Mamici in Germania
Raspunsuri - Pagina 5
Claudi@ spune:
Mersi Clau, si mersi Helbi pt urari.
Mai fetelor sa va dea Dumnezeu sanatate ca bun a mai fost, am mancat sa explodez si nu altceva. Sotul nu mai zic , a intrat in casa si direct la oala a venit si nu era nici pe jumate gata, a papat si el si cupilul de le ravneai.
Helbi, stiu unde sunt haine, numai ca eu am o pb, arat de parca as face reclama pt Somalia
. Eu port 34, si am probat la C&A 32-34 si-mi erau mari sau aratau ca hainele lu bunica (mai sunt si fitoasa dupa ce ca-s gravida) si eu vreau sa fiu sexi.
(gravi) 14+
de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta
Poze
mikiriki spune:
Buna dimineatza
e pregatita.
Fug cu misterul afara si dupa aceea la munca. Va doresc o zi buna
Miki
claudia74 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui mikiriki e pregatita.Fug cu misterul afara si dupa aceea la munca. Va doresc o zi buna ![]() Miki |
Clau vezi ce inseamna mancarea romaneasca si tu gatesti nemteste... ia baga-te pe www.culinar.ro/retete_culinare/retete_culinare.htm" target="_blank">aici
sa vezi ce-ti dai omu neamt pe spate daca te apuci sa gatesti romaneste
ai dezvaluit tu misterul cumparaturilor tale ca vroiam eu sa zic Merg sa il duc pe Andi la gradi ne auzim mai incolo
alle.www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
trischa spune:
neata tuturor,
a urlat ca apucata cupila mea cänd am läsat-o la krippe.nu mai am chef de nimic.imi fäcusem planul cä mut casa azi,cä fac,cä dreg..acu stau si mä uit ca proasta la telefon.cineva mä intreba de unde sunt.sunt din brasov.cu gätitul,io fac orice fel de mäncare dar färä carne.nu mai mäncäm carne de 9 ani.
la toatälumea
claudia74 spune:
Haloooo Trischa süsse, ia apuca-te matalutza de trebaluit prin casa si ia-ti gandul de la telefon,iti spun eu ca erzieherin de aici nu te vor suna daca plange copilul si mai ales ca sigur va plange 5 min si apoi time out e normal,stai linistita ca asta face parte din perioada de acomodare si mie m-i se rupea sufletul cand lasam copiii la gradi si plangeau dar au trecut repede ptr etapa asta,toate lucrurile cer timp,
hai apuca-te de treaba ca va fi bine.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
ioana_olaf spune:
neata ce faceti fetelor? claudi@ eu sunt in Eberbach in apropiere de Haidelberg , iar in legatura cu temperatura ti-asi fi recunoscatoare daca m-ai ajuta eu sincer nu ma prea pricep 
claudia74 spune:
| citat din mesajul lui ioana_olaf neata ce faceti fetelor? claudi@ eu sunt in Eberbach in apropiere de Haidelberg , iar in legatura cu temperatura ti-asi fi recunoscatoare daca m-ai ajuta eu sincer nu ma prea pricep ![]() |
Cred ca glumesti, Ioana tu stai in Eberbach ????????? pai duminica am fost la Kukucsmarkt acolo,noi am locuit acolo pana sa ne cumparam casa aici mai sus de Eberbach la vreo 20 de km richtung Mudau-Amorbach de la Tankstelle Aral se face drum dreapta,hai ma zau asa pai vom fi primele care ne vom intalni cu siguranta
.www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
helbi spune:
Neatza si de la mine!
Da, cu astia mici asa e: pling 5 min si apoi uita. Si-i mai apuca, daca incep si altii:-((( Imi amintesc si eu icnd am dus-o pe Bianca. La inceput plingea is cu mine acolo (o duceam 2 ore dupa amiaza). Pina cind, dupa 2 sapt. mi-a zis educatoarea sa plec 15 min. Am lasat-o urlind la ea in brate, si a urlat pina nu m-a mai vazut, adica, exact pina a inchis usa. Duap 15 min am revenit si m-a mai rtimis la plimbare 30 min. A avut rezultat metoda educatoarei, desi la inceput mi s-a rupt sufletul prima data, dar ei i-a prins bine.
Ricea (teodora)voi ati inceput clasa a 3-a sau inca aveti vacanta? Noi maine terminam deja a 5-a sapt. si suntem in plina perioada de teste.
angipangi spune:
| citat din mesajul lui helbi Neatza si de la mine! Da, cu astia mici asa e: pling 5 min si apoi uita. Si-i mai apuca, daca incep si altii:-((( Imi amintesc si eu icnd am dus-o pe Bianca. La inceput plingea is cu mine acolo (o duceam 2 ore dupa amiaza). Pina cind, dupa 2 sapt. mi-a zis educatoarea sa plec 15 min. Am lasat-o urlind la ea in brate, si a urlat pina nu m-a mai vazut, adica, exact pina a inchis usa. Duap 15 min am revenit si m-a mai rtimis la plimbare 30 min. A avut rezultat metoda educatoarei, desi la inceput mi s-a rupt sufletul prima data, dar ei i-a prins bine. Ricea (teodora)voi ati inceput clasa a 3-a sau inca aveti vacanta? Noi maine terminam deja a 5-a sapt. si suntem in plina perioada de teste. Andreia |

teodora
de angi pangi
28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora
maraki spune:
| citat din mesajul lui ioana_olaf neata ce faceti fetelor? claudi@ eu sunt in Eberbach in apropiere de Haidelberg , iar in legatura cu temperatura ti-asi fi recunoscatoare daca m-ai ajuta eu sincer nu ma prea pricep ![]() |
Intra la aspirante ca inveti multe despre ce ai de facut sa ramai gravi.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5