Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (190)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

LA MULTI ANI MAMAANA!!!TOT CE ITI DORESTI,SA FII SANATOASA TU SI MINUNATA TA FAMILIE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

la multi ani, Mamaana!

Numai bucurii si impliniri alaturi de cei dragi tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multi ani MAMAANA! Sa fii sanatoasa, fericita si implinita alaturi de a ta minunata familie!

Acs, sunteti o familie extraordinar de frumoasa! Imi place de nu mai pot cand ii vad pe bursuci in poze cum se joaca, cum rad, dar tie cum sa nu ti se umple sufletul de drag cand ii auzi toata ziua!
Aka, cat e de scumpa Cris cu buclele ei blonde si cu palarie!!! A crescut foarte mult si e frumoasa de pica!!! Imi pare tare rau ca e bolnavioara si nu mai poate merge la gradinita! Sanatate multa, multa lui Cris, iar tie, mami, multa putere! Capul sus!
Dia, e super ca Oanei ii place la graidinita si nu plange! Bravo! S-o tina tot asa! Mai ramane sa te obisnuiesti tu. Super tare faza cu probatul olitei la supermarket! Mama, dar vorbeste Oana nu se-ncurca! Alexia spune cand si cand cate ceva ce inteleg si eu si sunt super fericita. Cred ca o sa vorbeasca pe la 3 ani asa cum vorbestea Oana acum.
Bogdana, tare ma bucur ca v-am revazut, frumoaselor! Imi place de mor parul Zarei! Asa de bine i se aseaza, de zici ca tocmai a venit de la coafor! Cum vorbeste la telefon si gesticuleaza… Imi vine sa o mananc!!!
Roxanica, am ras cu lacrimi de micul “bisericos”!"nu, popa, nuuuuuuuuu!!" E mortal!!! Povestesti atat de frumos, incat de multe ori recitesc postarile tale…
Leyla, dulce foc Kaan! Nasoala patania cu viespea.
Chinico, sanatate multa, multa Beoacei!!!
Asiza, of, saracutul Denis! Multa sanatate puiutului!
Danita, ce bine ca l-ati gasit pe mitzu!!!
Luciaro, bine ati venit din vacanta! Astept cu nerabdare pozele.
Madaluta, n-am inceput imunizarea. Oscillo nu-i mai dau, pentru ca anul trecut a facut reactie alergica la el si a avut muci o luna de zile.
Adina, Ale e o frumoasa, da' frumoasa rau!!!
Ingeras, ce vorbareata e Maya!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

In seara asta am lasat-o putin pe Alexia fara pampers si i-am spus sa ma anunte daca face pipi sau kk. La un moment dat dispare in baie si ma duc si eu dupa ea. Imi arata covorasul de langa cada si imi spune: "Pipi!". Intr-adevar, facuse pipi pe covoras. I-am explicat ca pipi se face la olita sau la wc, nu pe jos. Alexia se uita atent la mine si se aseaza cu funduletul pe marginea litierei pisicilor. Stie ea ca si aia e tot un fel de olita...

Zilele trecute am vazut-o ca se lingea pe mana, pana spre cot. Zic: "Ce faci mami?" Ea imi arata spre pisica, ca asa se spala ea. Oare ce urmeaza, s-o vad ca incearca sa se scarpine cu piciorul dupa ureche? Parca e Mowgli.

Pentru Alexia toate femeile mai in varsta care au batic pe cap sau care merg in baston sunt: "baba". Asa ca atunci cand vede vreuna pe strada sau in parc, mi-o arata cu degetul si striga tare, foarte mandra ca a depistat-o: "Baba! Baba!". Va dati seama ca de cele mai multe ori persoana in cauza o aude... Ea stie din cartile de povesti ca babele au batic pe cap, iar de la bunica-mea stie ca merg in baston. Ii tot explic ca nu e frumos sa strigam asa in gura mare, ca mai bine ii spune lui mami in soapta, dar deocamdata nu prea tine figura.

Va pup! Noapte buna!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Si o tare pentru cine vrea, ca eu pic de oboseala. Am o saptamana de cand nu ma lasa sa dorm noaptea si deja imi e rau de la oboseala. Nu stiu cum sa rezolv problema, ca vesnic la pranz cand doarme ea, eu am ceva de facut prin casa sau bucatarie.

Teutz,ce frumos povestesti de Alexia. Stefy a ramas cu ba-ba-ba-ba de cand a speriat-o baba de jos si la fel incerc s-o potolesc sa nu mai strige cand vede o femeie in varsta.... uneori reusesc, alte ori nu.

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

mamaana sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta minunata!

oana ieri a plans cand am lasat=o la gradi ... partea buna e ca a plans cand se despartea de noi, iar cand a intrat in sala la copii a incetat cu plansul imediat ... azi l-am trimis doar pe tati cu ea, n-am mai mers si eu si pare ca a fost mai bine, a plans numai cand au intrat pe strada cu gradinita si pana au intrat inauntru pe hol. apoi, a auzit copiii, muzica, veselie, a ciulit urechile si a plecat cu educatoarea fara sa mai planga . offf, e cam greu. sper sapt viitoare sa nu fie jale, mai ales luni.

