Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Mititica, si eu mai am dureri ca la ciclu in burtica. Am avut pe la 7-9 sapt si apoi m-au lasat, acum vad ca m-au luat iarasi. Am luat cate un Nospa pe zi, sper sa ma lase curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Dupa ce informatii ne-a dat elilov, din luna 3 incep sa creasca sanii. Mie de la inceput mi-au crescut, si nici inainte nu ducea lipsa. Daca o sa imi mai creasca mult, Pamela Andreson o sa fie mic copil pe langa mine

12+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Petra sa fiti bine in continuare.

Eli multumim de info.

Mariak nu mai munci mult iubita. Ca dauneaza...

Monnvas eu nu am luat si nicinu iau. Doar acid folic si acum materna.

Gina2008 la prima sarcina eu am simtit abia la 20 de saptamani. Asa ca acum tot sper sa il simt.

Silvi si pe mine m-a mai durut spatele. La faza aia ma intindeam imediat in pat sau daca eram la birou imi ridicam picioarele pe un scaun. Stiu ca e devreme dar eu si inainte de sarcina am avut probleme asa ca...

Eu ma stradui sa ma odihnesc aceste 3 zile care mi-au mai ramas de concediu.

Distractie faina celor care acum il incep.
Va pup pe toate

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia2008 spune:

Salutare

PedraTudor eu sunt relativ bine, intru zilnic pe aceasta odisee minunata numai ca stand mai mult in pat cu laptopul langa mine imi este destul de incomod sa si raspund, deocamdata Eu sunt abonata la eco undeva la 3-4 zile, bebelinul este foarte bine, avea la ultima eco 23 mm, si 179 de batai ale inimii, se intorcea cand pe o parte cand pe alta, avea chiar si maini mici crescute, insa hematomul tot acolo este doar se micsoreaza.

Multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana7 spune:

Buna fetele!

Mititica, eu n-am avut niciodata dureri de burta ca la cm, am mai avut intepaturi, dar am mai auzit fete care s-au plans mult timp de aceste dureri...

Petra, multa sanatate, totul va fi bine ai sa vezi!
Eu am azi programare la ginecolog la 17.20, e prima vizita, am la activ 2 eco dar la ginecolog nu fusesem. Abia astept sa vad ce analize imi da de facut...dupa care sapt viitoare o sa merg si la medicul de familie...imi spusese cineva ca doctora mea de familie pana la 3 luni nu ia in evidenta gravide, eu o sa am 2 jumate, spre sa nu fie asa.
In rest eu ma simt bine, doar ca am observat ca trebuie sa mananc putin si des, din cauza arsurilor de stomac...

Sanii la mine sunt mai tari si durerosi, ma dor cel mai tare noaptea cand ma intorc de pe o parte pe alta, ziua mai putin, dar de marit nu s-au marit.

O sa intru diseara sa va spun ce-am facut!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

fetelor.

monnvas, la ce dr. mergi la filantropia ca si eu merg tot acolo, la dr. varlas
nu stiam ca se vor muta in corpul nou, adica in cel vechi care s-a renovat, nu?
eu de regula merg la echo in int spitalului si acolo e mai "intim"
utrogestan iau si eu 2 dim si 2 seara , intravaginal, insa nu stiu pana cand o sa iau.

silvi, eu din pacate nu-mi pot face testul ala, ca eu nu stiu cand am conceput pe bb.cica dupa calcule le ce am gasit eu pe net ar fi 30 iunie, deci poate fi si in iunie dar poate fi si in iulie, ca eu ovulam mai tarziu.
spre rusinea mea nu stiu cand am ramas gravi ca nu ma asteptam, renuntasem, mi-a zis dr.sa fac pauza, adica sa nu mai prestez la "comanda", si ma potolisem.
deci la mine va fi o surpriza, nu mai conteaza, sanatos sa fie.

f. bine ca ai anuntat la servici, de-acum poti sa-ti intri in drepturi

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
poze cu bb la 10 sapt.
mitzica11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mon_mmm spune:

Salutare burtici!

Fericite cele care sunteti in concediu...sa profitati si sa va odihniti si pt. noi cele care muncim ;)

Uite si datele mele ...ca sa ma regasesc si eu in lista gravidutelor:

UM 15.07.2008
DPN 21.04.2009
...si un strengar din 21.08.2001

Va pupic si aveti grija de voi

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

florinela, concediu placut! si la fel tuturor fetelor care pleaca in concediu...

madyn, m-am linistit, daca l-a tine nu iese bine cu tabelul inseamna ca mai pot spera la baiat

aalina, eu sunt la birou si stau 8 ore pe scaun asa ca n-am cum sa ma intind dar am sa incerc sa ridic picioarele pe un scaun. multumesc!

mihaela, oricum nu la toate fetele care au deja bb le-a iesit testul asa ca nu pierzi nimic.

mie nu mi-au crescut sanii dar nu mi-ar fi displacut...poate mai tarziu

silvi 11 +
http://community.webshots.com/user/flovivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Mon_mmm uite acum stau in pat pentru toate cele care muncesc.

Silvi naturist la mine a avut efect untura de urs. Ii adusese cineva tatalui meu. Cum eram in perioada in care ma pregateam sa raman insarcinata nu am vrut sa ma dau cu creme si suportam eroic. Eu oricum si la prima sarcina si acum nu am folosit nici macar o pastiluta fara sa imi intreb medicul. Bine ca nici nu a fost nevoie.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madymar spune:

buna fetelor
nu am mai apucat de mult sa citesc desi va citesc in fiec zi, abia astept sa scap de servici ca mi s-a acrit de tot

la mine a inceput sa se cunoasca burtica sau asa traiesc eu cu impresia, cand merg acasa de la servici ma uit prin toate geamurile de la magazine sa vad burtica

voi cum stati cu kilogramele? ca eu am fost ieri la dr de fam si deja am pus 4kg

la mine in legatura cu sexul se confirma in continuare baietel dar mai asteptam confirmarea dr

pupici dulci

Mergi la inceput