Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (182)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Mariana, sper sa nu aveti si voi probleme cu burtica.
Sanatate, pupam Eliza!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Nana, acuma am citit.
Ooof, m-am intristat rau.
Ma rog pentru voi sa se rezolve repede, repede.
va imbratisez tare!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui aeperju

Hihihi! Kriss, da' ma cam paste un gand fiindca nu as vrea sa-l las la gradinita pe Andrei de la 2 anisori si nici sa-l incurc pe sefu' si sa plec iarasi peste 1 an (deja are o fata in locul meu si ar fi bine s-o mai tina sa rezolv eu cu bb2). Oricum multam frumos de raspuns.

gabi, multam!

emma

Emma, cel mai bine vorbesti cu medicul tau, ca el stie ce operatie ai avut. Mie medicul mi-a zis ca e bine sa nu raman vreo 6 luni, ca sa se refaca taietura in uter.

Succes la "barzaluit" .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui slippers76
Adimercedes, sanatate Lisei.

Slippers, multumesc. Nu a mai facut febra. Dar a cam facut kki apos cu iesit din scutec si ajuns in cada. Ieri, alaltaieri si ocazional in zilele precedente. Azi a fost parca mai ok, dar tot cam fluid, asa. Nu stiu de la ce poate fi. Numai daca nu a avut de la viroza ceva mai complicat decat un rosu in gat. I-am facut pe amiaza pilaf de curcan cu morcovi, patrungel, ardei rosu si zucchini. Sper sa fie ok.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

Carpatina, pierdeam wildcard-ul daca era ceva ce stia toata lumea si io nu. Recunoaste ca habar n-aveai ca s-a intors aseara. Nu joci coreeect

Sabina, sanatate puiutilor.

Ricea, bine ati revenit .Tinem pumnii pentru operatie si pupam Angelik mic.

Devylla, sanatate migdalatei.Sper sa nu fie ceva serios.

Rox, asteptam reaciile la rabufnirea ta Cu siguranta vor fi...

M-a sunat mama. Sunt in drum spre casa. Il interneaza pe tata vineri si-l opereaza luni. Brrrr... Parca-i un pic prea din scurt. Incepe sa-mi fie frica.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Ana, multa sanatate tatalui tau si Doamne ajuta cu operatia .

Lisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza.
ana - sanatate multa tatalui tau.
sabina - si voua multa sanatate.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Mamici de bebelusi dintosi... ii spalati pe dinti?

yaia si adimercedes nu sariti .. stiu de discutia voastra referitoare la pasta de dinti.. da' nu-mi amintesc daca actiunea se si produce.. sau e doar un plan

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Carpatina, nu sar, stau calma . Nu prea ma lasa sa o spal, mai scap eu cu periuta la cei aproape 5 dinti, dar imi impinge mainile sau imi ia periuta si roade ea.

Fug ca acum trage de mine...

Lisa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Se pare ca avem o problema .
I-au iesit Elizei pe tot corpul niste bubitze rosii - ca o spuzeala. Arata cam ca cele aparute de la caldura, dar nu sunt iesite in relief, astea sunt doar pete. Am remarcat asta intai dupa urechi, si apoi am dezbracat-o...
Aveti idee ce poate fi? (maine avem un curs cu alti copii si daca e ceva contagios, mai bine nu ne ducem ...)

Mami de dulceatza Eliza (06.09.07)

Ramonaiani, poate fi roseola, si scapati in cateva zile, 2-3 dureaza eruptia. Sau poate fi erythema infectiosum, o alta boala virala cu eruptie. Lisa le-a avut pe ambele si nu ai de ce sa iti faci griji. Daca e doar eruptie si nu febra, dupa cum am inteles, eu as inclina spre erythema infectiosum. Trece la fel de repede precum a aparut. O poti scoate la socializare cu altii copii imediat ce i-au disparut bubitele. Dar dispar tot asa, in 2-3 zile. Eu am scos-o afara pe Lisa, dar nu in parc.

Multa sanatate

Lisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Neatzaaaaaaaaaa!

L-am dus pe Stefan la gradi, de cand am intrat in curte nici nu m-a mai bagat in seama, s-a dus glont la jucarii si asta a fost. I-am lasat rucsacelul cu schimburi, am vorbit putin cu educatoarele si directoarea si am sters-o. Sper sa fie ok. Oricum sunt cu ochii pe telefon .

Sabina, sanatate lui Gh.

Carpatina, uitasem sa iti zic de periaj. Il executa tati in fiecare seara, iar Stefan casca gurita cu mare placere. Deocamdata doar cu apa plata, chiar o sa intreb pediatra de cand pot sa ii pun si pasta.

Mariana, sanatate Elizei. Cum mai e azi? Stefan ii multumeste pentru urari.

Ana, mult succes tatalui tau, tin pumnii.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Sa mai spun ca mi se pare pustie casa fara el? Parca tot astept sa ma strige de pe undeva

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput