Mamici in Germania
Raspunsuri - Pagina 16
Claudi@ spune:
Sotul nu e pb, e un sot minunat,e prea bun chiar si-si batze joc tasu de el, socru e naspa, soacra e de treaba.
Problema e prea complicata si mi-ar lua mult sa explic, chestia e ca din cauza lor am inceput terapie la psiholog si din cauza lor pt ca au facut datorii pe numele meu (complicat rau) nu pot continua terapia, ca nu e platita asigurarea medicala.
Dupa nastere am suferit mult ca socrul e genul care tre sa fie in centrul atentiei si a avut nevoie mare de sot si eu cam eram sg. cu bebe mic. Am trait totul foarte intens, nu dormeam noaptea de frica sa nu moara bebe, ppana am facut o criza de nervi. Cedez f des nervos, cu crize urate, de vreau in momentul ala sa-mi fac ceva rau.
E un cerc din care nu pot iesi simt ca,,, clachez
Eu zic, ca plec singura, dar nu pot, eu si sotul suntem foarte legati unul de altul, avem cateva chestii la care nu renuntam, nu plecam in concediu singuri, nu dormim singuri decat in cazuri extreme, ca spitalizare tinem foarte mult la iesiri numai in familie, numai noi 3. Ne iubim foarte mult, cu toate ca, atunci cand simt ca nu mai pot spun ca nu-l mai iubesc si plec. Psiholoaga a zis ca el ar avea mai mult nevoie de terapie sa scape de sub papucu lu tasu.
Ma simt cateodata atat de tradata si atat de folosita si neajutorata (desi de obicei sunt destul de tare) si ma simt asa tot mai des, am nevoie de o pauza, unde sa nu aud de pb , de minciuni, de datorii.
Sper sa treaca.
15+
de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta
Poze
Claudi@ spune:
trischca , Tony are mobila noua de la nastere, nu are decat 1,5 ani, l-am mutat in camera lui si nu-i convine ca tre sa doarma aacolo toata noaptea. De obicei, cand se trezea il luam la noi in pat, dar fiind insarcinata nu mai pot, da cu picioarele in burta.
fetelor, multumesc mult pt sustinere
15+
de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta
Poze
anangel_lexi spune:
Claudia74, da, sunt foarte multi romani in Luxemburg, cei mai multi lucreaza la Institutiile Europene dar sunt cativa care lucreaza si la Arcelor Mittal.
Claudi@, imi pare rau ca ai asemenea probleme, ti-ar prinde bine o vacanta, poate totusi reusiti sa plecati toti 3 in concediu.
Nasol cu socrii, eu sunt fericita ca acum sunt departe de soacra-mea!
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
angipangi spune:
claudi@calmeaza/te draga mea 

am inteles ca gradinita nu e obligatorie
maine fac din nou sangele.mi/au triplat dozele de pastile
va pup
teodora
de angi pangi
28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora
claudia74 spune:
HEI langsam Claudia,eu te inteleg perfect stii bine prin ce am trecut si eu din cauza socrului,dar important e ca sotul te iubeste überalles si ar face orice ptr tine,ai grija de tine,de Tony si de sarcina,tu stii cat de legata esti de sotul tau,dar oricum cred ca nici lui nu ii prea place sa te vada asa nervoasa si cu nori deasupra,daca chiar nu poate veni,du-te tu in Ro in concediu am inteles ca ati fost anul asta deja impreuna,asa ca o mini vacanta pe meleaguri natale nu cred ca iti strica
mare la
ai grija de tine bea niste beruhigunstee de johanisbeeren e foarte bun.
Dora musst das sein,ce fras iti da atatea porcarii daca oricum vei face op,sau acu iei ptr altceva,cum e cu ochii? tu ai mai zis ceva si de splina?si rinichii la a mica,Doamne va pazeste si va ajuta!