aka, imi pare tare rau ca e bolnavioara cristinuta... si imi pare rau ca nu mai popate merge la gradi o perioada. gasiti voi so solutie buna, sunt sigura

cine intreba de bona: neaparat cereti analize si raze la plamani,. stiu o ammica in parca care n-a cerut si dupa 2 luni a aflat ca bona are TBC ... acum sta cu inima mica-mica... deci, pe langa analize, eu zic ca tb neaparat un consult medical care sa ateste ca e apta dpdv medical sa lucreze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

iulia...si noi la fel....trezirea devreme..culcat la loc copilu...mama somn canci..mai departe...ma scoala de 30 de ori noaptea..si asta cam tot de o saptamana!oare cand o realiza si el ce bine se doarme noaptea si ce bine te simti dupa o noapte dormita bine si nu molfaind sfarcuri?:)

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
am prins un moment liber si m-am gandit sa va scriu, sa va raspund, chiar daca unele teme nu mai sunt, poate, de actualitate.
asiza imi pare tare rau ca nu i-a fost chiar bine lui denis. offf, acum citesc de enteroviroza....sper sa isi revina repede mititelul. va pupam din tot sufletul!!!!
chinico tare rau imi pare si de bea, mititica. cat stati prin tara? prin targul iesilor nu ajungeti?
jucarii avem multe. da' multe. in schimb 2/3 stau intr-o cutie bine ascunse, la vedere doar putine. masinute, iar acum, de ex, lego. cand se plictiseste de lego (deocamadata avem cam o sapt cand numai cu astea ne jucam....si cu masinile cand ne plictisim), vom pune lego in cutie si vom scoate altceva. deci, i le dau prin rotatie. habar n-am daca e bine ori ba, noi asa facem
cu leaganul in parc nu pot sa zic ca nu ii place. decat daca se da si stefi si atunci tre' sa fie si el prezent. noroc cu stefi ca e intelegatoare si nu se da decat atunci cand are loc si dani.....ca altfel ar fi jalea mare. dar nu are rabdare sa stea prea mult, asa ca nu ni s-a intamplat sa vina alt copil si sa iasa "scandal". iar la nisio/topogan, slava Domnului, incap mai multi
danita a venit mitzu!!!! cred ca P e in extaz. ce ma bucur!
dia da' la iasi iti era greu sa trimiti niste galuse?
luciaro bine zice ruxandra....cam asa am intrbat-o si eu. cu exaceptia asta: Ah, si cel mai important: daca crede ca poate primi observatiile noastre viitoare la cum sa se poarte cu cel mic fara s-o ia personal si fara sa se enerveze, sa fie -intr-un cuvant- deschisa. si drept urmare am avut ceva probleme....dar, sper ca le-am rezolvat.
aka imi pare tare rau de ce citesc. dar, intreb ca habar n-am....de ce un an? sanatate multa si putere!
madaluta nu i-am dat nimic pentru imunizare anul trecut si ma indoiesc ca ii voi da anul acesta.
asiza desi o sa imi sara f tare lumea in cap pe aici (asta e....) am citit pe net la un moment dat ca sprite-ul contine nu stiu ce saruri f importante in caz de deshidratare. e optiunea ta daca incerci ori ba. sora mea ii da stefaniei sa bea cand are probleme.
gazella totul ok?
mamaana sorry de intarziere, dar si sa iti dea Dd tot ce iti doresti!!!
teutz
In seara asta am lasat-o putin pe Alexia fara pampers si i-am spus sa ma anunte daca face pipi sau kk. La un moment dat dispare in baie si ma duc si eu dupa ea. Imi arata covorasul de langa cada si imi spune: "Pipi!". Intr-adevar, facuse pipi pe covoras. I-am explicat ca pipi se face la olita sau la wc, nu pe jos. Alexia se uita atent la mine si se aseaza cu funduletul pe marginea litierei pisicilor. Stie ea ca si aia e tot un fel de olita...
va pupam

dani e mai bine, multumim de intrebari. i-am dat nurofen, de 2 ori pe zi si am scapat, doar ceva muci, dar nu f multi si nici f deranjanti. sper sa treaca de tot repede. suntem singurei si, desi o sa sune ciudat, ne e f bine. chiar f fff bine. ne intelegem de minune. se vede cum creste de la o zi la alta, cum, pot sa zic in sfarsit, ca sta si copilul meu 20 min si se joaca (sta jos, se intelege, da?????!!!!!). nu reusesc sa ii fac baie, asa ca ne multumim doar cu dus. dar in afara de asta e minunat. ne jucam, ne distram, suntem seriosi/grabiti sau lenesi dupa cum e cazul. cum vrea el. si totul decurge atat de firesc. si lin. si si si, vorba cuiva multumesc lui DD a dormit bine pana acum, si nu s-a mai trezit la 6.30 ci la 8. deci si cu oboseala stam ok. maine vin ai mei pt motul lui matei (care a implinit ieri un anisor intreg) si o sa ma mai ajute ei....desi, zau, nu simt nevoia.

va pup pe toate, pe fiecare in parte, cu fulguletii aferenti

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

finally, iaca si poze de la noi :) spor la vizionat
...fug ca distruge casa... :)))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Ingerasa, ce mult vorbeste Maya! Ce de perle! :)

Donia, din ce povestesti pare tare frumoasa zona in care locuiti. Canada e una din tarile in care as vrea sa ajung. Timp sa fie, mai multe vieti eventual :).

Teutz, e scumpa foc pisicuta Alexia! Victor nu stie de "baba", in schimb o striga pe mama (Anca), tare, mai ales cand e multa lume in jur: "Cacaaa!" (si cu alte variante, e-adevarat, dar mama se roseste toata cand il aude :) ).

Laura, la multi ani pentru Matei! Ma bucur ca Dani e bine si ca va simtiti excelent in doi.

A_deju, am vizionat pozele cu frumosul Eric. Si ce vesel este! Se vede ca-i prieste la regina. Si peisajul e superb!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput