Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (182)
Raspunsuri - Pagina 7

cecilia L spune:
Devyla, pupam Erikuta cea frumoasa, tortul arata super, felicitari.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi de la mare

slippers76 spune:
Devylla, e tare dulce mogaldeatza in rochita alba. OOOf, ce-au mai crescut... Am uitat sa-ti spun ca am vazut-o si bipeda pe domnisoara.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

slippers76 spune:
Yaia, eu as merge la dermatolog. Asa, pentru linistea mea (bine, mie cand mi se aseaza un pitic pe creier il scot greu de acolo)
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Gabriela77 spune:
Celia, Ana, Luy, Carpatina, Sabina Y multumim fumos!
Ana, s-a zbarlit parul pe mine cand am citit de accident, brrrrrrr….slava domnului ca e bine! Noua ne place apa, dar nicidecum nisipul.
Carpatino, si eu cautam poze cu puii Tomasei, da’daca zici ca nu-s….
Bine ca am aflat si vestile despre Piciulika.Mi-e dor de ea si de frumosul print.
Sabina draga, sanatate puilor bolnaviori!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

ramonaiani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Yaia Ramonaiani, in cazul in care e si razboinica si regina, atunci trebuia sa fie Xena! ![]() |

Azi ne-am intalnit cu niste mamici cu prichindei si s-a comportat mai binisor. Adica n-a mai 'batut' pe nimeni

Mami de dulceatza Eliza (06.09.07)

cecilia L spune:
Ana, sanatate multa tatalui tau, sigur o sa fie bine.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi de la mare

ramonaiani spune:
citat din mesajul lui carpatina Mah... vad ca mai toti papanashii au cate ceva pe cap (basma/batic/basca...) A mea nu vrea si pace. |
Nici a mea nu suporta nimic pe cap! Problema la noi e nitelus mai delicata, pt ca eu merg cu bicicleta si o pun si pe ea in spate in scaunelul ei. Legea spune ca trebuie sa poarte casca de protectie, dar la ea nu rezista decat 5 secunde casca, si cand o da jos trage de ea de se sugruma

ramonaiani spune:
citat din mesajul lui Roxana_G Haideti sa va povestesc ceva tragi-comic. ... Ei bine in pauza de pranz am iesit la masa cu o prietena si i-am povestit intamplarea si tocmai cand strigam revoltata "ca e o pupincurista foarte apreciata de seful" am observat ca statea langa mine la trecerea de pietoni. ![]() |

Macar stii ca pe viitor n-o sa te mai incurci de ea - te va evita cat de mult va putea

doxinu spune:
ANUNT UMANITAR
s-a deschis BAZAR PENTRU SONIA ,unde puteti gasi atat lucrusoare noi cat si folosite la un pret foarte mic!
Prin participarea la aceasta licitatie, ii dam unei fetite minunate sansa la o viata aproape normala!
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Roxana_G spune:
Ana, sanatate multa tatalui tau, trebuie sa crezi ca va fi bine. Poate e mai bine o asteptare mai scurta, de multe ori o perioada prea lunga ii da prea mult timp de ganduri si griji. Cu cat mai repede se poate rezolva o problema, cu atat mai bine. Chiar daca pare infricosator. Ma gandesc la voi si ma rog sa fie bine. Cat despre intamplare, ma astept la repercursiuni la modul cel mai serios, dar e cea mai mica grija a mea acum.
Erina, multumim. Si mie imi place poza aceea, reflecta foarte bine ce simt pentru Bubu. Inteleg temerile tale si faptul ca ai vrea sa fie ceva al tau, o casa a ta. Uneori insa ai o multime de lucruri dar nu ai aproape oamenii cu care ai vrea sa fii, asa ca ma gandesc ca e mai bine sa fiti impreuna si sa incercati sa faceti pe cat posibil cat mai placuta si locuirea in provizorat.
SabinaY, am vazut pozele si sunteti minunate amandoua. Erika a fost vioaie la ziua ei si cred ca s-a bucurat de ceilalti copii si de jucarii. Era atat de cocheta cu rochita alba. Am vazut si turta cu pricina si zau ca era ok.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/