in pat. De 2 sapt l-am mutat in camera lui, seara adoarme nu avem pb, dar se trezeste noaptea in jur de 2 si se pune pe urlat, pana nu-l luam la noi nu se linistete. Simt ca-mi pierd puterile, mai ales ca nu pot dormi decat in anumite pozitii si mai dorm si cu grija sa nu ma loveasca in burta. Uf ca pana la urma cred ca tot metoda sotului o aplicam, il lasa in wochenende sa urle si speram ca adoarme la loc.
clau mai gatesc si eu mancare romaneasca, mai ales cat am fost gravida numai ro am gatit, dar nu stiu asa multe retete. Sotului ii place, ce nu mananca este ciorba de burta, mici romanesti, varza calita, in rest mananca aproape orice si sarmale le haleste una doua.
ioana, nu tie ti-am scris PM acum vreo luna si am schimbat ID pe mes? Te confund?, eu am clauandy pe mess poti intra si vb de temperatura. Si cum a zis si maraki, intra la aspirante, vei invata foarte multe de la fete, eu acolo am invatat tot ce stiu, ginecoloaga mea zice ca sunt foarte citita. (daca ar sti ea de unde adun informatii
)
14+
de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta
Poze
claudia74 spune:
Deci o punem de-o 

super abia astept time and place? se poate sa ne cunoastem deja? de unde vii din ro? de cat timp esti in Eberbach ca vad ca pe forum esti noua. Uite nr.de tel. 06261-5200 vezi ca asistentele nu stiu romaneste
dar iti faci termin si vorbesti cu el,chiar si el a facut inseminari artificiale dar acu nu mai face pe mine m-a trimis in Esslingen,acolo am facut,tot la un medic gineco roman foarte bun.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:
Clau intra pe site-ul ce ti-am dat si poti alege zilnic o mancare romaneasca sa gatesti ca doar nu ii faci numai braten sau snitel cu spätzle (doar e swab nu ![]()
),cu toate ca daca ar fi dupa Helmut nu ar lipsi snitel cu spätzle nici o zi de la noi si bineanteles Stuttgarter Hofbräu,aaaaaaaaaaaaa si cu dormitul neaparat dezobisnuit ca altfel cum creste tot mai incapatanat devine,Andi si acuma mai bazaie ca vrea cu noi dar niciodata nu l-am lasat,asa e va adormi chiar daca va urla de ti s-e rupe sufletul si vei avea reclamatii de la vecini (daca stai la bloc) noi avem noroc ca ni-s singuri in casa (ma rog cu soacra,dar e tot familia noastra),altfel va fi vai de somnul tau mai ales acu ca esti insarcinata si mai ales dupa ce vei naste ca nu vei mai stii unde sa te imparti intre 2 copii,ai grija si fii tare pe pozitie cu Tony.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
ioana_olaf spune:
eu sunt din iasi iar viitorul meu sot e din brasov sper sa ne vedem sa iesim la o
eu sunt in germania de 2 ani viitorul meu sot e de 20 de ani aici daca ai stat in eberbach poate va cunoasteti
claudia74 spune:
Ioana nu stiam sa fie nimeni in Eberbach din Brasov,o sa il intreb pe sot poate stie el,dar e egal oricum ne vom cunostem,dar e viitor si voi vreti bebe deja,sunteti de mult timp impreuna? pe cand nunta....?
apeleaza la Dr.Bucur ca te ajuta el.
Timisoara Impreuna
Claudi@ spune:
Mai , adica eu stau intre voi? Sau voi stati foarte aproape una de alta? Eu stau in Winnenden langa Stuttgart, 16km. Clau mai zi odata orasul unde stai si daca va intalniti dati un semn, eu is ca raia, nu mai scapati.
clau, am sa intru, numai ca nu prea am timp cu teroristu. Si la mine e la fel cu mancarea, dar cateodata cere singur papa romanesc. Ce as vrea sa invat sa fac este Zwiebelrostbraten, mor dupa ea, dar nu am curaj sa ma bag sa stric asa carne scumpa si sa o arunc.
14+
de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta
Poze
claudia74 spune:
Clau numai 

atata ai grija ca esti insarcinata ![]()
![]()
![]()

,fit-ar hainele ca m-ai facut sa ma uit si io in ebay dupa haine de gravida sexoase 
,ai gasit ceva bey...ai fost la adessa deja,deci nu stai deloc intre noi, eu stau aproape de Ioana,alles klar bis jetzt!!! si ne vom intalni precis in Eberbach ca mie imi place tare mult acolo si mai e si adessa pe acolo :))) si poti veni si tu pe acolo,uita-te pe autoroute eu cred ca sunt vreo 100 km de Stuttgart pana acolo dar e un orasel ft frumos,e considerat Kurort,daca nu conduci atat poti veni cu trenul pana acolo,hai ca mai stabilim noi ce si cum.
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:
Clau ia aici www.chefkoch.de/rs/s0/Zwiebelrostbraten/Rezepte.html" target="_blank">Zwiebelrostbraten cate vrei si apuca-te si fa 

cred ca voi face si eu ceva de aici ca am gatat sarmele si supa de oxenschwanz cu taietei de casa.
Timisoara Impreuna