Mamici de septembrie octombrie 2008 (137)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Clau am vazut patutul tau , sa stii ca avem patuturi identice, e de la firma Bertoni doar ca al nostru e bleu.Noi nu l-am montat inca am zis ca il monteaza tati pana ne intoarcem din spital!
Si eu mi-as fi dorit un patut dinlemn dar acelasi motiv ca la tine lipsa de spatiu (avem doar 2 camere) ne-a determinat sa il luam pe asta!

Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

ce dragut , nu-mi vine sa cred
apropo de bani, eu cred ca voi da in jur de 1300 lei tinand cont de cum va iesii operatia si faptul ca imi recolteaza si celule stem

37 + weeks - Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem pe 8 septembrie cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 6 zile +/- cateva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Bitza, felicitari!!! Sa fie plin de noroc si sanatos tun. Asta da travaliu.

Fetelor prindeti curaj de la Bitza si mergeti pe natural.

Miruna 38+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Mai fetelor, voua vi se intampla sa va ia cu calduri....adica vreau sa spun ca sun momente cand imi vine sa-mi smulg si pielea dupa mine si ma ia cu transpiratii de nu mai pot, dar nu imi este rau, o fi de la tensiune???

34 + mami super fericita de AMALIA ANDREEA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kid2003

Va citesc incet-incet, sunt in urma cu doua capitole, promit sa recuperez si sa revin.
Maria e in continuare f f cuminte, papa si doarme. Nu am intrat in weekend ca am avut program organizatoric (nici nu credeam ca se poate face ceva asa devreme). Sambata am venit de la maternitate, intre doua alaptaturi am plecat sa facem niste cumparaturi ca am gasit frigiderul sexy rau, timp in care a ramas soacra sa o pazeasca pe Maria.
Duminica am iesit 3 ore in parc (fara Maria, nu am scos-o inca), doar cu Alex...Ne-am oprit la o terasa si am papat, deci daca imi zicea cineva ca ies la restaurant la 4 zile de la nastere ii radeam in nas...Dar daca am copil cuminte, de ce nu?
Alexandra e mai "demanding" acum, vrea cu mine, numai cu mine, ma sufoca. E calare pe mine cand ii dau sa suga lui bebe, deci problemutze am cu ea, nu cu cea mica.

Am pus poze in albumul comun, la numele meu, le gasiti dupa pozele cu camera, pe pagina 2 si 3 ale albumului meu. Sper sa va placa pitaca mea.

Ma duc sa citesc din urma si revin...

Aaah, am vazut un post de-al Nerantulei care ma intreba de ce le da bebeilor lapte praf in Elias...Pai prima si a doua zi de la cezariana e cam greu cu deplasarea la 3 ore (prima zi e exclus), bebe papa formula. Apoi laptele vine greu, mamicile nu se pricep, sfarcul nu e format, bebeii papa f f putin ( a mea sugea 10 ml in maternitate- cu proba suptului, acasa mananca 80-90), iar asistentele le dau completare Humana (30-40 ml). Iti dai seama ca daca alaptatul incepe la 9, te chinui cu bebe aproape o ora si asistenta ii da completare la 10, nu prea mai vrea sa pape la 12 cand e urmatorul alaptat. Maria papa bine de la san, oboseste, ii mai dau cu bibe laptic muls cu pompita (in completare) si doare 4 ore neintoarsa, nu se trezeste la 3 ore.

Ma duc sa citesc acum

bb2

ce tare esti Kid , ce mult mi-as dori sa fie si la mine la fel.
sa-ti traiasca galuscuta, e tare dulcica si are mult par (unii bebei nu au aproape deloc)

Doamne ajuta-ne sa ajungem pe 8 septembrie cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

AMR 6 zile +/- cateva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Muuh
Fetelor prindeti curaj de la Bitza si mergeti pe natural.

Miruna 38+ si Alexei (13.07.2006)

miruna de la mine pt incurajari. asa e fetelor, mergeti pe naturala!
klemi, si eu care credeam ca's paranormala

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

KLlemi

Mi se intampla mai mult decat de daca ma pot exprima asa....sa transpir rau....de ma intreb de ce oare ???
Mai ales ca in jurul meu oamenii nu simt caldura pe care o simt eu...
Cred ca este normal....sunt tot felul de schimbari in oraganism.
Sunt colega ta de suferinta.

Karina Alessia am 34 saptamani in balonul lu' mami NiKole
AMR 40

http://good-times.webshots.com/photo/2415370780103956310LGGljS

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Clau_geo, nu as vrea sa fac cezariana, cel putin nu una programata, as vrea sa se declanseze travaliul si numai daca pe loc intervine ceva, sa treaca doctorul la taietura. Mi-e frica de mor de naturala, dar asa simt eu ca vreau sa trec prin acest moment, daca si lui bebe ii e bine!

Codruta, bafta maxima azi la eco!!

Aly_c20, asteptam cu nerabdare vestile bune!

36+ AMR 26 zile!!

It's the final countdown !!!

iti tin pumnii sa iasa asa cum iti doresti tu

AMR 6 zile +/- cateva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Dyanira – mult success maine – sa fie totul asa cum iti doresti. Scoatem agitatele pt tine.

Anca – multi pupici si sa treaca colicii
Clau - vazut poze cu patut.Sa fie bebelina sanatoasa si sa se bucure de el.
Babytza, Raluca – multumesc frumos
Tzitziri – hai ca mai e putin si la tine. Acum mi-a indicat f. multa miscare pt ca bb e dezvoltat, sarcina se considera la termen si a zis ca o sa ma ajute mult la nastere cu cat fac mai multa miscare o sa ma ajute la nastere
Alexa_si_mami, Andy_p - multumim frumos – asteptam seara sa vina si tati sa ne scoata afara.
Kllemi – multi pupici. Recunosc ca ma apasa destul de deranjant pt bazin si ma doare rau spatele, dar sunt fericita ca e bebe bine. Intru si eu la categoría “calduri”.

38 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aly_c20

tocmai cand ma pregateam sa ies din casa am primit
mesaj de la bitza
"dupa un travaliu de 3 ore s-a nascut Lucas la 12.10, apgar 9, 52 cm, 3800 gr.E perfect! pupici tuturor, o mamica fericita!"

Merci tuturor pentru agitatie:))!
Dupa ce ma vede dr trimit sms!
pe toate!

37+ Sebi

http://md.lilypie.com/O77np3.png

vai Bitza ce veste buna ne-ai dat !!!!!!!!!

mii de felicitari, sa-ti traiasca Lucas, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!!!! recuperare grabnica Bitza si te asteptam cu detalii ale fericitului eveniment!!!!!

AMR 6 zile +/- cateva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gargaritza85

clau foarte frumos patutzul, intentionam sa il achizitionez si eu de cand am vazut link-ul pus de tine dar soatza a venit cu ideea sa facem unul la comanda, special pt bebelina.

maryb bine ai revenit
dya in caz ca bebe se hotaraste sa vina maine, iti urez de pe acum sa ai o nastere usoara si te astept numai cu vesti bune
Nerantula felicitari pt vestile bune de la eco!

32+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

pai cred ca solutia sooatei este si mai buna, sa-l stapaniti sanatosi pe cel comandat.

AMR 6 zile +/- cateva

Mergi la inceput