Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (108)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

Pati mananca cat mananca apoi imi da peste lingurita, face din cap nu-nu si nu mai reusesc sa ii dau nimic.
Eu sunt stresata ca a slabit 500g cat a fost racita, acum abia a pus 170g in 18 zile.
Are 8920g si 76 cm, nu arata rau dar nici nu mai are falcutele de dinainte.

Si la Paul eram f stresata cu mancarea, la ea parca nu mai sunt asa de tare; in ritmul asta la al treilea bb sunt imuna.

Corina - de Paul - 04.06.2002 si Patricia - 13.11.2007

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui dany26
poza cu super tortul cu masinutze colorate al lui miha-as vrea si eu pt andrei pt motz unul la fel de unde ai avut masinutele???...

De la un joculet de-al lui Robert.
Sau poti incerca un alt fel de masinuta. Sau poate un trenulet?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
si bineinteles am si eu ceva nelamuriri:ce specie de peste ati dat bebeilor ?congelat sau doar proaspat?

Inca nu i-am dat,dar nu din alte motive decat din cele de lene de a merge pan' la pescarie.Ca nu am de gand sa-i dau decat proaspat sau refrigerat.Prefer sa-l vad eu ca da din coada.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman
Pai sa ii dai cat mai des cate ceva in manuta ,chiar si paine ca asa invata.

sotzu zice ca e prea mancacios si rupe bucati prea mari de aceea se inneaca....si cam asa esete

Anca are dreptate.Trebuie sa-i mai dai in manuta,sa invete sa muste si sa mestece.El poate o fi mancacios si rupe bucati mari,dar trebuie sa stie sa le mestece mai intai,nu sa le duca direct pe gat. Felicitari pentru dintisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna,

Anca, felicitari pentru kg pierdute!

Dany, felicitari pentru dintisor! Esti sigura ca s-a inchis complet fontanela? EU stiu ca nu are voie sa se inchida complet pana la un an, si trebuie sa se inchida intre 1 an si 2 ani...
Apoi asta cu distrugerea glutenului e o tampenie imensa, scuza-ma ca zic asa, dar de-ar fi chiar asa, toti cei cu celiachie ar fi mega fericiti si nu ar mai avea atatea probleme sa facac rost de alimente. Am o prietena care are celiachie (intoleranta asta la gluten), si SIGUR nu se distruge glutenul daca prajesti painea...

Noi ne pregatim de drum, suntem cam in stres

Cami, super filmuletul cu cartea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelone77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui karina1976

Pati mananca cat mananca apoi imi da peste lingurita, face din cap nu-nu si nu mai reusesc sa ii dau nimic.
Eu sunt stresata ca a slabit 500g cat a fost racita, acum abia a pus 170g in 18 zile.
Are 8920g si 76 cm, nu arata rau dar nici nu mai are falcutele de dinainte.

Si la Paul eram f stresata cu mancarea, la ea parca nu mai sunt asa de tare; in ritmul asta la al treilea bb sunt imuna.

Corina - de Paul - 04.06.2002 si Patricia - 13.11.2007

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

Salutare,

am "inviat" si noi, intram putin sa va salutam ca nu v-am "vazut" demult. Suntem bine dar stam rau la capitolul "timp liber" care nu exista pt noi. Andrada e mare, are un dintisor, merge dea busilea si pe linga pat in picioare , ii place in premergator ca ajunge la dulapuri, usi, cos de gunoi si alte cele care sunt distractive pt ea...

Pt Corina si alte mamici disperate in legatura cu mincatul bebeilor: doctorita noastra pe care eu o consider super ok mi-a zis ca mamele din ziua de azi se streseaza degeaba ca "nu maninca" bebeii. Ei la virsta asta maninca cit le trebuie si nu e ceva de speriat daca fata mea la 8 luni are 9 kg si 73 de cm si alta fata la 9 luni are 70 cm si 7,5 kg ptr ca fiecare copil are ritmul lui de crestere, de mincare, etc. Sunt copii cu probleme dar sunt cazuri f rare si atunci se depisteaza problema prin diferite analize..
Si sincer la cite kg are Patricia ta eu nu inteleg ce probleme iti faci ca azi maninca bine si miine nu, sau ca iti da peste miini. Asta face si copila mea, incerc sa ii distrag atentia, mai ia 2 lingurite de mincare si apoi daca chiar nu mai vrea eu nu mai insist, nu ii bag pe gurita mincare cu forta Asa fac toti copiii, se plictisesc repede ...

Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Salutare si de la noi

Am revenit o data cu toamna

Ce mult v-ati schimbat dragele mele...
Felicitari pentru kilogramele pierdute (Bb, Anca, Adina, Camelia ), pentru noile tunsori (Lixa si Alina), pentru casa noua (Adina), pentru aniversarea casniciei (Creem si Camelia), pentru progresele extraordinare ale bebelusilor

Noi ne-am mai revenit putin dupa o saptamana in care ne-au chinuit doi dintisori (s-au hotarat sa vina doi deodata). Andrei inca mai papa laptic de la mami, desi in ultima saptamana apetitul lui a scazut destul de mult .

Cine stie, poate dupa 9 luni il intarc, vom vedea....

In fine, avem niste poze dar nu prea multe
Daca reusesc sa-mi fac timp mai pun.

Anka si Andrei (17.12.2007)

poze Andrei

Mergi la inceput

Are dreptate Nela cu kilogramele bebeilor

Andrei mananca destul de bine, cam 200-250 ml la masa (de patru ori pe zi) plus o masa de lapte dimineata cand se trezeste si cate putin in timpul zilei cand are chef. E adevarat ca uneori papa 150 ml (cand n-are stare si incepe sa se joace cu mancarea nu-i mai dau) - dar oricum papa mai mult decat o fetita de un an jumatate a unor prieteni care avea cu 2 kilograme mai mult decat Andrei la varsta lui.

Dar tine foarte mult de gene, de greutatea la nastere, de cat de activ e copilul...

Nu va mai stresati, bebeii nu mor de foame cu mancarea in fata in nici un caz

poze Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anka.san
In fine, avem niste poze dar nu prea multe
Daca reusesc sa-mi fac timp mai pun.

Niste poze super super super... Cine e profesionistul? Tu sau tati?

Mergi la inceput

Cami, Laura am vazut poza din parc - imi pare rau ca nu am ajuns.

Tare scumpei sunt amandoi

Sper sa ne reluam intalnirile, dar nu stiu cum sa fac pt ca piciul meu doarme cam de la 10-12 si apoi in jur de 14:30/ 15 pana la 16/17
De obicei in timpul verii ieseam dupa 7 pana pe la 9 seara

Poate organizam o intalnire cu tot familionul dupa amiaza sau in week-end? Cine mai e amator?

PS. Arata bine colectia noua de la Croccodillo. Sper sa avem ce bani sa spargem la BabyExpo

poze Andrei

Mergi la inceput