CRESA TITAN IV pareri actuale , experiente proprii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crialex06 spune:

De ieri am inceput si noi cresa,suntem la grupa 3,la parter.
Pana acum,sunt destul de multumita...doamna de dimineata,Violeta,este o scumpa,a vorbit foarte frumos cu noi,si cand am sunat sa vad ce face puiul meu mi-a spus absolut tot ce a facut,cat a mancat,cu cine s-a jucat,de cate ori l-a schimbat...este o doamna in adevaratul sens al cuvintului.
In schimb,doamna de dupa-amiaza(nu stiu cum o cheama)e total diferita: mi l-a adus pe Cris si a intrat in clasa fara sa scoata nici un cuvant.
Ce ma bucura este faptul ca piticul meu s-a acomodat foarte bine,nu a plans deloc nici ieri si nici azi,ba mai mult,abia a stat sa-l schimb,abia astepta sa intre la copii.
Sper sa fie bine in continuare.

Lidia,voi ce mai faceti?Sunteti bine?
Cum s-a acomodat Stefan?

Numai bine si sanatate multa tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrufl spune:

Buna, fetelor!
Am vazut ca aveti puiutii la Titan IV. Cum deja au inceput cresele, ce impresii aveti? Luni o sa mergem si noi acolo. L-am mutat de la o alta cresa, si chiar as vrea sa stiu cum e.
Cum fiecare casa are obiceiurile ei, ce ar trebui sa-i dau la el? Stiu ca sunt doua grupe de copii 2-3 ani. Cum sunt doamnele de acolo?
Ajutati-ma!

Mergi la inceput

La noi asta e a patra zi,asa ca nu pot sa-ti spun prea multe...dar,din ce am vazut pana acum,cresa este destul de ok,pare curata,ingrijita,dar mie mi se pare ca sunt cam putine jucarii pt pitici.
La grupa baietelului meu sunt copii cu varste intre 1,5 ani si 2,7 ani,iar ingrijitoarele sunt destul de atente cu ei,in fiecare dimineata le vad cu copiii in jurul lor si cu cate un pitic mai plangacios in brate,si sunt mereu curati si schimbati.
De dus nu iti cere sa duci nimic,decat daca vrei...daca nu,iti dau hainute de acolo,chiar si sosete si chilotei.
Ah,tu poti sa duci biberonul sau canita de apa a copilului,si o paturica sau o jucarie de plus cu care sa doarma la pranz.

Alte detalii nu imi mai vin in minte acum,dar daca mai ai intrebari,si pot sa iti raspund,o voi face cu placere.

Sanatate multa si sa va acomodati cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fenciuc spune:

Buna fetele,

si eu am avut baietelul la Cresa Titan IV, la fel ca si prietena mea care scrie sub pseudonimul Oprietena.Copilasii nostrii au fost colegi de grupa! Am fost foarte multumita de cum a fost ingrijit baietelul meu, dar nu numai atat. Doamnele de acolo se ocupa si de educatia lor! Am o parere foarte buna, si o recomand in continuare.Trebuie doar sa aveti rabdare, mai ales in perioada de acomodare, care poate dura pana la 1 luna si jumatate.

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Multumesc pt raspuns. O sa vad luni cum e. Chiar daca avem experienta deja, tot am emotii pt prima zi la "gradi" noua si tot imi pun o mie de intrebari.
Ma bucur ca s-a adaptat deja baietelul tau. E un lucru bun. Inseamna ca o sa fie din ce in ce mai usor. Eu nu credeam ca o sa-l vad pe Christian ca o sa intre singur in clasa. Deja de anul trecut, ne pupa, ne ia in brate si pleaca.

Mergi la inceput

Ieri dupa-amiaza am primit primul desen al baietelului meu facut la cresa...a fost o surpriza pt mine,chiar nu ma asteptam.
In rest,suntem bine,desi avem nasucul putin infundat.

Andrufl,poate intri luni sa ne spui la ce grupa sunteti.

Pupici si multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

putin off topic, la cresa s-a desfiintat sala de sport. am inteles ca au fost foarte multe cereri, si au transformat-o in grupa...
tare rau imi pare, aveau si ei dimineata un spatiu cu casute, balansoare, unde se mai jucau... acum, nu-i mai scoate din clasa, a venit si vremea rece, si nu mai ies nici afara...

Mergi la inceput

Ieri ploua si am plecat la plimbare cu masina. L-am dus pe Christian sa-i arat cresa p-afara. Am zis ca-i bine sa stie la ce sa se astepte. Si asa isi pune o mie de intrebari. Zilele astea ne-a lasat blocati: "Dar au si paturi la gradi noua? Si eu unde dorm? In curte?" Ce poate sa-i treaca prin cap unui copil de 2 anu si jumatate.
Cum spuneam, am ajuns la cresa. A fost super incantat cand a vazut curtea imensa si jucariile de acolo. E asa de nerabdator sa mearga...O iau ca pe un semn bun. Si asa am niste emotii groaznice. Mi-e frica sa nu fie dezamagit cand o sa vada ca nu iese in curte.
Sa-mi tineti pumnii/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

da, daca e frig nu-i scoate.

dar poti sta tu cu el in curte, daca ai timp dimineata, sau dupa-amiaza cand il iei. nu e interzis. omida de la intrare, casutele, erau la sala de sport... , mai erau si o sumedenie de balansoare...

Mergi la inceput

Gata. A venit si ziua sa mergem la "gradi noua". Am avut emotii mari pt ca dimineata nu mai vroia. Dar, atunci cand am ajuns acolo, spre surprinderea mea, a intrat direct in clasa, fara sa se uite la mine. Ii uitasem dosarul acasa, asa ca m-am intors. Era pe scaunel. D-na asistenta mi-a parut o fire blanda. Mi-a spus ca-si mai aduce aminte din cand in cand, dar ca e bine. A ramas sa sun pe la 11.30.
Suntem la grupa 2.

Mergi la inceput