Mamici in Germania
Raspunsuri - Pagina 3
Doris-Alina spune:
Primiti o timisoreanca?![]()
Scurt, doar in vizita...
Claudia, bravo pentru initiativa...
pup toate fetele din Germania si va doresc file de povesti multe si frumoase...iar la cap 100, sa dati de baut...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
claudia74 spune:
Doris
ptr vizita.

vrea cineva ![]()
Andreia sper sa ramai si tu cu noi,mai da chiar bors e la dm eu stiam ca tot zama de varza bio ceva au si aia e mai scumpa ca in handelshof sau lidl de unde iau eu,dar chiar de bors nu stiam si stai linistita ca nici eu nu sunt numai aspiranta defilez cu o D-soara rebela de cls. VII-a de luni si un baietel voll in action de 4 ani jumate si nici ai mei nu sunt de loc mancaciosi mai ieri le facem si eu würstchen la pranz in loc de sarmale ce am mancat noi
.
Trisha lasa emotiile,du copilul la kinderkrippe si hai la povesti,primele zile e mai nasol cu acomodarea apoi trece,mai ai si tu putin timp ptr tine,cat are al mic sau a mica?
Cateva detalii inca despre subiectul asta,de ce sa fie la calatorii ca doar noi nu calatorim pe aici : wir sind hier zu bleiben doch! si de ce numai pe interes cand are nevoie cineva de informatii sa apelam la fetele din De,de ce sa nu devenim prietene e prea mult oare,ne-am germanizat toate ce fras! ia uite ca Miki reuseste sa romanizeze nemtoaice
si eu incerc la fel,chiar ieri ii aratam poze si ii povesteam unei mamici ce fain e in Ro si chiar a ramas impresionata ce frumos e si zicea la un moment dat ca e ca in urlaub
.
Clau spor la einkaufen si sa gasesti ceva frumos ptr gravidutze sexi ca tine
.
Ioana sa ne spui ce zice medicul cand mergi la gineco.
Na fetele ne auzim mai incolo ma apuc de treburi in casa
pe toate,o zi placuta va doresc.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
trischa spune:
salutare,am läsat copila la krippe.azi pt prima datä singurä färä mine.o chiamä Patrizia si are 1 an si 11 luni.
cicä sä o las o orä si apoi sä mä duc sä väd.asa cä tre sä incalec bicicleta si sä dispar.mai vorbim cänd mä intorc.si azi gätesc varzä cu täitei.paaa
mikiriki spune:
Claudia, multumesc pt. cafea.
Fug si eu sa termin treaba. De maine incep munca
O zi buna. Revin
Miki
angipangi spune:
buna fetele,Claudia cafeaua a fost
ms mult pentru urari
la bors i se zice Brottrunk si eu folosesc
in privinta copiluli ,eu nu am luat nimic ,dar se zice ca daca ai avut o perioada in care ai luat vitamine se prinde repede
sau se zice dupa ce iti faci treburile stai 5 minute cu picioarele in sus
studiu la tv
si acum la subiect ,mie imi place aici ,am sotul ,copii imi este si mie dor de romania dar asta/i viata
baiatul are 9 ani merge la scoala clasa a treia
fata inca e pitica 10 luni
eu nu lucrez,si sotul e neamt
cumparaturi facem de peste tot mai mult in kaufland se gasesc mai multe ptr bebelusa mea
va pup si mai vb
teodora
de angi pangi
28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora
DidiAlex spune:
Claudia74 Felicitari, Felicitari
Chiar era nevoie de un astfel de subiect. Noroc cu Claudia@ care spune intotdeauna lucrurile pe fatza ![]()
Trischa, o sa fie bine. Acum 2 ani si baietzelul meu mergea primele zile la cresa. e super acu. Tot 1,11 an avea. Cam 3 -4 luni va fi toata acomodarea, daca copilul e atasat de tine ar fi bine sa il duca la krippe tatal sau altcineva. ii va fi mai usor.
