CRESA TITAN IV pareri actuale , experiente proprii
Raspunsuri - Pagina 3
crialex06 spune:
Andrufl,baietelul tau acum e deja marisor,stie mai multe si intelege aproape tot...eu sunt sigura ca va fi bine si se va acomoda imediat,mai ales ca voi mai aveti experienta.![]()
Astazi cum l-ai lasat,program normal sau pana la pranz?
In legatura cu iesitul afara,asistenta de la grupa baietelului meu(grupa 3)mi-a spus ca,daca temperatura trece de 19-20 grade si nu e vant afara si nu ploua,ii scoate cel putin o jumatate de ora in curte.
Si vad ca deja a inceput sa se incalzeasca afara.
Andrufl,daca nu sunt indiscreta,ai putea sa-mi spui de ce ati schimbat cresa?
andrufl spune:
Ieri am plecat intr-un suflet de la munca sa-l iau pe Christian. Cand am ajuns acolo, cativa copii plecau, iar el era in usa. Cum m-a vazut, mi-a spus pe un ton super-vesel "mai venim si maine aici". M-a blocat total. Era intr-o fericire fantastica. Mi-a povestit ca "au avut si muzica", ca a mancat si a dormit mult. Nu va inchipuiti ce fericire a fost pe mine sa-l vad in prima zi de "gradi noua" asa. Inainte sa plecam s-a dus si in clasa lui si in cea de langa sa spune "Saru'mana. Mai vin si maine". Nu-mi venea sa cred. Cand am plecat am ramas si ne-am jucat putin in curte...
Aici nu poate fi decat meritul domanelor de acolo, care am observat ca au tonusul foarte ridicat, ceea ce le creaza si lor o alta dispozitie.
L-am mutat de la cresa cealalta pt ca e mult mai aproape de casa. Si acolo personalul a fost bun, mai ales doua dintre infirmiere, pt care am un respect deosebit. Christian le-a iubit din prima zi. L-as fi dus direct la gradinita, dar nu-l primeste din cauza varstei.
crialex06 spune:
Andrufl,ma bucur sa aud ca micutul tau a fost atat de incantat...si ai dreptate,asta se datoreaza numai doamnelor.
Si la grupa noastra sunt numai doamne tinere,mereu vesele,bine-dispuse,si am vazut ca si copiii le iubesc...eu,una,sunt linistita sa stiu ca piticul meu e pe maini bune.
Ce nu imi place este ca de ieri am vazut pe masa Nurofen,Eferalgan,asta inseamna ca sunt primiti si copiii raciti.
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andrufl Ieri am plecat intr-un suflet de la munca sa-l iau pe Christian. Cand am ajuns acolo, cativa copii plecau, iar el era in usa. Cum m-a vazut, mi-a spus pe un ton super-vesel "mai venim si maine aici". M-a blocat total. Era intr-o fericire fantastica. Mi-a povestit ca "au avut si muzica", ca a mancat si a dormit mult. Nu va inchipuiti ce fericire a fost pe mine sa-l vad in prima zi de "gradi noua" asa. Inainte sa plecam s-a dus si in clasa lui si in cea de langa sa spune "Saru'mana. Mai vin si maine". Nu-mi venea sa cred. Cand am plecat am ramas si ne-am jucat putin in curte... Aici nu poate fi decat meritul domanelor de acolo, care am observat ca au tonusul foarte ridicat, ceea ce le creaza si lor o alta dispozitie. L-am mutat de la cresa cealalta pt ca e mult mai aproape de casa. Si acolo personalul a fost bun, mai ales doua dintre infirmiere, pt care am un respect deosebit. Christian le-a iubit din prima zi. L-as fi dus direct la gradinita, dar nu-l primeste din cauza varstei. O mamica implinita. |
Dupa cum scriam la inceputul topicului ..si baietelul meu este in grupa 2 la parter...
si ieri mi la luat salvarea si mi la dus in urgenta la VICTOR BABES cu ENTEROCOLITA ...
Eu suspectez ca a fost luata de la cresa ...asa ca MARE MARE ATENTIE ...sa nu o luati si voi ...
desi am intrebat ..se pare ca educatoarele neaga ca ar mai fi vreun copilas cu enterocolita ...dar nu le cred ..
