Mamici in Germania

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

ioana, ai incercat sa-ti masori temperatura, sa vezi cand ai ovulatia?
Medicul ce zice, nu ati facut analize?
Eu nu am luat nimic, si la noi a durat 9 luni, dar mai mult din cauza ca eram fixati pe ideea de bebe si ne harjoneam numai in zilele in care credeam ca sunt fertile. Eu am ovulatie mai tarzie.
Mai da niste date.

Edit, poti intra si aici la ASPIRANTE http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=16

14+

de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Sunt primite si cele care inca nu au bbici?

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_olaf spune:

Claudia la medic inca nu am fost o sa mergem cat de curand eu am vrut sa iau un test sa aflu zilele fertile dar nu stiu daca astea le poti lua fara prescriptie medicala. tu ce ma sfatuesti sa mergem la un ginecolog? eu am avut chisturi pe ovare anul trecut, am fost operata si mi sau eliminat, am fost la ginecolog si totul e in ordine. am avut perioada de ovulatie pe 23 iar pe 8 ar trebui sa-mi vina CM de cateva zile am dureri de ovare si de sani . nu stiu ce sa cred

Mergi la inceput

da miki eu nu am

Mergi la inceput

Claudi@, sarcina usoara.
Ioana, trebuie sa mergi la un control ginecologic. mie mi-a prescris inainte sa raman insarcinata -Folio.( din pacate am pierdut sarcina. anul viitor incercam din nou)

Si acum sa raspund .....
Claudia, eu m-am acomodat destul de repede si usor aici, asta nu inseamna ca nu mi-e dor de Ro ( am fost 2 sapt. in Ro in concediu si as fi vrut sa mai raman, atat de dor mi-a fost de casa, de familie) dar am acceptat ca eu am ales sa traiesc aici alaturi de sotul meu . Ce gatesc? ce-mi vine pe moment. de exmplu acum fac o ciorbitza de legume si perisoare ( combinate) asta-i place sotzului meu, ma tarziu niste clatite. Unde fac ccc cumparaturile? Aldi, Plus si Kaiser´s sunt mai aproape de mine. Legumele, branza si fructele le cumpar de la turci pt. ca aduc cu cele romanesti ( ma refer la gust).
Cam atat. Va astept la povesti

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Mai ce bucurie mi-ati provocat,ia uite ca mai sunt si romance pe aici care vor sa vina la povesti adevarate,sper sa facem o trupa buna,sa devenim prietene,la toate ne e greu departe de casa Miriki nu stiu de cat timp esti tu plecata dar vom avea timp destul sa ne cunoastem mai bine,eu sunt de 4 zile venita de pe mealeagurile natale si inca mai am bateriile incarcate dar se vor descarca curand sunt sigura,stiu ca am ales drumul asta din diferite sentimente si motive si nu exista cred romanca departe de casa care sa zica ca e mai bine altundeva ca acasa dar asa e noi am ales drumul asta,haideti sa ne facem aici prietene romance,ca la nasul nemtoaicelor nu prea ajungem si sa traim aici romaneste.
Dora (Ricea) imi pare tare rau de probleme tale de sanatate si sper sa iei decizia corecta ori op ori tratament (noi ne cunoastem deja) ai grija de tine si de copilasii tai,sa auzim numai de bine ardeleanco .
Claudi@ ma bucur ca ai pasit cu bine in luna a 4-a si au trecut greturile,sper ca ti-ai gasit haine sexoase de gravidutza ce face Tony ? (si noi ne cunoastem deja)
Ioana da primul pas ar fi sa mergi la gineco normal sa nu mai ai ceva probleme,mai ales daca spui ca ai avut si sa iti urmareasca ovulatia,eu am incercat si cu teste dar nu a mers,la ovulatie nu dor sanii numai jos ovarele,sanii dor numai inainte de venirea cilcului si daca esti deja insarcinata,teste de ovulatie se pot lua fara reteta dar eu zic ca nu merita,mai bine mergi la medic si daca chiar nu merge o perioada poti incerca inseminarea artificiala,se deconteaza 50 % de catre Krankenkasse si ai dreptul la 3 incercari tratamentul + inseminarea costa vreo 400 de euro partea voastra de platit,eu am facut acu 2 ani dar tot nu s-a prins,nu vreau sa te dezamagesc, tot asa bine putea sa raman,du-te neaparat ma gineco ,sa auzim de bine.
Mikiriki faina combinatie de viorba cu legume si perisoare,cu ce o acresti? eu iau zama de varza la tetrapack sau plic de bors magic din ro si numai atat ciorbita,felul 2 ce aveti? bafta la facut bebe dar de ce anul viitor? trebuie o pauza,imi pare rau ca ai pierdut sarcina cred ca te-a afectat,in ce luna ai fost?
Cand aveti timp povestiti toate din ce zone ale tarii veniti si pe unde sunteti stabilite aici.
Hai ca mai pove noi,merg acusi sa pregatesc cina si mai putin de lucru in gradina.
u all.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Claudia, eu sunt venita de aproape 6 ani. mi-a fost greu la inceput. In prima luna mi-am facut bagajul de 6 ori cu gandul sa ma intorc acasa .Normal ca ma apuca dorul de casa, de familie si plang o zi intreaga dar dupa aceea ridic capul si merg inainte. Am cateva prietene nemtoaice cu care ma inteleg foarte bine si pot sa spun ca le-am romanizat putin . De vreo saptamana am ajuns si eu din Romania si inca mai am bateriile incarcate.
Eu vin din Zalau si aici locuiesc in Düsseldorf. Nu as schimba orasul asta pt nimic, poate daca ne-am muta in alta tara . Am avut 9 saptamani de sarcina. Am fost afectata, dar cu terapie m-am linistit. Trebuie( adica asa ar fi mai bine-pt ca si mama a pierdut cateva sarcina pana m-a avut) sa fac o pauza minim 6 luni( am avut verboten sex 3 luni). Luna viitoare am programare la gine si probabil ca o sa-mi prescrie iar tablete.
Bucatarie: am teminat ciorbitza. am acrit-o cu zeama de lamaie. buna ideea cu zeama de varza. bine de stiut pt data viitoare. Felul doi: snitzele din piept de pui si cartofi copti. Inca nu am chef sa ma apuc. Am timp pana ajunge neamtzul acasa
Acum o sterg cu misterul ( catzelul) afara.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

sunt pe fuga si nu am timp sa scriu mai mult.
Mai nu va e rusine aici cu ciorbitele, pai io fumeie gravida ce fac, oricat as face tot nu iese ca acasa.
revin mai tarziu, ma duc sa caut haine sexoase de gravida, ca ieri nu am gasit, doar de OMA

14+

de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

Poze

Mergi la inceput

multumesc mult fetelor cred ca luna viitoare o sa mergem la ginecolog va multumesc mult pentru sfaturi va pup si sa auzim de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Ma bucur ca sunt mai multe fete din RO, decat stiam. Era cumva de asteptat:-)

Noi suntem mai "maricele" , clasa a 3-a, asa ca nu prea avem sfaturi pt burtici sau aspirante, dar tinem pumnii strinsi si dorim multa sanatate!

Cumparaturi eu fac de la Rewe, Aldi, Lidl si Penny (cam in ordinea asta, ca asa le am pe linga casa sau in drumurile mele).
La DM exista bors pt cine nu stie.

Idei pt mincare vreau si eu, desi mindra mea maninca asa de prost . In seara asta ea a mincat cremvusti, eu torteloni .

Intru si va mai citesc!

Mergi la inceput