Oricum, nervi de otzel pt ca primele ierni sunt crunte pt formarea imunitatii :)
Cum de ti l-a primit la varsta asta? ce ai in plan?
helbi spune:
O zi buna si o cafea si de la mine! Azi sunt cam adormita, caci pina la 2 noaptea am stat de vb la tel. cu o prietena din RO (vreo 3 ore
)
Teodora, ma bucur sa citesc ca ai un baiat de varsta fetei mele si in aceeasi clasa. Mai schimbam si noi ceva info. Ce parere ai?
O zi buna, ca trebuie sa revin la treburi 
angipangi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui helbi O zi buna si o cafea si de la mine! Azi sunt cam adormita, caci pina la 2 noaptea am stat de vb la tel. cu o prietena din RO (vreo 3 ore Teodora, ma bucur sa citesc ca ai un baiat de varsta fetei mele si in aceeasi clasa. Mai schimbam si noi ceva info. Ce parere ai? O zi buna, ca trebuie sa revin la treburi ![]() Andreia |

teodora
de angi pangi
28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora
Claudi@ spune:
Buna
Didi![]()
, eu ma gandeam aseara la ultimile luni si vorbeam cu sotul ca ma gasesc cam acida in ultimul timp, prea sunt rea. Si sotu zice ca asa am fost dintotdeauna, iar eu speram ca sunt asa de la sarcina.
Trebuie sa multumesc ptr urarile de bine, dar nu mai stiu cui, of si creierii o luara pe campii
(revin cu numele)
edit ca am revenit miki si clau74
Mai eu gata, m-am suparat si fac greva, nu gasesc haine sexoase pt gravide. Pai eu fumeie
vreau haine sa arat mai sexi decat sunt. Mai incerc azi sa gasesc ceva, daca nu merg la C&A si cumpar haine normale cu un nr mai mare si gata. Asa am facut si la prima sarcina.
Clau74
, imi facusi o pofta de sarmale de salivez pe tastatura, acum tre sa caut si varza murata, la turcu nu mai cumpar ca mi-a tras teapa ultima oara cu varza lui tare si sarata ocna.
Si sa zic de mine, pai eu sunt de 5 ani aici,mi-a fost greu la inceput, dar m-am obisnuit, na acum aici e casa mea. De papa eu nu prea stiu sa gatesc romaneste ca m-am maritat la 20 de ani, nu prea faceam eu mancare acasa sa stiu, asa ca fac mai mult nemteste. Asa ca sariti cu retete de boors aici ca mor de pofta.
Mai si daca stie cineva o reteta de ciorbita alba
, matusa mea face o ciorba de cartofi, nu stiu daca are carne, in care pune iaurt cred, si ciorba arata alba la sfarsit. Eu nu mai am contact cu ea si nici nu vrea asa ca nu o pot suna pt reteta. E cineva din moldova care stie de ciorbitza asta?
Cumparaturile le fac la rewe (e peste drum) lidl (un pic mai jos) si netto, unde mergem mai rar ca e departe. Cu hainele e cam naspa aici ca sunt numai buticuri in oras si tre sa-mi urc dosu-n masina sa ajung in Stuttgart unde sunt magazinele mari.
Hei cine e in zona Stuttgart, sau in apropiere? Poate ne dam intalnire undeva cat mai e vremea frumoasa, numai ca eu pot veni doar insotita de fiumiu.
14+ speram sa fie
dar intuitia imi zice ca-i
orice, numai sanatos sa fie
de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta
Poze
trischa spune:
hai cä-s mai veselä..cupila mea a pläns cä am luat-o acasä.deci sä speräm cä i-a pläcut.acum am pus-o la somn si mä apuc sä fac potol.varzä cälitä cu täitei si pläcintä cu bränzä dulce si stafide.spor la treabä si vouä!!