Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Buna dimineata!
Va spun si eu......astazi este ultima zi de munca, de maine sunt in concediu.
Poate asa am sa reusesc sa intru mai des.

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Neata! Va urez o zi cu cat mai putine probleme la munca si stari cat mai bune!

Eu am fost ieri la Filantropia, mama ma bate la cap sa nasc acolo. Multa agitatie, intr-o camera de 3 pe 3 erau 4 fete pe mese, 3 doctori, un ecograf, 2 asistente si niste lume care se mai plimba de colo colo taman cand erai cu picioarele-n sus. Cica abia peste 2 saptamani se muta in corpul nou, pana atunci e o agitatie de-ti vine sa intri in pamant.

Doctorul mi-a recomandat sa iau (pana acum nu am luat) Utrogestan, 2 pe zi, pe cale orala. Am citit prospectul si acolo scria ca in timpul sarcinii se ia numai in primul trimestru si numai intravaginal. Eu sunt in 14 saptamani, se cheama deja trim. II, nu? A mai luat cineva Utrogestan pe cale orala? Si intrebare pentru fetele care au 14 saptamani si eventual mai mult: voi mai luati asa ceva?

Multumesc. S-aveti o zi linistita si un weekend de mangaiat burtici!

14

Monik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Monnvas, eu am luat Utrogestan o luna, la inceputul sarcinii, intravaginal. Stiu ca pe prospect scrie ceva, iar doctorul recomanda cu totul altceva. Mie mi-a spus, de exemplu, sa iau 3 seara. Asta insemna 300 mg odata, ori pe prospect scrie ca niciodata in doza mai mare de 200 mg. Asa ca am luat unul dimineata, si 2 seara... Eu zic sa mai intrebi odata doctorul. Nu de alta, dar Utrogestan are mult progesteron din cate stiu...

Mergi la inceput

Ah, am uitat semnatura...

Gina 13+

Mergi la inceput

Fetelor, n-am vazut deloc discutandu-se INCA daca v-au miscat bebeii, daca i-ati simtit. Ma refer la mamicile cu peste 12 saptamani... O sa ziceti ca sunt nebuna, dar mie mi se pare ca am simtit pestisorul... Chiar si doctorita m-a intrebat daca l-am simtit. Voi, nimic? Sau nu sunteti sigure inca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

Fetelor, n-am vazut deloc discutandu-se INCA daca v-au miscat bebeii, daca i-ati simtit. Ma refer la mamicile cu peste 12 saptamani... O sa ziceti ca sunt nebuna, dar mie mi se pare ca am simtit pestisorul... Chiar si doctorita m-a intrebat daca l-am simtit. Voi, nimic? Sau nu sunteti sigure inca?

Eu inca nu-mi dau seama... Bolboroseste ceva prin burta, uneori parca misca ceva, dar nu bag mana-n foc ca e pestisorul.

Gina, multumesc pentru raspuns!

14

Monik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_27 spune:

Monnvas - eu am avut o discutie foarte serioasa cu medicul ( unul dintre cei mai buni din Bucuresti) cu privire la progesteron. Mi-a spus foarte clar ca progesteronul este indicat doar pana in saptamana 14 ( moment in care placenta este dezvoltata complet si intra in functiune). Eu iau utrogestan intravaginal 2 dimineata si 2 seara ( dar se poate lua si oral fara probleme)
Mai mult nu stiu ce sa iti spun......poate ca in cazuri speciale, se prelungeste tratamentul pana spre sfarsitul sarcinii. Eu zic totusi sa il asculti pe medic pentru ca, progesteronul nu are ce sa strice, din contra ii face bine bebelului.

Alina 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza! Monnvas, eu am luat de la 6 sapt.4 Utrogestan/zi, 2 seara intravaginal, 1 dimineata si 1 la pranz pe cale orala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

salutare burtici!!!

mihaela, azi am anuntat si eu la munca in scris si am atasat si adeverinta medicala...dar inca nu a ajuns stirea la toata lumea ...nu stiu inca reactiile sefilor. dar sigur nu va fi de bine...da nu-mi pasa, bb sa fie bine!

Petra, mi-au spus si mie alte colege ca tabelul ala e bun ...dar sincer eu speram la baiat si imi iese fata...oricum important e sa fie sanatos indiferent de sex.

vad ca alte fete nu se plang de dureri de mijloc, si dr spune ca e prea devreme pentru ca sarcina e inca mica dar pe mine ma doare f tare...nu continuu dar destul de des.

o zi minunata sa aveti!

silvi 11 +
http://community.webshots.com/user/flovivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Eu zic ca e cam devreme sa-l simtiti pe bebe. La prima sarcina l-am simtit abia pe la 18 saptamini.

Referitor la site-ul despre sexul bebelului de data asta imi iese fetita, dar ce ma fac ca l-am verificat si pe fii-miu si iese tot fata ?!?

m(7+) & m - (1-aug-2006)

Mergi la inceput