Clasa a II a (2008-2009) partea I
Raspunsuri - Pagina 2
preda_vicky spune:
Filofteia, la after a facut temele de vacanta, le-a terminat si acum au diverse activitati, joaca diverse jocuri, merg in parc, la muzee. Acasa oricum nu mai aveam cu cine sa-l las, acolo are copii, se joaca, mananca, dorm la pranz, are un program, el se simte bine acolo si-i place tare mult.
http://community.webshots.com/user/viki39
anamaria spune:
salutare mamici de pici de-a doua! 
revin si eu dupa un week-end prelungit la mare
- am avut o nunta la mamaia (un var de-al sotului) si am profitat de ocazie sa mai stam 4 zile la mare! a fost super, aseara cand ne-am intors barbata-meu zicea ca ar tb sa mergem macar 2 we/ luna la mare
(eu sunt mai mult decat de acord, desi nu stiu cine mai plateste rata la apartament in cazu' asta?!
)
copiii au fost super incantati, apa era calda si limpede cum n-a fost in concediu... s-au balacit pe cinste!!!
bogdan deja e foarte ingrijorat: 'anu' asta am fost de 2 ori la mare... la anu' de cate ori venim???' 
cu scoala m-am hotarat sa astept pana dupa sedinta cu parintii, nu cumpar nimic inainte, nici macar uniforma. lectiile de vara nu le-am terminat inca, dar sper saptamana asta sa scapam de grija!!! cu cititul merge binisor, daca e vorba de orice altceva in afara de cartea aia de la premii 
eu m-am hotarat sa ii duc in continuare la innot, de la 1 sau la 15 septembrie - depinde cand se va redeschide bazinul.
pupici cu lipici... 
Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
gabib spune:
Filofteia,
Nici Alexandra nu citeste mai mult de o pagina pe zi. Din Fram nu a reusit sa citeasca decat vreo 3 capitole si nu cred ca va mai avansa, pentru ca mai are de scris rezumatul - pentru cat a citit.
Oricum, mie Fram mi s-a parut o lectura greoaie pentru clasa I.
La citit, Alexandra se poticneste la cuvintele mai lungi de 4 silabe. Sunt sigura ca in timp va trece si peste asta.
Chiar daca nu a facut toata tema de vacanta, eu sunt multumita ca si-a dat silinta. Vacanta e totusi pentru odihna si relaxare.
Clasa I a fost totusi un an greu; Alexandra a mers la semiinternat si a fost destul de greu cu acomodarea.
Sper ca in clasa aII-a sa se descurce mai bine.
rasfatzata spune:
In legatura cu uniforma (are un trening) de culoarea visinie,pantalon scurt si lung si doua tricouri aci nefiind frig nicipe timp de iarna ,sunt comode si ea nu a crescut atat de mare incat sa nu-i fie bune.
Ma gandesc la uniformele noastre cat de incomode sunt si cat de greu e pt un copil in pauza sa se joace .
Aici toti copiii sunt imbracati la fel depinde de scoala,cealalta are de culoare albastru- verde,normal ca mai vin copiiimbracati si in haine de strada dar nu e nimic nu sunt certati mai ales ca la cei mici le mai permite sa vina si cu o jucarie...
In vedere cu rechizitele sa va spun ce trebuie cumparat unui copil de clasa a doua:
-un pachet de 500 de foi A4
-un caiet de linii
-6 creioane nr HB2
-6 radiere
_3 ascutitooare de metal
-2pixuri albastre si 2 rosii
-o cutie de creioane cerate
-ocutie de carioci subtirisi una groase
-o cutie de creioane colorade in nr de18
-4batoane de lipici
-ofoarfeca cu vf rotund
-un penar
-o pensula nr10
-un liniar de 30cm
-2 buc de carton colorat
-6coperti de tip plic
-o coperta cu 2 inele(pt foile libere)
-o cutie pt arhivat lucrarile
toate acestea sunt cumparate de la librarie si m-a costat in jur de 50 de euro(specific ca reghizitele trebuie cumparate de o anumita marca )
in fine ce ar mai trebui de cumparat ar fi unele carti ne vor spune cand se incepe scoala....
mmi spune:
Si noi mergem, in cele doua zile pe saptamana in care avem sport, in trening. Copii se simt super bine imbracati asa. In restul zilelor nu avem uniforma, dar un fel de uniforma sunt blugii, in care vin si baietii si fetitele.
Auzisem la un moment dat ca de anul acesta vor fi trei ore de educatie fizica. Oare este adevarat sau era doar o idee?
Cu drag, Mihaela, mami lu' Mihaita (13.10.2000)
anamaria spune:
filofteia - cu innotul vezi ca ti-am raspuns la subiectul cu "Argesencele" ![]()
mie mi-ar place sa aiba 3 ore de sport/ saptamana... dar de auzit habar n-am, nu stiu nimic !
Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
mira2find spune:
Buna ziua! Ne primiti si pe noi in club?
Fetita mea se numeste Ileana si, in scurt timp, va intra in clasa aIIa, la Scoala 10 din Bucuresti.
Teme de vacanta avem si noi o multime si inca nu le-am terminat pt ca am fost plecati mai mult. Partea buna este ca nu si-a pierdut indemanarea si se descurca la rezolvari, insa, din cauza cantitatii, se plictiseste repede.
Cu cititul stam bine zic eu. Nu a primit o sarcina clara in privinta asta, dar ea citeste povestioare scurte, fragmente ce o intereseaza din enciclopedii. M-a uimit din cale-afara sa citesc pe-aici ca unii copii au avut de facut rezumat la ce au citit in vacanta. Mi se pare o cerinta exagerata pt clasa I!
Numai bine!
simonaflo spune:
Buna tuturor
Si noi avem teme pt vacanta si nu le-am terminat la Abecedar 10 lecturi din cartea Lecturile copilariei pt cls 1 de scris in caiet personajele din fiecare si la matem ce mai au din culegeri nefacute din clasa .
Cu cititul si-a dat drumul sunt multumita dar la matem mai avem de lucru un pic.
Multa sanatate tuturor si un an frumos
Simona si Oana