Mamici de septembrie octombrie 2008 (137)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns symonne spune:

Felcitari Bitza pt bebe Lucas!primul puisor de Sept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Cum vad si eu camera bebicului lu Nerantula????...
eu acum cand am descoperit cum este cu pozele am ramas fara baterie si nu stiu unde este incarcatorul pt camera caci zugravim

Karina Alessia am 34 saptamani in balonul lu' mami NiKole
AMR 40

http://good-times.webshots.com/photo/2415370780103956310LGGljS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Ma duc sa caut cat avea Bitza...ca vad ca daca socotim dupa UM din lista depasise termenul de vreo doua saptamani

Pai cum asa? Eu stiu ca avea DPN ori pe 2 ori pe 3 septembrie! Deci...cum sa depaseasca termenul?! Deloc!

37+ LUCA

AMR 18 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

tziri! nastere usoara si multa sanatate!
claudina bine ati venit acasa ce falcos frumos!
clau, ma bucur ca sunteti bine. sper ca de acum in colo sa fi mai relaxata:) frumos patutul!
diana, nerantula ma bucur ca sunteti bine:) dia, multa bafta miine!
mamicutzelor, anca si boo, multa rabdare si nervi de otel sa fie sanatosi puiutii, asta e tot ce conteaza.
kid,ce bine de voi cu copil asa cuminte :) cit e de frumoasa maria! are si cu cine sa semene, nici mami si nici surioara nu sunt mai prejos:)

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Ma duc sa caut cat avea Bitza...ca vad ca daca socotim dupa UM din lista depasise termenul de vreo doua saptamani

Pai cum asa? Eu stiu ca avea DPN ori pe 2 ori pe 3 septembrie! Deci...cum sa depaseasca termenul?! Deloc!

37+ LUCA

AMR 18 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Da, Eva,dar ii calculam pe calendar de la data UM inainte, nu de la DPN inapoi....am tras concluzia dintr-o semnatura mai veche ca ar fi 39s si 5 z...asa am trecut in listuta.
Iar UM e 12.11.2007...deci trebuia sa fi nascut deja dupa ala

35+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

BINE AI VENIT PE LUME LUCAS

BITZA - refacere rapida si sa veniti sanatosi acasa.

Tzitziri - LA MULTI ANI!! Numai bucurii, sanatate si nastere usoara

Nu v-am citit inca, doar prima pg si am vazut ca a venit pe lume primul bobocel de septembrie si ca avem o sarbatorita.
Azi am fost la dr si bebe are 3500 g, dar mai sta - inca nu vrea sa vina la mamica lui.
De azi trebuie sa fac multa multa miscare. Gata cu statul la pat. .Dr-ul m-a asigurat ca am timp sa ajung la spital de acasa, sa nu-mi fac griji si ca, chiar de se intampla de 3 dimineata sa-l sun si vine la spital.
Azi am facut 38 sapt dar nu stiu sa schimb semnatura. Sper sa reusesc. Daca poate sa-mi zica cineva cum..

Va citesc din urma si revin.

37 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisa.g

BINE AI VENIT PE LUME LUCAS

BITZA - refacere rapida si sa veniti sanatosi acasa.

Tzitziri - LA MULTI ANI!! Numai bucurii, sanatate si nastere usoara

Nu v-am citit inca, doar prima pg si am vazut ca a venit pe lume primul bobocel de septembrie si ca avem o sarbatorita.
Azi am fost la dr si bebe are 3500 g, dar mai sta - inca nu vrea sa vina la mamica lui.
De azi trebuie sa fac multa multa miscare. Gata cu statul la pat. .Dr-ul m-a asigurat ca am timp sa ajung la spital de acasa, sa nu-mi fac griji si ca, chiar de se intampla de 3 dimineata sa-l sun si vine la spital.
Azi am facut 38 sapt dar nu stiu sa schimb semnatura. Sper sa reusesc. Daca poate sa-mi zica cineva cum..

Va citesc din urma si revin.

37 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Intri in profil personal si dupa obtiuni profil si apesi pe plus. Iti deschide o fereastra de unde poti schimba semnatura

Raluca

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

gata am reusit

34 + mami super fericita de AMALIA ANDREEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Denisa intra la contul tau si da pe plusul rosu de la optiuni profil. Se deschide ce ai tu scris la semnatura si poti modifica nr de saptamani.

Valentina 35 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Felicitari Bitza pentru bebe grasun! Sa fie norocos si sanatos!

Multumim fetele pentru aprecieri!

Eva, da, v-am mai vorbit eu de salteluta minune, o inventie belgiana, mie mi se pare f desteapta. Am avut si la Alexandra la fel si ne-a fost f utila. Este umpluta cu bobite de polistiren si data trecuta am folosit-o pana pe la 6 luni, cand a stat bebe in fund. uite un link (scoate spatiile) http://www. b e b e l u s u ltau . ro/subcat.php?categorie=Articole%20pentru%20baie&marca=Deltadiffusion

Acum nu am gasit-o pe bebelusultau...nu era ape stoc. Dar am cumparat-o din Miniblu (mai scumpa un pic). E super, bebe pluteste acolo fericit si pot sa o spal si singura.
Diseara va fi a doua baie a Mariei. Aseara am fost franta si nu am mai spalat-o...dar diseara nu mai scapa

Anca, si Maria plange la baie...mie mi se pare ciudat, depinde de la copil la copil. Sora-sa nu plangea deloc in baita, era singurul loc unde nu a plans niciodata. Dar asta plange, si plange si la schimbat. Astea sun singurele ocazii cand ii aud glasul...cand ii e foame, doar se vaita usor. Am pus si noi cercelusi. Pentru mamicile de fetite: cercelusii trebuie tinuti de cu o seara inainte intr-o vata imbibata cu alcool de 70 de grade, in cutiuta de bijuterii. Asa se evita infectiile la urechiuse.

Boo, ce super ca ai slabit asa de repede! Eu nu am curaj inca sa ma urc pe cantar.

bb2

Mergi la inceput