Mamici de septembrie octombrie 2008 (137)
Raspunsuri - Pagina 2
clau_geo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CD27 Multumim de capitol Asa este Laura, ieri am facut putina curatenie, nu-am spetit, a facut mai mult sotzu (dar probail m-am tot aplecat/ridicat si tot asa), apoi m-am gandit sa facem o plimbare prin parc sa ne relaxam si cred ca a fost prea mult pentru o singura zi. Am luat no spa aseara, am baut lichide si am stat intinsa pe stanga (cum stiam de la voi) si a trecut, dar ma cam speriasem, parca vroia sa iasa bebe, dar nu pe jos, ci asa prin burta, s-a speriat si sotzu, aveam 2 guguloaie mari pe burta, in dreapta si stanga, burta era ca un alien cu 2 capete 36s Mikul Robert Constantin http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/ |
hai ca esti tare CD
37 + weeks - Mami fericita de Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 4 zile ??? mai mult sau mai putin
angelynna82 spune:
Andy si eu am intepaturi uneori mai puternice impreuna cu o scurgere albicioasa ceva mai abundenta...din ce am inteles corpul nostru se pregateste de sosirea lui bb
34+ mai mult ca sigur Crina Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
nikolici spune:
AndyP...in leatura cu scurgerile cam grosutze....poate fi o mica ciupercutza...sa intrebi doctorul ce este de facut...si eu trec prin asa ceva si de abia am facut recoltare din col si sa vedem ce-mi da..pt ca o secretie alba alba am si eu...Este ceva normal se pare in ultima perioada a sarcinii.E mai nasol s afie o secreteie incolora..caci atunci se poate vorbi de scurgeri de lichid.
PUPU
Karina Alessia am 34 saptamani in balonul lu' mami NiKole
AMR 40
musettepink spune:
Angelinna merci mult de urari!!!!!!!!
Andy asa e normal pe ultima suta de metri ca secretia sa creasca in intensitate,atata vreme cat nu miroase urat nu ai nici o infectie!
Nerantula bafta la dr.!!!!!!!!
Am si eu o intrebare:ce fel de ceai trebuie sa bem de chimion sau de chimen?eu am intrebat la plafar si mi s-a zis ca nu e unul si acelasi si mi-a recomandat de chimion dar pe unele le-am auzit si cu chimen deci sunt in ceata?????????????
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 2s!
38+LUCA
AMR 10 ZILE
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andy.p Pe mine ma cam inteapa de ieri in zona salelor,si am si o scurgere destul de groasa,dar alba.Oare ce o fi?Voi ati patit? 37+bbelina laura si andy (07.04.2002) |
Mai, Laura, tu ai DPN pe 4 septembrie , am vazut in listuta. Pai ce sa insemne, tie nu ar trebui sa iti vina vremea sa nasti? De ce ai la semnatura 37+?
37+ LUCA
AMR 18 ZILE!!!
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
andy.p spune:
Evastii ca bb-lina mea iese tot micutza la eco ,asa ca dr a hotarat sa mai asteptam ,sa vedem ca tre sa ma intalnesc cu ea saptamana asta..sunt curioasa daca mai ajung la intalnire sau direct la cezariana ca nu prea simt bine .
musette nu e urat mirositoare doar alba si groasa.Eu stiam ca e acelasi lucru,ma interesez sa vad,legat de ceai.
nikolici,ange
37+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
musettepink spune:
andychiar daca e mai micuta bebelina daca ea e pregatita sa iasa acumm numai e nici un pericol,vezi ce zice dr,oricum mai ai putin pana pe 8
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 2s!
38+LUCA
AMR 10 ZILE
maryb spune:
buna dimineata !
ce fac fetele ? o sa revin printre voi acum ca tot am terminat cu serviciul si o sa fiu mai libera. sper sa ma reprimiti
ma bucur ca sunteti bine si sper sa fie asa pana la terminarea acestei odisei.
am o intrebare pentru cele care isi mai aduc aminte. Voi ati avut dureri de burta pe la 31 de saptamani ? eu am avut saptamana trecuta cam in fiecare zi, luam no-spa si trecea, dar de multe ori revenea durerea si trebuia sa iau inca un no-spa. Joi am fost la control si dr mi-a zis sa mai stau acasa sa ma odihnesc ca i se pare ca am colul cam scurt si sa apuc si eu 36 de saptamani macar. Acum imi este frica de o nastere prematura , dar cel mai sigur voi afla vineri cand merg la eco de trim 3 cat masoara colul si cum este.
azi trebuie sa ajung sa-mi iau si medicalul de dr de fam si sa-l duc la servici si asa nu am chef sa ies din casa, imi este frica sa mai fac ceva macar pana vineri cand o sa stiu sigur care e treaba. o sa vad eu cum fac.
va doresc o zi minunata tuturor.
maryb 31+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
AMR 9 sapt
andy.p spune:
Musette asa zic si eu ca acuma si daca se hotareste sa iasa e k.Mai oare ne lasa bb-eii sa nastem pe 8?Sau dr?
Tot legat de ceai mi-am amintit ca mie imi prepara mama de chimen.
37+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
angelynna82 spune:
Musette
Andy.p daca bblina vrea sa isi cunoasca familia mai repede nu stiu cum poti sa o opresti
34+ mai mult ca sigur Crina Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina