Mamici de septembrie octombrie 2008 (137)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Codruta si bafta multa la dr., sa vii cu vesti excelente

Andy

Aly, burtica ta nu e mare mare asa cum zici tu, arata chiar bine de tot, nu mai zic de tine per total ca daca nu ai avea burtica nu as zice ca esti gravida

37 + weeks - Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem pe 8 septembrie cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 6 zile +/- cateva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Eu am fost azi pina la institutul de Hematologie, in Piata Victoriei, ca sa-mi repet dozarea de anticorpi. Si am fost cu metroul. Si, fiind aproape de ora 9, era super-aglomerat.
Dupa ce am stat in picioare 3 statii, cind mai aveam numai una, s-au ridicat de pe scaun 3 de-odata ca sa-mi faca loc. Si le-am multumit frumos, si le-am zis ca mai am doar o statie. Si unul m-a certat: haideti doamna, stati jos, ca deja stati in picioare de 3 statii!

Nausica32+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Babytza, Andy, Clau,

Am si eu ceva emotii! De abia astept sa il vad pe puiut!

35+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Eu am fost azi pina la institutul de Hematologie, in Piata Victoriei, ca sa-mi repet dozarea de anticorpi. Si am fost cu metroul. Si, fiind aproape de ora 9, era super-aglomerat.
Dupa ce am stat in picioare 3 statii, cind mai aveam numai una, s-au ridicat de pe scaun 3 de-odata ca sa-mi faca loc. Si le-am multumit frumos, si le-am zis ca mai am doar o statie. Si unul m-a certat: haideti doamna, stati jos, ca deja stati in picioare de 3 statii!

poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

de ce nu ma mira ca lumea este asa mojica???? nu zic sa sara toata lumea de pe scaune sa ne faca noua loc, dar daca e si aglomerat si cald, plus o sarcina avansata, e chiar greu sa te tii pe picioare si sa nu ti se faca rau.

imi pare rau pt tine

Doamne ajuta-ne sa ajungem pe 8 septembrie cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

AMR 6 zile +/- cateva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui clau_geo

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

poze
_

de ce nu ma mira ca lumea este asa mojica???? nu zic sa sara toata lumea de pe scaune sa ne faca noua loc, dar daca e si aglomerat si cald, plus o sarcina avansata, e chiar greu sa te tii pe picioare si sa nu ti se faca rau.

imi pare rau pt tine

AMR 6 zile +/- cateva

ei, stai linistita, ca n-am avut nimic. eu m-am distrat asa, de situatie, ca tot ei ma certau, dupa ce s-au uitat la mine trei statii, ca de ce stau in picioare. romanii sint geniali.

poze
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna fetelor

Ramasesem blocata la cap. 133 si nu mai gaseam unde a-ti facut capitol nou,nu mai puteam de nervi, pe aceasta cale ii multumesc mult ANDREEI_AND

NAUSICA pe mine sa stii ca nu ma mai mira nimic am patit si eu o gramada de chestii dintrastea, de ex; tot de la anticorpi veneam si eu si o fata(tot in metrou) sa oferit sa imi dea locul si pina sa ma asez eu a venit o baba si sa asezat ea sub pretextul ca "si ea este operata"(de parca sufeream amandoua de aceeasi boala, stii?) am ramas blocata nu am mai putut sa zic nimic, a trebuit sa se mai ridice o persoana ca sa ma asez si eu........traim in ROMANIA

33+ mami super fericita de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

babytza, andreutac, clau_geo multumesc frumos pentru raspunsuri....deci durerile astea sub burta sunt de fapt contractii ????

aly_c20 bafta multa ! daca Sebi s-a hotarat sa vina mai devreme pe lume, atunci Doamne Ajuta sa fie totul bine. ...aaa...si am vazut si poza cu "burtoiul"...pai ala e burtoi ? eu asa am burta acum la 31 de saptamani Oricum, ai o burtica foarte frumoasa

nerantula vazut si eu poze cu camera lui Gruia, este superba.

claudinna bine ati revenit acasa, am vazut si eu pozele cu grasunica al tau, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii.

maryb 31+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

AMR 9 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

E foarte mare nesimtirea, saptamana trecuta eram la dr de fam sa iau prenatal si asteptam la usa (era cineva inauntru) si vine un pusi si intreaba daca poate sa intre el in fata ca vrea doar o reteta, hello....

clau ma uitam la pozele tale cu hainele Irinei...nici eu nu stiu ce se face chestia in forma de batista care are ceva la capat un fel de melc, ce-o fi ala, in punguta am pus sosete si manusele

36s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Salutare si de la noi!
Ne-am intors de la control de la spital!A venit si medicul meu inapoi din concediu!A zis ca pana in 5 sept sunt in termen!Am facut control pe masa, col sters dilatatie 1-2, contractii lipsa, copilul mare dar nu a zis exact cat si tensiunea mare 14/9 avand in vedere ca e dimineata!
M-a chemat maine dimineata la 8 la spital cu bagajul pentru internare!Mi-a spus sa nu mananc ca imi face analizele si spoi alte investigatii.Mi-a mai spus ca trebuie un motiv pt cererea de ceazariana si de aceea face toate investigatiile!
Cam astea sunt vestile de la noi!Citesc din urma si revin!

Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Eheheee incepem urarile gata, 1 septembrie Cine e la rand?
Noi am fost cuminti, nu vrem primi pe lista de septembrie

bitza nastere usoara si bb sanatos

La multi ani tzitziri, deci azi beeeem

Aly tinem pumni sa fie bine, ai luat nr tel sa ne trimiti SMS?

CD pregatesti cuibul, noi azi terminam tot la noi in camera unde va fi si bbelina.

andy se modifica secretia stai linistita

clau hai ca e ai vesti bune

Codrutza,Musette,Felicic,Dya,Nerantula, bafta la doctor si vesti numai bune

nausica, cred ca se simteau cu musca pe caciula

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">Concurs DANONINO lau1 si lau2

Laureta bb2 - 37+ si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput