Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (108)
Raspunsuri - Pagina 14
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Da' mai incapi dupa canapea fato? Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
hai ca acum chiar scot
la tine si nu pt a sterge praful 
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Ank83 spune:
Nu am citit
...am crezut ca le stiu pe toate
...
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Ank83 spune:
Gluma e gluma...dar plec la nani ca maine iar umblu buimaca de somn si pe fiu-meu il doare la basca
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 hai ca acum chiar scot la tine si nu pt a sterge praful ![]() |
In regulament scrie ca nu ai voie sa alergi prea tare...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Noapte buna!
Merg si eu la nani.
Pe maine! 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis ANCULE - DA' CE FACETI MAMA NOAPTEA AFARA? SI MARIA CAND PAPA? SI CAND DOARME? CA A MEA LA 21.30-22 BAITA, PAPA SI SOMN PANA LA 7. Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NASTERII http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI |
pai uite asa:
trezirea la 6.30-7 si papam laptic
pana in 12 fructe si iaurt eventual in parc la aer
12-15 somn
15.30 legume sau ce da mami
18 branzica sau iaurt
19-22 afara in parc
cel tarziu 23 somn
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
ancadragoman spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Ank83
...este platita dupa cate refreshuri da pe DC Seful tau stie madame , ce faci tu in timpul orelor de program ??? ![]() Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito |
inca nu
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
ellis spune:
citat din mesajul lui mariussimiuc
Ce sa zic?Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
ceva de programul de toamna al bebeilor...sau de somn...
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
ellis spune:
citat din mesajul lui Lala_D
Eu in mod normal ii dau fructele la 9.00 si pe urma ies afara. Daca e obosila doarme in carut, daca nu , asta e . Revenim la 12.00 in casa papa de pranz si se culca. Cand am fost cu Anacami in parc al meu a dormit jumatate de perioada indiferent ca noi vorbeam si pe langa el era agitatie. Deci incerc sa ii respect programul pe care l-a avut din totdeauna de iesit afara. Daca mai avem timp de parc mai iesim o tura si de la 5.00 la 7.00 seara. Apoi baie, la 20.00 masa de seara, la maxim 21.00 doarme dus. O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
merci
inseamna ca Andrei papa f devreme dimineata; Alessia se trezeste la 7, deci la 7.10-7.20 are laptic cu cereale;
pe la 9,9.30 doarme vreo 45 min, ei, perioada asta o dormea afara
- papa fructele pe la 10.30-11.00 - revenim in casa si doarme iar vreo ora jumate
- la 14.00 are legume- la 16.00 somnic pana pe la 17.30
- 18 - iaurt - 19.00 iesim afara
- 21.30-22 - lapte+cereale
Cam asa are programul mandra mea. ieri daca a dormit de la 9.30-11.30 , am iesit pe la 12 afara si la 14.30 la legume era fff obosita si nu a vrut sa pape; dupa ce am amestecat cu borcanel cu pui cu legume de la nutriben a papat aproape tot, dar cu ochii mai mult inchisi, iar de la 15-18 a dormit...nu stiu cum voi proceda
iar azi nu putem iesi afara dimineata ca nu merge liftul, iar eu cu piciorul meu nu pot cobora trei etaje cu carutul..
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NASTERII
ellis spune:
Neata
ANCUTA, pai Mariuca nu doarme decat o repriza pe zi? A mea si cu doua reprize e tot obosita. Ea doarme mai scurt dar de trei ori.
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII

Ce sa zic?