Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (45)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns StelaPopescu spune:

Alina eu mi-am scos maseaua de minte saptamana trecuta, nu mi-am facut radiografie pentru ca eram sigura ca nu am probleme cu ea, ca nu am radacini strambe sau altceva , in schimb am radicini foarte adanci(mai adanci decat la un barbat, dupa cum s-a exprimat doctorita), mi-a facut anestezie doar cu xilina fara adrenalina, a fost dureros dar am scapat mai rau mi-a fost dupa ca am sangerat inca 16 ore dupa, din cauza vsh-lui marit probabil din timpul sarcini, astazi merg sa-mi scot firele.

toate burticoasele.

20+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Revin si io pe fuga…treaba multa…
Miere, multumesc pt preturile legate de biletele de avion…ca de obicei, aici totul e mai scump.

Mvb, felicitari pt baietel, ce conteaza ca s-a schimbat, sanatos sa fie!

Lisa, asa m-am bucurat ca ai deschis subiectul cu shaorma in casa…nu ca as fi facut, dar m-a motivat sa fac maioneza din ou fiert si a iesit super, cu usturoi si iaurt+cartoni prajiti...mai vino cu idei din astea….

Oxygen, feliciatri pt rezultatele bune!

Alina1976, mersi de incurajari…acum e bine.Ma bucur ca ti-a placet la Bruges, si mie mi s-a parut super.Vreau si io vreo 2 vafe cu multa frisca !

Dalma, ma bucur ca ai rezultate asa bune la TT!

Ledi, Roxanaz, Andrei e bine acum, parca n-ar fi avut nimic…Asa e, nu l-am avccinat inca, as fi vrut sa mai astept putin…important e ca am trecut cu bine peste asta!

Iris, multumesc mult pt raspuns, cu siguranta o sa ne ajute la luarea unei decizii!

Asparagus, felicitari pentru baietel!

Flower, imi place rochita, sper sa o gasesti aici si sa ti se potriveasca!

Lavinia, 15+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Fetelor, cand fac programare pentru eco, trebuie sa specific daca vreau 4D? pe mine nu m-a intrebat niciodata medicul si nici eu nu am intrebat.

As vrea si eu sa vad fatuca puiutei mele.

Roxana, tu faci misto de neuronul meu gravid? Cum sa nu fie UK in UE mama? E adevarat ca fac ei gura din orice, mai ales la fonduri, dar in UE sunt de prin 1973 (prima extindere). E adevarat insa ca nu au acceptat sa li se aplice regulile Schengen pe libera circulatie a persoanelor.

Alina, spor la cumparaturi. Tare as vrea sa fiu si eu la Bruxelles. A fost casa mea o lunga perioada de timp si de fiecare data cand ma duc acolo, ma simt extraordinar.

Cumpara-ti ciocolata de la chocolatier. Este unul pe o intrare laterala din Grand Place (dinspre Bourse cred), care face ciocolata artizanal, dupa reteta traditionala. Este extra, nu se compara cu ciocolata ambalata d eprin magazine sau firme de renume.

Bee18+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

asparagus felicitari pentru baietel!

andreea m-am gandit si eu la problema cu virusii adusi de la gradinita dar am decis ca nu o sa intrerupem gradi din 2 motive: 1. pana atunci Ioana de abia se va fi obisnuit (sper) si nu vreau sa se dezvete si sa o luam de la capat la toamna; 2. eu nu pot sa stau acasa mai mult de 2 luni iar bona nu face fata cu doi, deci Ioana va trebui sa mearga la gradi, chiar la program lung (acum sta pana la pranz).

iris toata admiratia pentru sotul tau care recunostea ca vrea fetita. Pe aici putini tatici am intalnit care sa spuna asta. Doamne, ma scot din minti glumele adresate tatilor de fete de genul "nu ai fost in stare sa faci baiat!" Cred ca din cauza asta cei mai multi barbati spun raspicat "fie ce-o fi dar sa faca armata" (alta fraza care ma innebuneste).

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 20+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

bee - trebuie sa spui daca vrei eco normala sau morfologica, ca a doua dureaza mai mult si sa stie cand face programarea

21+ cu Traian Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

flo,rochita e superba.Nu stiu daca e aceeasi marfa si in Buc si in Cta,dar ieri am trecut pe la debenhams si m-am uitat la o parte din noua colectie....rochii superbe ce sa zic,dar pe aia n-am zarit-o.Insa,eu am probat la ei una marimea 12 si nu-mi venea la sani..Mai mare deja era prea imensa in rest.

POZE
Minunica mea
21+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Ledi, si cand ma gandesc ca eu purtam la ei masura 8-10. Acum port la sutien 75 C (fara burete). Oare sa nu intru in 12?

Bee18+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Andre_ea, si Andrei va merge la gradinita prin aprilie-mai cel mai tarziu…acelasi motiv, e mai bine pt el sa socializeze, va avea aproape 2 ani.Plus ca nici eu nu voi sta prea mult acasa si aceeasi poveste, bona cu 2 deodata si destul de mici ar fi extrem de greu.Dupa experienta de weekend evident ca imi e frica de toate minunile pe care le poate aduce acasa, dar ma gandesc ca la fel de bine poa sa ia si din parc ca si acolo intra in contact cu copii…e greu intr-adevar, dar o sa imi asum riscul…Bine, cand m-oi plange de diverse chestii sa imi aratati mesajul asta :))

Lavinia, 15+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee
Roxana, tu faci misto de neuronul meu gravid? Cum sa nu fie UK in UE mama?

nu ma nu fac... neuronu meu face misto de mine . in conditii normale nu as scrie asa tampenii, zau
cred ca daca zici ca vrei eco morfo 3-4D e destul.
a propos de 75C - cum naiba de se gaseste asa greu marimea asta??? ca scormonesc ca turbata prin rafturi....
al treilea edit: Lavinia, Andrei o sa mearga la cresa pentru prima oara in primavara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

haha, da, si eu de colo ca desteapta... aveam in cap doar uniunea euro... scuze Albinutz! saru mana Andreea de tras de urechi ca scriu aiurea
normal ca te bag in seama, dupa ce am editat odata ma gandeam sa o mai fac da acu scriu separat: eu am sa il duc pe Patrick la gradi. de viroze nu imi e teama - oricum se fac sau nu, indiferent de gradinita. el e destul de rezistent iar bb o sa mai aiba anticorpi de la mine.... in rest - preventie si protectie.

Da, dar ma gandesc si ca Patrick a mai fost un an la gradi, s-a mai calit.
Preventie si protectie??? Eu zic ca-i greu. Si ma gandesc ca un copil de 4 ani trece altfel printr-o raceala decat un bb de cateva luni.
Offf!
Citat:

RalcuaAlexa - da, da, face..... face bine doar la intoxicatia cu alcool - pe de alta parte mai doarme copilu

Ma tentezi sa stii.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200521+
Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani

Mergi la inceput