CRESA TITAN IV pareri actuale , experiente proprii

CRESA TITAN IV pareri actuale , experiente proprii | Autor: mamidestefan

Link direct la acest mesaj

Azi e prima zi la CRESA TITAN IV din sector 3.
Mi-am lasat puiul cu inima tare strinsa acolo de dimineata..iar acum stau "ca pe spini" sperind ca "totul va fi bine" (cum zice taica-sau)..

Mai este cineva cu experienta la aceasta cresa ...sau care trece prin aceleasi emotii ca mine ?

Mi-ar fi de mare ajutor experienta altor mamici..si poate ceva informatii despre copilasii care au fost sau sunt la aceasta cresa.

Va astept cu pareri!

LIDIA (36w+)cu si Stefan-Eduard (21.08.2006)/...
AMR 4 ZILE!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera fetitei
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Lidia ne vedem iarasi.
Coencidenta, tot la Titan 4 a fost si Inisa. La ce grupa sunteti?
Parerea mea o sti, super multumita de absolut tot. Sunt sigura ca va fi bine.

Va uram multa bafta si distractie placuta la pitic

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">Concurs DANONINO lau1 si lau2

Laureta bb2 - 37+ si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

Noi regretam tare mai mult ca am terminat cresa (Titan iv)- a fost la gr 9-sugari in primul an si apoi la gr X-2 ani, din 15 sept va merge la gradi. Eu am fost foarte multumita din toate punctele de vedere, iar copilul a evoluat foarte bine. Trebuie sa ai incredere, stiu ca e greu, mai ales pana se acomodeaza, stiu ca mergi la servici cu inima stransa dar trebuie sa ai rabdare si cum spuneam incredere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui laureta

Lidia ne vedem iarasi.
Coencidenta, tot la Titan 4 a fost si Inisa. La ce grupa sunteti?
Parerea mea o sti, super multumita de absolut tot. Sunt sigura ca va fi bine.

Va uram multa bafta si distractie placuta la pitic

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">Concurs DANONINO lau1 si lau2

Laureta bb2 - 37+ si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Multumim mult
Noi suntem la grupa 2 ..la parter.

Se pare ca ieri a fost OK ...i-a placut la "popii" (copii) ..asa cum spune el...chiar vroia sa mearga inapoi.cind ne-am dus sa il luam...dar azi de dimineata a cam plins ..erau si alti copii care plingeau ..si o fi si asta de vina...dar se pare ca s-a cam dus entuziasmul lui.
Asa ca inca o zi cu emotii ...poate chiar mai mari decit ieri.
Dar rezistam eroic..

AMR 3 ZILE!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera fetitei
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

sunt offtopic dar nu m am rabdat sa nu scriu, nu stiam de ce nu mai apari la superdieta de foarte mult timp ...

mamidestefan - bine ai revenit pe forum si iti doresc o nastere usoara si adaptare cat mai rapida la cresa.

Sunt convinsa ca veti trece rapid si peste faza asta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mercedes

sunt offtopic dar nu m am rabdat sa nu scriu, nu stiam de ce nu mai apari la superdieta de foarte mult timp ...

mamidestefan - bine ai revenit pe forum si iti doresc o nastere usoara si adaptare cat mai rapida la cresa.

Sunt convinsa ca veti trece rapid si peste faza asta.

Multumesc mult! Bine v-am regasit!

Revin eu si pe la SUPERDIETA ...mai spre primavara

AMR 3 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crialex06 spune:

Mamidestefan,si eu vreau sa-mi inscriu baietelul la aceeasi cresa...te rog din suflet sa-mi spui si mie ce parere ai despre doamna directoare si despre personalul de acolo.
Ma intereseaza sa stiu daca ar trebui sa ma duc cu vreo atentie,si cam in ce ar consta aceasta...adica,un parfum si un buchet de flori crezi ca ar fi bine?
Nu am pe cine altcineva sa intreb,si chiar nu vreau sa ma pun singura intr-o situatie penibila.

Multumesc mult si toate cele bune.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crialex06

Mamidestefan,si eu vreau sa-mi inscriu baietelul la aceeasi cresa...te rog din suflet sa-mi spui si mie ce parere ai despre doamna directoare si despre personalul de acolo.
Ma intereseaza sa stiu daca ar trebui sa ma duc cu vreo atentie,si cam in ce ar consta aceasta...adica,un parfum si un buchet de flori crezi ca ar fi bine?
Nu am pe cine altcineva sa intreb,si chiar nu vreau sa ma pun singura intr-o situatie penibila.

Multumesc mult si toate cele bune.

Sincera sa fiu ..la noi inscrierea a fost in ziua oficiala ...parca 1 iulie..daca mi-aduc bine aminte ..atunci a stat sotul toata noaptea acolo ..si am prins un loc...asa ca nu a fost cazul de "atentii".
Personal nu am cunoscut-o pe d-na directoare..si chiar nu stiu cum se procedeaza ..sa te inscrii pe parcursul anului.

Despre noi ..de vineri Stefan e racit..usor ..e adevarat ..dar inca stam acasa..sper sa se amelioreze si sa incepem din nou acomodarea..
poate chiar de miine!

LIDIA (37w+)cu si Stefan-Eduard (21.08.2006)/...
Gata cu emotiile...suntem la termen!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crialex06 spune:

Mamidestefan,multumesc mult pentru raspuns.
Am fost astazi la cresa,dar nu am putut sa vorbesc cu directoarea,era ocupata,asa ca m-a primit asistenta sefa.
Mi-a spus ca momentan nu mai sunt locuri,dar ca pot sa trec vineri sa mai intreb,ca sunt multi copii care pleaca la gradi.
Sper sa avem noroc.

Stiu ca in mod normal inscrierile se fac in perioada stabilita de fiecare cresa,dar noi in vara nici nu ne gandeam la asa ceva...acum situatia ne obliga sa facem pasul asta,desi parca mi se rupe sufletul numai cand ma gandesc.

Inca o data,multumesc si sanatate multa puiului tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

noi suntem la grupa 4, si avem deja un an si mai bine de jumatate de cresa, am fost intai la sugari. si vom creste... si tare rau imi pare ca vom pleca. dar la fel, nu am de ce sa ma plang!

noi ne-am inscris in timpul anului. pur si simplu aveau locuri, ne-a dat fisa, si gata. n-am dat nimic, si ma bucur ca mai sunt oameni care nu cer.

Mergi la inceput

Revin cu noutati despre noi.
Dar in primul rind multumesc fetelor care au contribuit cu pareri si experiente..pe mine m-au mai imbarbatat..si chiar aveam nevoie ..mai ales ca sunt si ..

Dupa 4 zile saptamina trecuta ..si 2 zile saptamina asta ..se pare ca puiul meu incepe sa se acomodeze ..ceea ce ma mai linisteste si pe mine ...ca mi-am facut atitea griji..
Se pare ca dimineata inca mai plinge citeva minute ..dupa ce tati il lasa cu copilasii..dar isi revine repede..si nu o tine intr-un show ..cum fac alti copilasi. Sunt zile in care maninca destul de bine ...sunt zile cind maninca destul de putin. Problema este somnul..daca nu reuseste sa doarma macar o ora ..seara e foarte obosit si agitat..si se rasfata foarte tare ..vrea doar cu mami..doar de la mami..etc...
Dar suntem pe drumul cel bun...sper eu .

Va si astept si alte pareri..experiente!

LIDIA (37w+)cu Izabella - Cleopatra si Stefan-Eduard (21.08.2006)/...

Mergi la inceput