IASI - mandra cetate (77)
Raspunsuri - Pagina 2
mariussimiuc spune:
Helau! 
Carmen,multa bafta la gradinita.
Daca voi cu atata experienta in ale gradinitei,ati avut emotii,de-ati luat si copilul pan' la urma cu voi
(super tare asta,mi-a placut
) ma intreb oare noi astea mai boboace ce vom face? Eu cred ca pe langa copil voi uita si bunica acasa si ma duc singura la gradinita! 
Anca,multumesc de urari! 
O saptamana minunata tuturor! 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mephala30 spune:
L_carmen, adaptare usoara lui Alex,
.
Cgeea, completez acum lista, bine-ai venit si sa-ti traiasca Catinca frumusica!
v-am spus ca am reinceput servicul? dupa 4 ani jumate de cic, azi a fost prima zi de scoala,
.
multumim celor care ne-au votat pozele din concurs,
.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me1 si me2
mariussimiuc spune:
Carmen,ai facut numa juma de tura?
O iei incetisor?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mephala30 spune:
Miha, pana pe 15 septembrie, cand vor incepe cursurile, programul e lejer. (lucrez in (,) invatamant)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me1 si me2
mariussimiuc spune:
Carmen,am glumit! 
Stiu ca ai spus candva ca lucrezi in invatamant...Cumva la gen 42?Am retinut bine?
iulia-stefy spune:
Va dorim o saptamana frumoasa si linistita!
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
l_carmen2003 spune:
Cce sa spun? sun acasa si il intreb pe Alex: - mai mergi maine la gradinita? - sigur ca da!
E un feedback, nu?
Va pup si numai bine. Mai culeg impresii. V-am lasat.
l_carmen2003 spune:
Umflatel... nu te superi ca te voi intreba ceva... de ce nu veniti voi la Iasi la Sfanta inainte de perioada 14 oct sau dupa...? Nu e nici ingehsuiala, si nici preturi piperate, nici hoti de buzunare, nici nu te grasbeste nimeni sa treci repede... poti sta in fata raclei cat doresti si sa te rogi in pace...
Si parca nici nu imparti cu alte sute mii de pelerini puterea Sfintei...
Iarta-ma ca te-am intrebat, sincer, nu te supara...
Sincer nu inteleg...
Eu personal plec din Iasi in perioada aceea... Pe bune ca asa fac!
Si de mers in perioada aceea la Sfanta nu am mers nicodata si nu voi merge... noi o avem mereu aici si ar fi pacat sa iau locul altora...
iulia-stefy spune:
Carmen, nici eu nu vreau sa supar pe nimeni, dar din punctul asta de vedere si eu gandesc la fel.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)