Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (182)
Raspunsuri - Pagina 8
Roxana_G spune:
Mariana, sigur ma va evita daca s-a prins ca era vorba despre ea. Nu am dat nume si colegele mele zic ca de regula pupincuristii nu se recunosc. ![]()
![]()
![]()
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash intrebare: cand duceti flori la invatatoare, profesoara, etc, le duceti frumos ambalate si bibilite ? ca eu stiu de pe vremea mea ( cand invatam bunele maniere din carti si almanahe intreb ca ma bate o idee cu inceperea scolilor, sa vand flori, e cam riscant ca-s super perisabile . n-am nici spatiu de depozitare adecvat, dar......ori le dau en-gros ori la bucata. ce parere aveti ? mentionez ca am un potential furnizor la 300 km de bucuresti. |
Eu le duceam frumos ambalate si bibilite
(Cred ca) ar fi o afacere buna daca ai invata cateva trucuri de impachetat - aranjat - facut buchete frumoase. Eu sunt incantata de nemti, pun in buchet toate traznaile: de la frunze la crengi si maracini, dar ies niste buchete www.blumen-tipp.de/?gclid=CLz2nqWQvZUCFQtWtAod1W3CZA" target="_blank"> superbe.
Mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
ramonaiani spune:
citat din mesajul lui ricea la multi ani celor care au implinit un anisor![]() eu sunt cam terminata am pierdut 14kg,ma simt rau .i/au pastile care ma ajuta 40% asa ca trebuie sa merg la operatie*hipertiroidism* angi pangi merge singurica zici ca/i beata bate din palme,urla cat o tine gura,mananca tot ce prinde ce au ales copii vostri la un an |
Imi pare rau sa aud ca nu te simti bine
.Mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, eu zic ca si Brad Pitt ar arata bine chel. |
Brad Pitt ar arata bine si fara cap!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui devylla Yaia sanatate lui Tudor.Iar referitor la bb2,mi-ai citit oarescum gandurile...insa prefer sa actionez in sensul asta dupa ce ma intorc din concediu...si nu mai vreau sarcina mare in lunile 7-8...ca mi-a fost infernal de rau de la caldura.Asa ca data probabila va fi prin noembrie-decembrie Eu am icneput saptamana in forta...Erika aseara a facut putina febra...iar azi dimineata avea 38.5.Am merg la doctor...se pare ca s-a reintors raceala Macar nu mai tuseste ca un magar.Fug sa arunc ceva pe foc...ca n-vem ce manca in seara asta. Incerc sa revin cu niste poze de la party...daca resusesc. |
Sabina japoneza, multumim. Si multa sanatate si voua, vad ca nu va lasa raceala.
Iar cu bebe2, poate ne sincronizam.
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui slippers76 Yaia, eu as merge la dermatolog. Asa, pentru linistea mea (bine, mie cand mi se aseaza un pitic pe creier il scot greu de acolo) |
Vezi ca amu te pica Duamna C la extemporal.
Poze
carpatina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Brad Pitt ar arata bine si fara cap! |
Mahhh... sa nu zici ca l-ai vazut si pe el in vestiar
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G de regula pupincuristii nu se recunosc. |
Daca-i asa, cred ca acum se framnata sa afle cine i-a furat locul in inima sefului
=====================
carpatina spune:
Devylla... tare frumoase poze...
Ce diferenta (de ani) ziceai ca e intre tine si sora ta? Ca prea seamna cu tine. (Asta presupunand ca cea care rupe turta e ea, adica nasa.. si nu tu dupa ce ti-ai schimbat imbracamintea)
Cu ce ai scris pe tort? Foarte frumoase culori..
=====================
Yaia spune:
Hai sa va scriu repede si apoi fug dupa micul print la gradinita!
Intreba cineva ce aleg picii din tava. Noi i-am luat din mot pe la 6 luni si ceva, ca atunci am fost in tara si nu stiam daca ne mai intalnim cu sora-mea pana face Tudor un an. Tudor a ales: banii, cartea si la sfarsit tava cu totul, ba chiar a repetat ultimul gest, desi noi incercam sa-l atragem cu ceva DE PE tava, el tot tava a vrut-o. Nepotul meu mai mare a fost incantat: Tudor va avea bani, va citi si va servi. Asa ca al meu cumnat (si nasul lui Tudor) a zis ca numai chelner sa nu se faca, de vreme ce chelnerii au bani, citesc si servesc.
Noi am facut filmulet cu alegerea si aseara chiar m-am uitat la el ca eu uitasem ce alesese Tudor.
Va pup, pe maine!
Poze

la multi ani celor care au implinit un anisor
ce au ales copii vostri la un an
Macar nu mai tuseste ca un magar.