Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (45)
Raspunsuri - Pagina 19
RalucaAlexa spune:
asparagus - felicitri pt flacau!! sa fie sanatos!!
Acu mai in gluma mai in serios - pe unde or umbla fetele astea - Selene, Daiopri, nici cristinele n-au dat nici un semn ieri...
21+ cu
Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
roxanaz spune:
Albinutz e frumoasa rochia, sper sa o gasesti in mall (nu de alta dar anglia nu-i in UE..
)
Ioanara bine ai revenit din concediu. unde ati fost?
RalucaAlexa, asta ca sa nu te mai plangi ca nu misca deloc piticu
(lasa tu redds la maternitate, vrei sa imbeti copilu din prima?
)
Asparagus sa va traiasca baiatul sa fie sanatos! imi pare tare bine ca e totul ok! te trec acum in listuta.
Alina spor la shopping!
Andre_ea succes la eco azi!
dalma spune:
Va multumesc pentru gandurile bune
Da eram stresata rau de tot, sincer nici n-am indraznit sa ma uit la haine de bebe, nici sa ma bucur de burtica de teama sa nu ma atasez si mai tare ( daca asta e posibil) si nu stiu cum as fi rezistat...
In 10 septem avem 4D, despre care dr zice ca e foarte important sa facem si apoi cred ca putem sa ne linistim "complet" + speram sa ne arate si ce are intre picioare ca la ultima eco de cate ori se intorcea cu fata strangea picioarele ![]()
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev038prs.png
RalucaAlexa spune:
Da domle, il imbat din prima :))) Sa invete de mic ca viata-i grea :))))
Ca sa nu mai discutam ca din batrani se povesteste ca berea face bine la lactatie :)))))))))
21+ cu
Matei Teodor
andre_ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxanaz Albinutz e frumoasa rochia, sper sa o gasesti in mall (nu de alta dar anglia nu-i in UE.. |
Cum sa nu fie? Este.
Andre_ea succes la eco azi! |
Merci!
Baga-ma si pe mine in seama cu intrebarea cu gradi. Chiar ma intereseaza parerile voastre.
Eu nu l-am dus pe Tudor pana acum, dar l-as duce pana in decembrie si cand se naste bb nu l-as mai duce. Una lume zice ca mai mult zapacesc copilul asa. Nu stiu ce sa fac. So, pareri?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
21+Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani
andre_ea spune:
| citat din mesajul lui RalucaAlexa Da domle, il imbat din prima :))) Sa invete de mic ca viata-i grea :)))) Ca sa nu mai discutam ca din batrani se povesteste ca berea face bine la lactatie :))))))))) 21+ cu Matei Teodormiscaretu lu' mama :) |
Din batrani se povestesc multe.
Acum exista ceaiuri si produse speciale (gen Galactogil) care ajuta la lactatie si nici nu ametesc copilu'
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
21+Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani
Naty spune:
ioanara bine ai revenit!
bee frumoasa rochita, intr-adevar.
andreea sanatate lui Tudor si succes la doctor azi!
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
20+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
roxanaz spune:
haha, da, si eu de colo ca desteapta... aveam in cap doar uniunea euro... scuze Albinutz! saru mana Andreea de tras de urechi ca scriu aiurea ![]()
normal ca te bag in seama, dupa ce am editat odata ma gandeam sa o mai fac da acu scriu separat: eu am sa il duc pe Patrick la gradi. de viroze nu imi e teama - oricum se fac sau nu, indiferent de gradinita. el e destul de rezistent iar bb o sa mai aiba anticorpi de la mine.... in rest - preventie si protectie.
RalcuaAlexa - da, da, face.....
face bine doar la intoxicatia cu alcool - pe de alta parte mai doarme copilu ![]()
RalucaAlexa spune:
Andre_ea - baiatu meu ala mare merge la servici!!! :))
21+ cu
Matei Teodor

CLARA