Miros urat...dupa ureche...!!!

Dragelor,revin iar cu o problema!Al meu bebel de aproape 2 luni avea acum vreo citeva zile o cojita dupa ureche si la baita am isistat mai mult ca sa o curat insa de vreo 3 -4 zile tot persista un miros intepator prin caciula la ureche..
Ce sa fac?sa merg la doctor?Am incercat sa il ung cu crema de galbenele apoi am incercat si cu pudra de talc..
Voi aveti vreo idee?
Raspunsuri

Anuska spune:
Fata mea cea mare facea asa!
Si in prezent mai face uneori.
Ce a dat rezultate a fost o fff bine spalare a locului cu pricina si uneori ii dadeam cu galbenele, alteori ii dadeam cu ulei de bb, alteori cu nidoflor sau tetraciclina (unguent).
Singura mea explicatie e ca probabil fiind locul unde sta pliat, transpira si se aduna acolo mizeria.....
Acum cum crezi tu ca e mai bine sa faci....*********************************
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

CorinaDani spune:
buna ioana,
iti recomand sa mergi urgent la medic, poate direct la un dermatolog, deoarece copilasul tau poate avea "impetigo", o infectie cutanata care se poate suprainfecta cu diversi germeni, avand in vedere locul unde s-a produs (dupa ureche). de aici si pana la extinderea ei in alte zone este doar un pas...
pana ajungi la doctor, incearca sa mentii zona cat mai curata si uscata, dar nu insista cu prosopul sau cu betisoare, vei produce leziuni pe zone mai mari decat sunt acum. de asemenea, tu si ceilalti membri de familie spalati-va foarte bine pe maini inainte si dupa ce intrati in contact cu copilul.
multa sanatate !!!

rasfatzata spune:
am cautat pe net impetigo si mie nu mi se pare din ce a spus ioana ca ar avea asa ceva ,de ce ai spus tu,corina este o infectie grava care s-ar putea extinde pe corp dar mai bine uita-te aicihttp://www.google.com/search?client=opera&rls=es-es&q=impetigo&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8

Helenutza23 spune:
si al meu a avut la un mom dat problema asta... si desi il spalam bine(asa ziceam eu ) intr-o zi am obs ca fix la baza lobului, in spate, era o mica cutishoara unde ramasese ceva mizerie
pe urma am avut mai multa grija, dar nu am insistat cu spalat/sters. spalam normal de data asta ajungeam si la locul cu pricina dupa care tamponam cu prosopulsi asta era! dar sa stii ca mirosul mi se parea mie ca uneori se mai simtea, dar nu tare, cred ca de la transpiratie. ei acum sunt asa mici si au cute-cutishoare pe unde nici cu gandul nu gandesti

Tala spune:
nu stiu cum e la tecuci, dar nu e prea cald pt caciulita? si eu cred ca de la transpiratie vine problema. M-am soscat si eu la un moment dat cand am simtit miros urat dupa urechiusa baietelului meu si mi-am dat seama ca peste noapte, cand sugea, mai ajungea laptic acolo; dupa ce am spalat mai bine zona (nu mai tare, ci mai cu atentie), s-a rezolvat
Bucurie!

alexa76 spune:
e recomandat sa mergi la un medic chiar si dermatolog cum spunea cineva mai sus pt a pune un diagnostic corect si a recomanda un unguent adecvat.ce e bine de stiut e faptul ca zona trebuie stearsa bine dupa baita prin tamponare usoara cu prosopul iar cu un betisor pt urechi sa stergi usor zona de dupa ureche pt a indeparta eventualele urme de sapun ramase pe acolo.

anda141 spune:
Pai caciula ...de ce are caciula pe caldura asta ? Poate de-aia transpira , poate e caciulita de vina...

doxinu spune:
POATE NU-L IMBRACI TU ADEGVAT SI DE ACEEA TRANSPIRA!Stefan face a si el asa dar numai cand era foarte mic si-i curgea laptic din gurita noaptea dupa ce il alaptam si se strangea dupa ureche.Dr. pediatra mi-a recomadat sa-l sterg cu betisoare de ureghi imuiate in spirt(dupa ureche bineinteles)si in acest fel se curata foarte bine si omoara si bacteriile.Dupa ce a crescut am scapat si de aceasta problema.De fapt a tinut doar cat regurgita ,dupa ce nu a mai regurgitat gata mirosul dupa ureche.................
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

rhoneea spune:
Si bebelusul meu a avut ceva asemanator,numai ca nu mirosea.De cand s-a nascut am observat dupa ureche cojite,la baie se inmuiau si cadeau iar a doua zi o luam de la capat.Am incercat cu sudocrem.Pediatrul ne-a recomandat FUTASOLE.Este special pentru aceste probleme.Am scapat abia cand avea Sebastien 7-8 luni.Acum nu au reaparut,dar repet al meu avea de cand era mic si nu miroseau deloc.
Scuza-ma nu vreau sa fiu indiscreta dar de ce ii pui caciulita?Eu lui Sebi nici iarna in casa nu ii puneam caciulita decat rareori.Poate de aceea face aceste cojite,si cu siguranta de aceea miros.
Irina lui Pierre-Sebastien
nascut la 05.06.07.
Sebastien's age Pictures
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*
**Ramona are nevoie de ajutor**

irlandeza spune:
Si Patti avea acel miros intepator, parca de lapte stricat, acrit, e doar din cauza ca transpira, se aduna scame......e un pliu care nu da voie aerului sa intre acolo. Daca intorci urechea, ai sa vezi ca e si rosu. Trebuie spalata bine zona acolo si uscata, daca nu poti cu un burete , incearca cu un betisor pt. curatat urechile. E foarte important sa pastrezi locul curat si uscat.
Acelasi lucru il avea si la gat, fiind grasuta si cu pliuri multe, ai curgea lapticul din gurita si transpira, si scame, dar am incercat sa menntin zona curata. Poti da si cu putina pudra pt. bebelusi care usuca zona.
Prea mari probleme nu-ti face, decat daca se intinde si in alta parte a corpului.
Poze de tot felul
P a t t y - la 7 luniP a t t y - la 6 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008