Mamici de septembrie octombrie 2008 (137)
Raspunsuri - Pagina 16
Raluca83 spune:
Fetelor,
cum se recolteaza secretie din col la o varsta asa inaintata a sarcinii? Tot sus pe masa? Doare?
Raluca
33+
tzitziri spune:
Denisa si mami de Alexa, multumim si voua de urari asa cum multumim tuturor care ne-ati facut urari!
Denisa...momentul ala il astept si eu..cand nu mai e de stat in pat si pot sa ma duc la plimbare..la 38 de saptamani zici?Eu ziceam ca daca ajung la 37....
35+
bebe David
Lucrusoare bebe David
kllemi spune:
RALUCAdeja 3500, esti super tare,cum mai rezisti????
34 + mami super fericita de AMALIA ANDREEA
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Raluca83 Fetelor, cum se recolteaza secretie din col la o varsta asa inaintata a sarcinii? Tot sus pe masa? Doare? Raluca 33+ |
Raluca depinde de cine recolteaza. Nu trebuie neaparat sa doara. Eu am fost acum 2 sapt si nu m-a durut deloc. Si da, tot pe masa...
Valentina 35 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
babytza spune:
Kllemi ma bucur ca ai reusit !!!
Valentina 35 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
clau_geo spune:
citat din mesajul lui dyanira Clau acum am citit ca si tu ai venit cu vesti bune de la eco!Felicitari! Nerantula felicitari si tie pt vesti poate reusesti sa nasti normal daca asa iti doresti! Tzitziri LA MULTI ANI! SI UN BEBE SANATOS, PAPACIOS SI LA TERMEN! Diana 39+ E chiar ultima suta de metri!!!! mamica fericita de ANDREI TUDOR AMR putin pana sa ne vedem minunea |
Mersi mult Diana
37 + weeks - Mami fericita de Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem pe 8 septembrie cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 6 zile +/- cateva
andy.p spune:
Denisa yupii gata cu statul in pat,bravo acum la plimbarici cu tine.Felivitari ptr vestile bune .
37+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
kllemi spune:
SCUZE am gresit persoana DENISA vroiam sa spun.......
RALUCA sa stii ca nu doare asa tare, adica depinde si de dr. pe mine una ma cam jenat putin drept sa spun, dar trece repede
34 + mami super fericita de AMALIA ANDREEA
clau_geo spune:
citat din mesajul lui anamihaela75 Fetelor, voi aflati asa multe lucruri despre sarcina si despre copilasii vostri....eu nu am mai facut ecograf din saptamana 32 iar control de 2 saptamani iar urmatoarea data cand voi vedea un doctor o sa fie cand o sa ajung la spital cu dureri sau ca mi s-a rupt apa,adica peste 12 zile dupa calculul medicului. Desi dr. mi-a spus intotdeauna ca totul decurge normal iar fetita mea este foarte bine, am asa o strangere de inima cand vad cate controale faceti voi si cate ecografii si ce bine sunteti puse in tema. Nu ma mai ingrijoreaza nici greutatea mea (+25 kg pana acum)..important e doar sa iasa bebe cum trebuie. Ce sa mai?! mi-e frica.......o sa nasc normal cu epidurala. asa as vrea eu, am inteles ca face minuni in privinta durerii. Tin pumnii la toate gravidutele. Sa le ajute Dumnezeu pe ele si pe copilasii lor sa treaca cu bine peste capitolul asta. Au mai ramas 12 zile pana vine Isabel Victoria |
stai linistita, daca medicul ti-a zis ca bb e bine nu trebuie sa te ingrijorezi, eu pana acum 2 saptamani mergeam lunar la medic (si am avut destule probleme insa daca a considerat ca asa e ok, nu m-a deranjat).
si mai ai un pic de rabdare ca vine bb si totul va fii bine.
37 + weeks - Mami fericita de Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem pe 8 septembrie cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 6 zile +/- cateva