Mamici de septembrie octombrie 2008 (137)
Raspunsuri - Pagina 21
maryb spune:
bitza, felicitari pentru bebe marisor, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii, iar tie iti doresc refacere rapida si mult laptic pentru bebe
dyanira nastere usoara iti doresc si eu si un bebe sanatos.
eu acum am venit acasa, am fost sa-mi iau medicalul, l-am dus la servici, apoi am fost la biserica si am aprins cate o lumanare si pentru ingerasii Darius Andrei si Andrei de moni si m-am rugat pentru sufletele lor si pentru parintii atat de greu incercati.
apoi am facut niste cumparaturi si iata-ma in sfarsit acasa.
acum ma duc sa mananc ca nu am mai mancat de azi dimineata, apoi revin si mai citesc din urma.
pupici !
maryb 31+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
AMR 9 sapt
musettepink spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici cum se activeaza PM ??? Karina Alessia am 34 saptamani in balonul lu' mami NiKole AMR 40 http://good-times.webshots.com/photo/2415370780103956310LGGljS |
intri la profilul tau perosnal si acolo iti activezi toate cele.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 2s!
38+LUCA
AMR 10 ZILE
musettepink spune:
citat din mesajul lui Codruta27 Bitza, felicitari pentru flacaul mare si sanatos! Sa fie sanatos, norocos, papacios si sa va aduca numai bucurii! Musette, felicitari pentru grasunel. Ne-am intors si noi de la doctor. Bebe are 3 kg, dar a coborat deja. Vestea buna este ca am colul inchis, usor scurtat, dar inchis! Trebuie sa mai stea un pic in burtica, pentru ca mai avem treaba! 35+ Vlad Bebe mic |
Felicitari!!!!!!!Daca colul e inchis e ok!!!!!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 2s!
38+LUCA
AMR 10 ZILE
kllemi spune:
DENISA, sa stii ca si eu am luat vre-o 12 deja si tare mie frica sa nu ajung cine stie pe la cate, eu stiu vre-o 20 , in schimb pina acum nu am avut probleme cu vergeturile, ca l-am pus pe tati sa ne maseze ori de cate ori a putut
34 + mami super fericita de AMALIA ANDREEA
denisa.g spune:
Claudina, kid – vazut poze cu bebei superbi. Sa va traiasca si sa aiba parte de tot ce e mai frumos in lume
Musette – felicitari pt bebe sanatos si vestile bune despre cezariana.
Clau, tzitziri – mersi pt raspuns. Atunci asa o sa fac – o sa mai iau si daca nu cedeaza atunci inseamna ca vine bb
Irina – felicitari pt concediu. Odihneste-te acum. cat poti de mult ca apoi…. Incearca sa dormi pe perne – la mine merge in unele nopti
Codruta – felicitari pt bebe. O sa fie un bebe grasunel foc!! Bravo pt col inchis si sarcina la termen iti urez.
38 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
denisa.g spune:
citat din mesajul lui kllemi DENISA, sa stii ca si eu am luat vre-o 12 deja si tare mie frica sa nu ajung cine stie pe la cate, eu stiu vre-o 20 , in schimb pina acum nu am avut probleme cu vergeturile, ca l-am pus pe tati sa ne maseze ori de cate ori a putut 34 + mami super fericita de AMALIA ANDREEA |
Offffffffffff!!!!
Crede-ma ca le-am masat zilnic, cu super creme....... cred ca asa a fost sa fie. O sa renunt la slipii mai finuti si o sa-i inlocuiesc cu cei de babute
38 +
clau_geo spune:
Codruta, felicitari pt bb, e grasut, deja 3 kg la 35 s? bravooo si pt col inchis, sigur mai sta bb macar 2-3 saptamani.
37 + weeks - Mami fericita de Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem pe 8 septembrie cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 6 zile +/- cateva
clau_geo spune:
mai fetelor care ati nascut deja, aveati inainte de travaliu si nastere o pofta de mancare de nestavilit?
ca eu azi nu stiu ce am avut dar am mancat bine de dimineata, apoi la 10 am mai bagat 2 felii de paine cu unt si dulceata, apoi un castron de floricele, unul de pepene si pe la 4 o farfurile de orez si friptura. Apoi un lion. Acum mi-e foame iar dar o sa ma abtin pana mai tarziu poate imi ia sotul niste varza ca as avea chef de o salata
pana acum nu am mai patit asa
37 + weeks - Mami fericita de Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem pe 8 septembrie cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 6 zile +/- cateva
denisa.g spune:
kllemi - stiu mai multe persoane care au luat 20, chiar si 30 de kg in sarcina. Dar daca nu au avut vergeturi , usor usor au dat absolut toate kg in plus jos si arata super acum.
Asa ca nu-ti face griji, esti super bine daca nu ai vergeturi.
38 +
kllemi spune:
Mai fetelor tocmai am aflat ca sotia unui coleg de la serviciu, nu a nascut nici pina acum si ea, din cate stiam eu, trebuia sa nasca undeva pe la mijlocul lui august, vai saraca, cica,se duce pina la spital iar dr. o trimite acasa precum ca inca nu este momentul si din cate mai stiu parca vroia sa faca si cezariana, deja mi-e mila de ea.
34 + mami super fericita de AMALIA ANDREEA