Miki ce e la voi,ce e cu sotul tau ca nu ai spus nimic ca ar avea ceva probleme de sanatate.Ce face misterul tau?
Carmi veniti si voi in BW poate stabilim vreo intalneala in Stuttgart prin toamna
ce ziceti,te risti si tu Miki da !
Trischa jos palaria daca ai fost singura cu masina pana in ro,eu nu cred ca m-asi risca cu 2 copii singura,am mers cu busul
.
Ioana cu band s-ar putea sa te pot ajuta,cunosc pe cineva care canta si are toate balariile ptr evenimente,efecte speciale,fumigena,etc,daca vrei te pun in legatura cu el,e roman deci are si cantece romanesti in repertoriu si nu sta departe de noi.
Merg sa pregatesc abendessen mai avem inca mezeluri si branza din ro
.
O seara placuta si o noapte buna va doresc.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
ionica spune:
Buna seara ,
Sunt o viitoare mamica aici in germania ,ma primiti si pe mine cu voi? vad ca grupul este deja format, daca vreti sa stiti mai multe despre noi ,sunt open la intrebari.
Sunt insarcinata in saptamna 10 ,maine merg la prima consultatie.
Mai am o pitica de doi ani care s-a nascut in Costa Rica si se numeste Sophia.
O seara frumoasa la toate .
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=2e24f4e077ae85fcc02ed7&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Claudi@ spune:
Salut, noi suntem mereu primitoare
, cu cat mai multi cu atat mai bine.![]()
Bine ai venit si sa ramai cat mai mult pe aici.
Mihaelaaaaa tu nu mai zici nimic, hai baga-te si tu in seama, iesi din cochilie
. (noi ne cunoastem de la aspirante si apoi odisee, aveam aceiasi data numai ca ea a trisat)![]()
pupici, deja ma simt mai bine dupa ce am tras o portie de plans.
si dupa ce am citit tragedia unei fete pe forum, mi-am dat seama ca pb mele sun minore fata de ce traiesc altii.
15+
Poze
Mihaelaaa spune:
Claudi@,hai ca vin si eu la un apel...adica cu o intrebare pt mamici
.
Aveti careva copii dati la Waldorf Kindergarten?
Ca eu l-am dus acolo cand a implinit un an,fara sa stim prea multe despre astfel de gradinite,pt ca la cate gradinite am sunat,nici una nu-l lua asa de mic.
Si ma gandeam ca de la 2 ani o sa-l mut la alta...Dar...acum nu mai stiu ce sa fac..Ca-mi place cum se ocupa de el aici,si el se simte f bine...
citeam la un moment dat pe nu stiu ce forum ca n-are rost sa-l dai la Waldorf Kindergarten daca nu merge mai tarziu si la Scoala Waldorf.Ca copii din Waldorf Kindergarten nu se integreaza intr-o scoala normala...
Poate ma ajutati si voi...
Ca tre sa ma hotarasc din timp si sa-l inscriu la alta gradinita...sau nu?
Mihaela
de
DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
Carmi spune:
Mihaela, si eu auzisem de ce spui tu,cu probleme de integrare...si mai am exemplul unei amice din Romania care a avut fata in clasele 1-4 la Waldorf si, nemultumita de scaoala cu pricina, a mutat-o la o scoala normala. Treaba e ca fetita a avut oarece probleme cu materiile, a durat ceva pana ce i-a ajuns din urma pe colegi. Acum totusi la tine cred ca e ok inca, copilul e f mic, il poti lasa pana la 3 ani acolo si apoi sa-l muti.
Miki, s-ar putea sa ajung prin Düss in saptamanile ce urmeaza, iti dau de stire si mergem la o cafea
daca ai timp.
Claudia74, noi ne mutam exact la granita dintre Bayern si BW (in Schwaben) si Stuttgart e la vreo 70 km, nu e departe, sigur imi fac eu drum pe-acolo![]()
Claudi@, nasol ce povestesti, inceara sa te detasezi putin de problemele cu socrul, ignora-l. Protejeaza-te, ca ai nevoie.
Bun venit Ionica !
Pe mine subiectul cu gradinitele ma innebuneste, l-am inscris pe Fabiano la 2 gradi (de acum un an) mai aproape de casa si ne-au refuzat amandoua...fara explicatii. Acum, ca ne mutam, nu prea ma mai intereseaza, dar am inteles ca si ´jos´sunt probleme sau mai gasesti ceva locuri de la 7,30 sau 8,30 la....11,30
., Aici nu exista asa ceva, eu vreau ganztag, ca piciul meu e trilingv si e o nebunie in capul lui, tre´sa inceapa sa vb germana cu nativii.
Va doresc o noapte linistita si ma intorc la cautarile mele nocturne...de case, apartamente si gradinite, pe la svabi, pe-acolo![]()
Carmi si Fabiano-om-mare, ca papa:D (20.10.05)
angipangi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia74 HEI langsam Claudia,eu te inteleg perfect stii bine prin ce am trecut si eu din cauza socrului,dar important e ca sotul te iubeste überalles si ar face orice ptr tine,ai grija de tine,de Tony si de sarcina,tu stii cat de legata esti de sotul tau,dar oricum cred ca nici lui nu ii prea place sa te vada asa nervoasa si cu nori deasupra,daca chiar nu poate veni,du-te tu in Ro in concediu am inteles ca ati fost anul asta deja impreuna,asa ca o mini vacanta pe meleaguri natale nu cred ca iti strica mare la ai grija de tine bea niste beruhigunstee de johanisbeeren e foarte bun.Dora musst das sein,ce fras iti da atatea porcarii daca oricum vei face op,sau acu iei ptr altceva,cum e cu ochii? tu ai mai zis ceva si de splina?si rinichii la a mica,Doamne va pazeste si va ajuta! ![]() ![]() Miki ce e la voi,ce e cu sotul tau ca nu ai spus nimic ca ar avea ceva probleme de sanatate.Ce face misterul tau? Carmi veniti si voi in BW poate stabilim vreo intalneala in Stuttgart prin toamna Trischa jos palaria daca ai fost singura cu masina pana in ro,eu nu cred ca m-asi risca cu 2 copii singura,am mers cu busul .Ioana cu band s-ar putea sa te pot ajuta,cunosc pe cineva care canta si are toate balariile ptr evenimente,efecte speciale,fumigena,etc,daca vrei te pun in legatura cu el,e roman deci are si cantece romanesti in repertoriu si nu sta departe de noi. Merg sa pregatesc abendessen mai avem inca mezeluri si branza din ro .O seara placuta si o noapte buna va doresc. www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia Timisoara Impreuna |

cu ochii nu iau medicamente picaturi si un gel .no ca mi/am adus aminte ca nu m/am
cu fetita e totul ok acum
teodora
de angi pangi
28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora