Dulciuri fel de fel...
Raspunsuri - Pagina 19
mariussimiuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica-elizabetnu mai fac nimik dulce ca zici ca am innebunit...mananc ca o sparta |
Pana cand?
Si eu am dat gata juma de tava de placinta.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:
ce foi ziceai ca folosesti la placinta aia cu iaurt?
merge de-aia cumparata otravita cu margarina?
cum pana cand...pana cand mi-e foame iar si apoi pofta de dulce
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
mariussimiuc spune:
Foi de alea subtiri (si multe) facute numai din faina,apa si sare. Si un pic de sorbat de potasiu.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:
nu am din alea aici
gasesc doar aluat de foietaj congelat(din ala pentru pateuri, prajituri)
chiar am vrut sa-mi aduc de-acasa cateva pachete...da...uitai
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
mariussimiuc spune:
Helau!
Monule,am gasit sa fac si cu tine un troc! Trimit foi de placinta contra niste lapte condensat.
monica-elizabet spune:
Doamne mele va invit la Prajitura Cuburi(tavalita) reteta o aveti jos la poza daca cumva nu o stiti ca parca o tot auzeam pe miha de tavalita
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
principe spune:
Nusha
asteptam fotici cu bombonica ta
si-ti dorim mult laptic ptru bebic(na ca iar facui versuri)
Fetelor,ceva nu-i normal cu voi, oare nu de la Tavalitele astea ati ramas cu pofte de dulce?
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i
monica-elizabet spune:
Principe, eu am pofte mai mari ca atunci cand eram gravi da tavalitele tot imi plac
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post