Dulciuri fel de fel...
Raspunsuri - Pagina 18
monica-elizabet spune:
mm...buna ciocolata dar n-am lapte praf...trebuie sa achizitionez
eu am facut un chec cu prune decojite(in forma de cozonac) a iesit mai lat asa si nu prea inalt...am zis sa avem maine la cafea...dar ne-am infipt in el din seara asta de pofticiosi ce suntem
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Alynutza spune:
Monica merci, le-am prins, au fost tare bune . Ziceam ca apuc sa bag maine macar cateva de pofta, dar mi s-au dat planurile peste cap.
Principe mersi de lamurire.
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
mariussimiuc spune:
Helau!
Mirela si pe noi nu ne servesti c'-o shucalata?
Monule,cum adica prune decojite?Ai stat sa cureti fiecare pruna in parte?
Eu inca mai am prunele de care-i spuneam Principesei acu cateva zile in urma. Daca le mai tin mult chiar se fac rachiu.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:
da miha...le-am decojit(desi asa s-au peirdut din culoarea pe care o lasa de obicei in pandispan) dar mi s-au parut cam cojuroase si am zis ca la copt o sa se faca si mai si...asa ca le-am luat repede coaja(le-am scufundat putin in apa fiarta si s-a luat imediat...ca la rosii...sti matale)
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
monica-elizabet spune:
tocmai am scos din cuptor o crema de zahar ars facuta cu lapte condensat...stiu ca parca si natalia incercase dar nu am gasit reteta...am luat reteta de pe un site brazilian...sper sa fii iesit buna...abia astept sa se raceasca
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
mariussimiuc spune:
Eu am facut niste pancake si placinta cu iaurt poftita de ieri.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Am uitat sa va spun ca aseara a nascut Nusha. N-a mai apucat sa faca inca o tura de ciocolata.
Felicitari draga Nusha,refacere rapida si multa sanatate la amandoi.
Darria spune:
Imi pare rau ca Natalia nu mai scrie. Nu cunosc motivul dar sper ca orice ar fi fost sa apartina trecutului si sa revina printre voi.
nu stiu daca aici este indicat sa scriu dar are legatura cu reteta cioco de casa postata de Mihaela
Mihaela: am vazut in seara aceasta lapte praf Rarau in kaufland. Nici eu nu l-am mai vazut o perioada prin magazine.
monica-elizabet spune:
wow ce veste...Nusha felicitari! sa fiti sanatosi recuperare rapida
Miho, ce bine arata...
noi am mancat toata crema de zahar ars...nu mai fac nimik dulce ca zici ca am innebunit...mananc ca o sparta
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
mariussimiuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Darria Mihaela: am vazut in seara aceasta lapte praf Rarau in kaufland. Nici eu nu l-am mai vazut o perioada prin magazine. |
Multumesc! Urmatoarea tura de cumparaturi o vom face de la Kaufland,evident.