Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (108)
Raspunsuri - Pagina 12
doxinu spune:
ANUNT UMANITAR
s-a deschis BAZAR PENTRU SONIA ,unde puteti gasi atat lucrusoare noi cat si folosite la un pret foarte mic!
Prin participarea la aceasta licitatie, ii dam unei fetite minunate sansa la o viata aproape normala!
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
Vasari spune:
Cami, eu am luat periute de dinti de la www.RECLAMA ILEGALA.ro/Scripts/prodView.asp?idproduct=2063" target="_blank">Primii Pasi. Le foloseste pe primele doua alternativ. Pasta de dinti de care zici se poate inghiti? Nu cred ca as reusi sa o conving sa o scoata. :)
Edit: am citit acum ca se poate inghiti pasta de dinti pentru bbi.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
ellis, sanatate multa la puiuta!!! ofofofffffff... saracutii de ei!!! sanatate la toti copilasii bolnaviori
Adina, sa aveti un concediu relaxant si o mutare in casa noua cat mai fara de surprize neplacute
. Cum faci cu mancarea lui Floris in Tunisia? Gatesti acolo? Ce instrumente iti iei?Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Filmulete
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Fetelor, cum reusiti sa curatati noii dintisori? Ma tot preocupa asta... am impresia ca nu reusesc sa-i curat destul de bine, mai ales in partea de interior. Alina si Maria - 3 nov 2007 Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an. |
noi cu periuta de bebe si apa, doar, ii curata ea singura
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ellis MIHA, NU ZICI NIMIC? |
Ce sa zic?BB,nu mai fi botos...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
lixa spune:
| citat din mesajul lui ram0nica Ma duc fuga sa ma tund scurt si sa ma fac "roscat intens inchis". Daca iese cum trebe' combinatia, chiar incerc sa va speriu cu poze ![]() Vlad - Gabriel (13 dec 07) poze la munte si la mare |
Unde-s pozele??!!??

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Filmulete
lixa spune:
Aralia, uau, temp peste 40
Si asa e, cand ai copilul bolnav nu-ti mai arde de nimic
Cum mai e Alexia?
Gina, imi pare rau sa aud ca si Serban e bolnavior... Gata, ai inceput serviciul? Cum e? Cum se descurca bunica cu
?
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Filmulete