Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (45)
Raspunsuri - Pagina 18
ioanara23 spune:
salutare la toata lumea!
m-am intors din concediu si de ieri is la berou...cah....
o floricica pt burticoasele mele scumpe!
MI-A FOST DOR DE VOI TARE TAREEEE!

ioana
18+
puiutza mica
CADIA spune:
Carmen, bafta multa la programare la dr.Pop.Sincer eu mi-am programat eco-morfo la el pentru data de 06.10, inca de la inceputul lui august.Am inteles ca pe la 32 sapt. trebuie sa mai facem o eco, asa ca am programat-o si pea aceea din timp la dr. Pop.
Mai este dr. Chitescu de la Medlife, f. buna.Eu am la ea o prgramare facuta cred ca pe 30.09, dar nu sa ma duc pentru ca merg la Pop.Asa ca daca vrea cineva, i-o cedez cu placere.
Bee, e super, super dragutza rochita
18+cu
CLARA
flowerbee spune:
Bine ai revenit, Ionara!!!
Uite o floricica si de la mine

Fetelor, trimiteti-ma la treaba!!!!!!!!!!!!!!!!
Bee
18+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
andre_ea spune:
Bee, rochia e frumoasa, dar esti sigura ca-ti vine la sani?
Azi e ziua cea mare la noi. Sper sa fie bine bb mic. Asta e cel mai important. O sa-l cam stresez pe dr.
Stiu ca cineva a facut eco. la Parvu (scuze ca nu retin cine). Cum este?
In plus sunt suparata ca Tudor e racit. Cred ca maine merge tati sa-l ia de la tara ca sa-l ducem aici la un medic. Se vede ca a venit toama, peste tot oameni raciti. Si a inceput si pe mine sa ma doara in gat.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
21+Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani
Naty spune:
Dalma felicitari pentru rezultate! Stiu ca erai streasta rau...
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
20+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Alina1976 spune:
Neata fetele,
Merci de sfaturi legate de masea...o sa vad ce fac cu ea, daca e OK o mai las inca 4 luni ca nu o fi foc...la cat am stat asa :-)
Ledi, sunt in Belgia de o sapt. Pe Ana am lasat-o la socrii cu tot cu bona. Ea se simte excelent acolo, la munte, la iarba verde, la aer curat. Mi-e mie un doooor de ea de mor. Maine venim acasa.
Iris, imi pare rau iubita....dar nu mai avem timp sa ajungem la HAGA. Au fost prea multe de facut pe aici...si a trebuit sa stam si cu nasii noastri care au sarbatorit-o pe pitica lor de 2 ani...mare baieram sambata trecuta. Apoi 2 zile am fost a Paris...deci totul calculat. Azi e zi de shopping!!!!!!!!!!!!!! YUPIIIII!!!
Alina
22+ cu
EMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
flowerbee spune:
Andreea, dupa masuratorile de pe site, cred ca nr 10 sau 12 mi-ar fi perfect. Ma duc maine la Mall sa vad daca o au, daca nu, poate comand.
Bee
18+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
asparagus spune:
buna dimineata burtici!
sunt asa de fericita!!!de-abia ne-am intors de la doctorila si este totul in ordine. Pe bebe nu-l simt inca pentru ca am placenta anterioara.
Oricum, dadea din manute, picioruse, inima ii batea regulat si toate masuratorile sunt conforme cu varsta.
Singura problema este ca in Germania se face inca armata. :)))![]()
![]()

In concluzie, imi pune si mie cineva va rog carucior albastru pe lista? Merci!
Ioana
18+
Poze samburica
cami_antonia spune:
Carmen_Marieta frumoase poze dar pe unde v-ati delectat??? cumva prin Turcia????caci era un apus de soare nu un rasarit si cam asa ar trebui.....
lisa si eu am avut niste dureri asa cum zici tu dar la mine erau insotite si de niste dureri asemanatoare cu cele de ciclu.....dar nu am sunat inca la doctorita caci saptamana viitoare merg la ea....acum au trecut....am stat in pat si m-am linistit....
fetelor vroiam sa va intrebde multa vreme....eu beau bere cu alcool....un paharel mic atunci cand am ocazia caci imi place f mult....de voi beti doar fara alcool???? credeti ca un paharel mic e periculos din cand in cand????? mie nu mi-a interzis doctorita....si am inteles ca face bine la sani dupa nastere produce lapte.....
va pup
16+
Camelia