IASI - mandra cetate (77)
Raspunsuri - Pagina 3
iulia-stefy spune:
Fetele, am si eu o rugamminte, daca puteti sa-mi recomandati un ortoped pediatru.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
mihaela77O spune:
l_carmen2003,doamne fereste...cum sa ma supar,orice idee este bine venita!eu am baietelul bolnav,si in mod deosebit pt el imi doresc sa vin,si m-am gandit ca atunci este bine,insa nu m-am gandit ca as putea veni in orice moment al anului!asa as avea si unde sa stau,am si eu in vene nitel sange de moldovean si am o matusa in barlad,una in vaslui!...si asa as ajunge cu siguranta cu mihaita la sfanta paraschiva,dar ce vreau sa mai intreb,in restul timpului,moastele se afla la biserica,nu?adica la mitropolie,se gasesc moastele,doar in perioada aceea de sarbatoare...?
dragele mele,va multumesc tare mult pt amabilitate,ati fost niste dragute!
iulia-stefy,multumesc frumos de invitatie,mi-ar face placere sa ne cunoastem,insa nu pot promite nimic acum...o sa te anunt cand venim,si poate mai vb pe pm...eventual un nr de tel ceva!
si
si pt restul fetelor..

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
buli spune:
moastele sf. parascheva sint mereu in mitropolie. in cea noua sau in cea veche - sint amindoua bisericile in aceeasi curte.
singura diferenta e ca la 14 oct. se mai aduc ceva moaste. anul trecut, de ex. au fost aduse moastele sf. nectarie.
eu, cumva inteleg dorinta de a veni pe 14 oct, dar se sta la coada cu orele, sau chiar cu zilele, nu e gluma deloc.
sanatate la puiul mic 
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
herra spune:
Carmen, bafta la gradi!
si...tot Carmen - bine ai revenit la servici!
si baiatul meu a vizitat ieri gradinita; s-au deschis portile...
revin cu impresii.
PS: da cineva o cafea? ![]()
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
iulia-stefy spune:
Salutare!
Dau eu o
, desi la mine se anunta vremuri smectoase, ca sa citez pe cineva....
umflatel, am sa-ti scriu PM. Si, au dreptate fetele, e mai bine in alta perioada decat pe 14 octombrie. Atunci e o mare nebunie in tot orasul, dar in zona Mitropoliei... iesenii stiu ca e bine sa nu te duci. E plin.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
mephala30 spune:
un ceai verde am pregatit eu,
.
Miha, ai retinut bine, :).
Herra, multumim, asteptam impresiile despre gradinita.
Miki, invitatie speciala iti adresez: un ceai si-o
...asa, ca e frumos afara, :).
Daria, voi ce faceti?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me1 si me2
cgeea spune:
Carmen, saru'mana de ceai verde, da' negru n-ai? ca asta verde nu prea ma trezeste
Si la ora asta ar fi cazul.
Gea, mami de Catinca-Ruxandra
pozele noastre
miki68 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mephala30 Miki, invitatie speciala iti adresez: un ceai si-o ...asa, ca e frumos afara, :).www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me1 si me2 |
'Neata! Multumesc dar, parca as pofti o cafeluta.. Ei, ce zici?
Fetelor, adaptare usoara puiutilor la gradi!
Eu mai am numai 2 zile de CO

De vineri, back in business...In alta ordine de idei: cine mai are poze in concurs?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
miki68 spune:
Mi-am amintit ca ziceati ceva de-o cuconiada. Nu hotarati nimic acuma cat e cald si se poate sta si pe o terasa? Eu, cum vine frigul, intru in hibernare
, dar as vrea sa va cunosc. Personal. Si vous voulez, biensure
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mephala30 Miha, ai retinut bine, :). |
Atunci inseamna ca pot sa-ti arunc cu o pietricica-n geam la clasa.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...