Miros urat...dupa ureche...!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Cred ca ar trebui sa-l tii fara caciula in casa. Iarna sau vara
Spala-l bine dupa urechiusha si usuca cu un prosop moale apoi aplica nishte Bephantene
N-ar strica sa dai o fuga si pana la medicul de familie.

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

si la noi s-a intamplat ! tot cam in aceasi perioada.
la baita nu ne-am dat seama ca acolo se ascund mizerii sau dadeam si nu insistam "sa nu deranjeze". am dat eu cu mana din intamplare si am descoperit cojitele. eram ingrozita. credeam ca are cea mai teribila si infricisatoare boala...ca am fost neglijenti...etc. dar tati m-a calmat si a gasit explicatia logica.
totul s-a rezolvat cu imnuiere bine la baie si apoi zilnic spalat temeinic cu apa si sapun, la baita. si nu au mai fost probleme.
ce era acolo? laptic ce curgea pe la coltul guritei, ceai, apa, scame de la caciulita, etc. si nespalate doua luni-trei, normal ca s-au "degradat".

multa sanatate!

pupici!

gogosel, mamica lui rares-mihai (11.08.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Cum au spus si fetele: ai grija sa speli bine de fiecare data .
Eu l-am dat des, chiar si in timpul zilei, nu neaparat dupa baie, cu ulei de bebelus de la Johnson care mirosea frumos si mai ales persista.

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana2004 spune:

Multumesc fetelor ...
Aici la tecuci sunt 24-25 grade ziua afara si il imbrac totusi cu mineca lunga si cu caciula...
Dar am termometru in casa si si am 24 grade si atit e si la baita ca ,n-as vrea de pe acu sa il cocolosesc...
Mi se pare parca prea frigutz...are totusi o luna si trei saptamini..
Voi ce ma sfatuiti sa fac ? cu ce ma mai incurajati?
Va pupicesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

Eu te sfatuiesc sa-i dai jos caciulita!!! Cu atat mai mult cu cat zici ca nu ai vrea sa-l cocolosesti...cand iti pui tu caciula in cap, atunci sa-i pui si lui!
Multa sanatate!

are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Ioana, copii mei s-au nascut un pic prematur. Au stat in maternitate, la sectia de prematuri 2 saptamani. Ai mei (cu 1600, respectiv 2900g) erau mari pe langa puii de 800-1000g. TOTI erau tinuti cu pampers si un gen de camasa de noapte, un fel de camasutza lunga, din bumbacel, FARA CACIUL PE CAP si nu erau mai mult de 22-23 de grade in salonul ala. fiind vara (iunie) se mai incalzea salonul de la soarele puternic. Asistentele tineau jaluzelele in geam ca sa fie umbra si la pranz dadeau drumul la aer conditionat.
Daca sunt mici si nu stiu sa spuna ca le e cald, nu trebuie sa-i sufocam. Tu la 25 de grade iesi in tricou si la soare ai senzatia ca mori de cald. El daca are numai 1 luna trebuie sa stea cu cacila in cap? Crezi ca lui nu ii e cald? Daca la 25 de grade are caciula si maneca lunga, la 10 grade ce-i faci? Nu-l mai scoti din casa? Temperatura recomandata pt interior pt un bebe ca sa se simta bine e undeva intre 20 si 22 de grade. Deci 24 de grade nu e cocoloseala, e 'nadusheala'. Imbraca-te tu cum il imbraci pe el in casa si vezi cat rezisiti (cu maneca lunga, pantaloni lungi, sosete, caciula ).
Mamele din tarile nordice, unde 20 de grade inseamna zapuseala cum ar trebui sa-si imbrace bebelushii?

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Nu cred ca e cazul sa te ingrijoreri prea mult. Cel mai probabil e vorba de o infectie fungica cu o ciuperca des intalnita la bebei, localizata in spatele urechii.

Si fata mea a avut acelasi lucru. Remediul este o igiena riguroasa a zonei (spalat bland cu apa si sapun si apoi uscat bine, dar nu frecat!).
Eu i-am dat vreo 3 zile cu Nidoflor (seara, dupa baita) si a trecut fara nici o alta problema.

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ioana, la noi aici e rece, mai mult de 18 grade nu sunt afara, si ai pun caciula doar cand sufla vantul, tare. Iar in casa mai mult de 20 de grade nu am, si nici caciula nu-i pun. Pana la 3 luni, doar cand o spalam pe cap ai puneam 1 ora caciula pe cap. Apai la 24-25 de grade as lasa-o in body cu maneca scurta. Nu e rece.......

Poze de tot felul
P a t t y - la 7 luni
P a t t y - la 6 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana2004

Multumesc fetelor ...
Aici la tecuci sunt 24-25 grade ziua afara si il imbrac totusi cu mineca lunga si cu caciula...
Dar am termometru in casa si si am 24 grade si atit e si la baita ca ,n-as vrea de pe acu sa il cocolosesc...
Mi se pare parca prea frigutz...are totusi o luna si trei saptamini..
Voi ce ma sfatuiti sa fac ? cu ce ma mai incurajati?
Va pupicesc...

La 24 grade in casa nu are sigur nevoie de caciula.
Si nici afara......poate daca e vant o bascuta dar nu caciula

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana2004 spune:

Fetelor e clar sut din categoria celor care infofolesc bebeii..
Am si inceput sa ii dau caciula jos mai ales ca are un asa par lung si des de ajunge in fata pina la sprincene..
O sa inceapa sa stranute dar treptat banuiesc ca isi revine .Atunci cind erao 34 gr il tineam in body si era mai mic dar acum gata jos caciula...
Stiti vorbele alea "daca e curent ,daca bate vintul "e semn ca ascult sfaturile batrinilor...
As vrea sa va arat poze cu noi dar mor de ciuda ca de cind sunt pe DC nu am invatat sa pun poze
Ma rog asta e alta problema

Mariana mama de Ioana 4 ani si Stefan de 1 luna si 3 sapt.

Mergi la inceput