Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (45)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui RalucaAlexa

ba nu mai faceti misto de neuronu' meu!!! Acu m-am dus sa ma uit iar in listuta poate am innebunit!! :))) nu, era vorba de alinuk!!
rox - da' tu vrei sa nasti in iulie??? :))))))) alinuk il are pe teo nascut pe 10.01.2007 si DPN pt gagalicea noua tot pe 10.01 da' 2009!!

21+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

stai mah ca nu fac misto, credeam ca te referi doar la zi, ca Pat e nascut pe 29 si eu am dpn tot 29. gravido (cine zicea saptamana trecuta,... "nu cred ca pot sa ma tin atata"[:D)
Carmen welcome back, asteptam poze de la Gretzia!
Raluca imi pare bine ca Ioana e mai deschisa spre ideea de bb... precis va fi o super sora mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

stai mah ca nu fac misto, credeam ca te referi doar la zi, ca Pat e nascut pe 29 si eu am dpn tot 29. gravido (cine zicea saptamana trecuta,... "nu cred ca pot sa ma tin atata")
Carmen welcome back, asteptam poze de la Gretzia!
Raluca imi pare bine ca Ioana e mai deschisa spre ideea de bb... precis va fi o super sora mai mare

io ziceam io ziceam

Jasmi 16+ cu Vlad
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

apropo ca ma plangeam saptamana trecuta ca eu n-am burta deloc ... si parca andre_ea m-a linistit ca si la ea a crescut in sapt 16-17 ... va anunt ca incepe sa se vada si la mine
andre_ea, daca cumva ma insel si nu tu mi-ai zis asta, ma grupez cu cine te mai confunda si-ti facem cinste

Jasmi 16+ cu Vlad
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Recunosc! Sunt gravida!! :))))

Am si eu o problema (de parca as avea numa una...): mi se umfla destul de nasol picioarele si mi se pare ca si mainile incep sa se umfle. Bine, inelele nu-mi mai vin de mult da' din cauza de kile in plus... Soacra mea (o sa devina personaj activ in odiseea asta la cat vorbesc de ea!) imi zice sa ma duc musai la doctor ca-i acumulare de albumina (???)!! Io vreau sa dau vina pe noaptea nedormita de sambata ca parca inainte nu se umflau asa rau!! Adica se mai umflau da' spre sfarsitul zilei cand deja statusem cu fundu pe scaun peste 9 ore!! Voi stiti ceva de acest subiect??

21+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Cine isi comandase Aparat de ascultat zgomotele fetale Bebe Sounds? Vroiam sa stiu daca e OK, pentru ca as vrea s ama duc sa il cumpar si eu.

Neuronul gravid a uitat, dar sa stiti fetelor ca neuronii gravizi sunt cei mai tari!!!!

Bee18+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

raluca ieri tot cautand de creme pt "bubele" mele am gasit pe net ca ceaiul de cirese ajuta la eliminarea retentiei de apa....

mie cand mi se umfla picioarele ma asez culcata si cu ele ridicate fie si pt 10-15 min

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

ati avut careva reactii urate la avene crema de fata?

imi vine sa merg acasa sa imi arunc toate cremele si demachiantele si lotiunile tonice si ce mai am pe acolo -

21+ cu Traian Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Raluca, uite ce am gasit:

ALBUMINA IN URINA

O femeie insarcinata nu trebuie sa aiba albumina in urina. Multe femei cred in mod eronat ca prezenta albuminei in urina este pur si simplu un semn al prezentei sarcinii. Prezenta ei este un semn ca poate sa inceapa o boala grava numita eclampsia convulsiva. Aceasta este o tulburare grava, intalnita cateodata in ultimul trimestru al sarcinii, si apare brusc. Apar convulsii asemanatoare cu cele de la criza de epilepsie. Fata se invineteste si se poate ajunge la coma, cu hipertensiune arteriala, ridicare a temperaturii, edeme, etc.
Necesita un tratament medical urgent in spital.

Aceasta albuminuire se regaseste la femeile care nu respecta regimul, care au racit in timpul sarcinii sau care sufera de constipatie.
Analiza urinei este absolut necesara. Ea trebuie facuta repetat, la intervale recomandate de medic, pentru a putea depista prezenta albuminei in timp optim. Daca s-a constatat prezenta albuminei, femeia va avea grija sa manance nesarat, sa bea lapte, sa stea la cadura si sa nu faca efort. Este probabil ca medicul sa decida si suprimarea laptelui. Femeia trebuie sa se supuna regimului indicat de medic. Desi poate crede ca este absolvita de strictete prin faptul ca "are pofte", gravida face o mare greseala. Nerespectarea regimului poate duce la probleme grave, atat pentru ea cat si pentru copil.

Oricum, eu zic ca simpla umflare a mainilor nu semnifica automat prezenta albuminei in urina. hai sa nu ne gandim la ce e mai rau. Poate ca nu bei apa suficienta sau mananci mai sarat, sau nu faci pisu ori cealalta treaba destul de des. Schimba putin regimul si vezi. Aaaaa, si unele fructe umfla. Va zic din experienta.

Bee18+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

RalucaAlexa nu prea e ok sa ti se umfle asa mainile si picioarele. nu asa devreme oricum. cand mai mergi la doc? trebuie sa mentionezi asta si sa iti monitorizezi atent tensiunea. las si tu acum ca gravide este toate de pe aici
Cristi nu am folosit niciodata avene crema - dar am patit-o cu apa termala de la ei, care nu a placut deloc deloc tenului meu. datorita schimbarilor hormonale din sarcina este posibil sa ai ceva probleme - mai bine opreste crema respectiva pana trece.
Tuchi pana cand faci injectiile? te-a durut pe tine mai tare de ai hotarat sa le fac in loc de pastile? eu le-am terminat ieri (yuck!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui jasmi

apropo ca ma plangeam saptamana trecuta ca eu n-am burta deloc ... si parca andre_ea m-a linistit ca si la ea a crescut in sapt 16-17 ... va anunt ca incepe sa se vada si la mine
andre_ea, daca cumva ma insel si nu tu mi-ai zis asta, ma grupez cu cine te mai confunda si-ti facem cinste

Jasmi 16+ cu Vlad
way to go, BB

Nu retin daca am comentat ceva in privinta cresterii burtii. Nu-i exclus. Suntem inca la inceput si destul de multe, mai facem confuzii.
Io te tin minte pe tine: esti nesuferita aia slaba si frumoasa.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200521+
Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani

Mergi la inceput