Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (45)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

UUPPSS!!!!
sa-nteleg ca treaba e serioasa! Bee, rox
Pai dupa ce ma duc la dr data viitoare ma duc si la drita de familie si le spun la amandoua!! Ca sa stiu o treaba - sa ma repare daca m-am stricat!!! Bee - apa beau chiar prea multa - adica cre ca jung la peste 4 litri pe zi! Lapte beau, nu mananc carne, da' nu exista zi fara lapte, branza, iaurt (adica toate in aceeasi zi :)) ), de mancat sarat s-ar putea sa mananc cam sarat, iar despre cealalta treaba f importanta - normal ca-s constipata de la fier da nu trece zi fara sa-l vizitez pe nea costica!! :)))
Las ca n-o fi dracu asa de negru! Cat despre repaos acasa - de-asta nu ma duc acu la dr, sa nu cumva fereasca sfantu sa trebuiasca sa stau toata ziua acasa c-o iau pe campii!!! mai bine astept pana ma mut inapoi la mine acasa si bolesc dupa aia!! :)))

21+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi_2003

pai is niste bubite mici rosii (asta ma enerveaza, ca-s rosii) da nu mananca, nu pisca, nu nimic. tot ma gandeam ca devin cosulete dar nu

si se duce pielea de pe ele - se usuca si se duce si iarasi am barbia rosie

21+ cu Traian Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

ceva de genul asta am si eu, dar mult mai extins si cu pauze intre aparitii. ai putea sa incerci cu elocom, dar sa ai grija sa nu folosesti prea mult. oricum, pe cateva bubite nici nu e nevoie de prea mult

Jasmi 16+ cu Vlad
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Fetelor, daca-mi permiteti, eu in general recomand Bioderma care este pt. toate tipurile de ten si dupa parerea mea este f. eficienta dar, cand vorbim de o eruptie fie ea sau nu cu prurit, recomand o curatire a fetei cu apa si sapun urmata de o uscare naturala a fetei si imediat hidratata cu ulei de masline presat la rece

20+BogdanDoamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

I-am pus lui bebe din burtica Mozart (in casti) si e tare frumos si linistitor. Imi vine sa vorbesc in soapta, ca sa nu il deranjez pe bebe meloman.

Bee18+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetelor vad ca fiecare are cate o problema...la mine au aparut iar acele ingrozitoare dureri de cap.....abia astept sa scap de ele....daca nu bag un paracetamol...ca nu mai tine...

in legatura cu umflatul si la mine e o mica problema dar nu chiar atat de grava....iar mie mi-a dat voie doctorita sa mananc sarat caci am tensiunea ffffff mica si nu e bine....si mi-a mai spus ca umflarea vine si de la alti factori nu numai de la sare....asa ca cel mai bine intrebati medicul.....

16+

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

si pe mine m-a durut capul vreo 2 sapt de nu mai stiam ce sa fac,dar nu am luat nici un fel de medicament...nu am mai avut probleme de cateva saptamani!
mi-am luat azi salopeta de gravi de la lungit...hehe e asa de frumoasa,de abia astept sa ma vada tati in ea!
pupici!

19S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Off, ce mult scrieti si atat de repede...io tare greu ma tin dupa voi!

Raportez si eu un weekend de cosmar.Vineri noaptea copilu s-a trezit urland si cu febra aproape 40.Sambata dimineata am trecut pe diaree, asa ca am mers la cl9inica.Tanti pediatra de serviciu a zis ca are nush ce ganglioni inflamati si ca are rubeola, sa steptam duminica-luni sa para eruptia.A cazut cerul pe mine cand am auzit diagnosticul, desi am imunitate nuami gandul ma ingrozea...Am inceput sa ii dau Panadol(pt prima data) pt febra, era ceva mai bina, dar duminica la pranz s-a umplut de bube...Sunat pediatra, a incercat sa imi explice ca ea nu prea crede ca ar fi rubeola, dar ne vedem azi sa il vada si ea.Panicoasa, m-am dus la spitalul de copii cu el, l-a vazut o tanti tinerica, zise ca e enterocolita cu nu stiu ce viral...Sun din nou pediatra, imi zice sa ii sistez Panadolul ca poate a facut o reactie alergica(tac'su deja il striga Bubico, asA de plin de bubite era...) Surpriza, a disparut totul, am fost azi la dr noastra, a zis si ea ca probabil a fost eo enterocolita, iar alergia aia s-a potrivit de minune sa ma ingrozeasca pe mine...Dar azi am stat acasa, uitasem ca e asa bine sa fii acasa in timpul saptamanii...

Mai citesc si revin...

Lavinia, 15+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee

Cine isi comandase Aparat de ascultat zgomotele fetale Bebe Sounds? Vroiam sa stiu daca e OK, pentru ca as vrea s ama duc sa il cumpar si eu.

Neuronul gravid a uitat, dar sa stiti fetelor ca neuronii gravizi sunt cei mai tari!!!!

Bee18+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Eu am aparatul acela. Sa stii ca este recomandat din trimestrul 3, acum eu nu aud nimic cu el, doar niste bolboroseli si busituri cand isi schimba bebe pozitia. Inima de abia din trimestrul 3 cica se aude.

M-am dus la culcare inapoi pe la 6 dimineata si m-am trezit acum, e 11:))

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Mie imi plac mult produsele de la Clinique.
Dar cand am fost in tara mi-am luat Gerovital si Ana Aslan, imi plac foarte mult si astea.
N-as zice ca am probleme cu tenul, ba dimpotriva toata lumea mi-a spus ca imi prieste sarcina, ca tenul meu radiaza si asa mi se pare si mie. E mult mai fin, nu am nici o bubita, si nu mi-au aparut nici petele acelea specifice sarcinii.
Sper sa ramana asa si dupa ce nasc.
Parul nu imi mai cade deloc, unghiile sunt tari si frumoase, singura problema o am cu gingiile care imi sangereaza la fiecare spalat de dinti.
Chiar m-a sunat medicul stomatolog, ca se implinesc sase luni de la ultimul cleaning (asa fac astia aici, te suna sau iti trimit un card sa-ti aduca aminte), si ar trebui sa ma programez in curand, nu stiu ce sa fac....dc eu sangerez la un simplu spalat asa....daramite la un detartraj!

Naty, ma bucur ca Ioana este bine si ati scapat de giardia.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

mire,eu stiu ca e indicat sa mergi sa iti cureti dintii,acum nu stiu ce sa zic,intreaba-ti mai bine medicul,dar eu asa stiu!
eu mi-am cumparat crema doina,pe care o ador si niste gerovital! sper sa nu depasesc kg admise ,ca asa am patit cand am venit si am platit 50 de bacsi

19S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput