Puiuti de Randunici 2008!! (90)
Raspunsuri - Pagina 12
bubu05 spune:
Liana, gata vinetele?
Eu am spalat aragazut si mare noroc cu Asevi, ca se betonase de cand le-am copt eu! Luna s-a facut 
Si eu vreau sa merg la BabyExpo, mai iau niste biberoane Nuk, poate o zuza, niste hainute mai groase...
Mai ce ma oftic ca s-a culcat Stefanoi fara sa pape.....
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
ursuleata spune:
Stela, barvo mami ca te-ai distrat, chiar meritai
.
Si poti sa tunzi fata linistita ca nu-i tine de cald![]()
Am uitat sa va zic ca am intrat in concediu

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
lianam spune:
bravo ursulet, la mai multe progrese!
| Citat: |
| citat din mesajul lui ursuleata Fooooarte bine face, si al meu a zis azi mama ![]() ![]() ![]() ![]() Mami de ursulet |
kya
, ne-om nimeri si noi cumva, candva la vreo intalneala Liana, mami de Teo (27.03.2008)
ursuleata spune:
Bubulina
, si al meu s-a culcat fara papa, fara baie. Si azi a mancat si prost, dar se trezeste el de foame
, nu-mi fac griji ca dorm prea mult.
1
2
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
Am o limbaritza de ma cam doare in gat. Mai ziceti si voi ceva, ceva mai multe
1
2
tiker
Mami de ursulet
lianam spune:
gata vinetele bubu ! stii ce fac eu cand coc vinete, ca sa nu frec pana mor la aragaz? pun inainte folie de aluminiu: scot ochiurile (cred ca am zis o mare prostie, dar nu imi vine in cap cum se numesc
) pun folia de aluminiu, sparg unde e gaura "ochiului, pe unde iese gazul asa incat sa se aprinda, dar sa fie prinsa si folie sub chestia aia rotunda(
hai ca dau o explicatieeee....)si gata! murdaria ramane pe folia de aluminiu, si la sfarsit de "actiune", doar strang folia de pe aragaz!![]()
na, ca am uitat ce vroiam sa mai zic....pai cu asa explicatie savantaaa 
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
mstela spune:
Ursu...
Plec la 
ca imi cad ochii pe tastatura...
NB
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
mstela spune:
Edit:
si liana.
NB
Stela,
mamica fericita de
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
lianam spune:
aha, gata mi-am amintit
! stela si eu vreau de ceva vreme sa tund duracellu meu, da se cam uita chioras ta-su, inca n-am acord deplin; da azi am inceput incet si sigur: i-am taiat pe ici pe colo, pe unde mi se parea mie ca are suvite " a la basescu"
. vad ca n-a observat randunoiu....se prinde el cand vede copilu' chel ![]()
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
mstela spune:
si kya si bubu,in caz ca mai sunt pe aici.![]()
Acum chiar plec

Stela,
mamica fericita de