LIDIA
de
Izabella-Cleopatra si
Stefan-Eduard (21.08.2006)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera Izabella
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan
andrufl spune:
| citat din mesajul lui mamidestefan Dupa cum scriam la inceputul topicului ..si baietelul meu este in grupa 2 la parter... si ieri mi la luat salvarea si mi la dus in urgenta la VICTOR BABES cu ENTEROCOLITA ... Eu suspectez ca a fost luata de la cresa ...asa ca MARE MARE ATENTIE ...sa nu o luati si voi ... desi am intrebat ..se pare ca educatoarele neaga ca ar mai fi vreun copilas cu enterocolita ...dar nu le cred .. LIDIA de Izabella-Cleopatra si Stefan-Eduard (21.08.2006)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori! www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera Izabella www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan |
Imi pare rau sa aud asta. Noi chiar nu avem probleme si sper sa nu avem nici de acum in colo. Luni, cand a inceput aici, Christian era putin stricat la stomac, iar acum nu mai are nimic. Eu sunt foarte multumita. E nesperat de bine. Pleaca fericit in fiecare dimineata, ceea ce nu se intampla inainte, iar cand intra in casa ma pune sa-i pun muzica, canta si danseaza. Pana acum, cand vroiam sa pun muzica, incepea sa tipe s-o opresc. Intr-o saptamana, s-a schimbat tare de tot, si asta in bine. Nu mai e obosit, nu mai pica lat la 7 seara. Acum se face 9 si nu vrea sa se culce. E vesel si plin de viata, asa cum ar fi trebuit sa fie mereu.
Doar vineri era zgariat pe fata. Mi-a spus ca l-a zgariat o fetita. Inca nu stie cum ii cheama pe toti copiii. Dar nu pot sa fiu absurda sa le reprosez ceva celor de acolo.
Cum se simte micitul? Sa va faceti repede bine. Azi l-ai dus la gradi?
crialex06 spune:
Si Cris al meu s-a acomodat tare bine,nici nu-mi vine sa cred,la cate citisem si auzisem despre alti copii.
El abia sta sa-l schimb dimineata,vrea sa intre la "opii",iar dupa-amiaza,cand se duce tati sa il ia,nici nu vrea sa iasa din clasa.![]()
andrufl spune:
Ieri cand l-am luat pe Christian, nici nu s-a uitat la mine. Pana acum, imi sarea in brate, ne pupam si iesea pe hol sa plecam. De data asta, m-a ignorat total. Nu-mi venea sa cred. L-am intrebat atunci daca nu vrea sa ramana de tot acolo, si mi-a spus cu jumatate de gura ca nu. Dar nu era foarte convins.
Dmineata nu stie cum sa fuga mai repede in clasa.
"mamidestefan", cum va simtiti? Sper ca e mai bine.
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui andrufl Ieri cand l-am luat pe Christian, nici nu s-a uitat la mine. Pana acum, imi sarea in brate, ne pupam si iesea pe hol sa plecam. De data asta, m-a ignorat total. Nu-mi venea sa cred. L-am intrebat atunci daca nu vrea sa ramana de tot acolo, si mi-a spus cu jumatate de gura ca nu. Dar nu era foarte convins. Dmineata nu stie cum sa fuga mai repede in clasa. "mamidestefan", cum va simtiti? Sper ca e mai bine. O mamica implinita. |
noi vom renunta la cresa ..
in spital ...in salonul unde a stat Stefan ...erau inca doi copilasi care in decurs de o luna au recidivat cu o forma de enterocolita destul de severa ...luata tot din gradinita ...asa ca noi nu vrem sa ne asumam riscul asta.
Stefan a slabit un kilogram in spital ...
in primele 2 zile dupa ce a venit din spital a mincat foarte putin ..gen un sticks..o lingurita de orez ...ceai de menta ..si lapte fara lactoza.
acum a inceput sa mai accepte cite ceva ..dar destul de greu ...
scaunele sunt destul de la limita ..
asa ca probabil ca regimul va mai dura cel putin 2 saptamini ..ca sa nu avem surprize neplacute.
Vestea buna e ca coprocultura a iesit ok ...deci nu e o forma de enterocolita bacteriana..care este mult mai grava ..
si mai greu de stapinit.
Cam atit despre noi.
LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera Izabella
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan
crialex06 spune:
Lidia,imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin asta,si imi pare rau ca va trebui sa renuntati la cresa,dar sunt sigura ca tu stii ce e mai bine pt puiutul tau.
Va doresc multa,multa sanatate.
andrufl spune:
Imi pare rau de voi. Va doresc sanatate multa si numai bine.
Noua ne merge excelent. Azi am aflat ca s-a marit taxa pe zi, la 7,5 lei. Intr-un fel e bine, pt ca asa pot sa inteleaga ceva din bani si obligatoriu o sa fie si papa mai buna. Intrebau daca suntem de acord. Normal ca da. Pt 40 lei in plus pe luna. Cu fondul clasei nu as fi fost de acord, dar asa....